Saveti za dating

10 razloga zašto se nikada ne bi trebali boriti za tekstove

10 razloga zašto se nikada ne bi trebali boriti za tekstove

Borba nikada nije zabavno, ali, u najmanju ruku, kad se bore licem u lice, možete vidjeti reakciju osobe na ono što ste upravo rekli. Borba koju tekst je zaista loša ideja i da treba izbjegavati po svaku cijenu iz različitih razloga. Možete završiti pucali stvarno gadno poruka i nazad da jedni druge, što će pogoršati stvari i neće riješiti ništa. Tako, kada se tekst razgovor postaje pomalo grijani, prekidam ga odmah i složite se kasnije govoriti o tome, i na taj način ćete izbjeći slanje poruka izmiču kontroli. Ako ne znate još kako loš tekst borbe može biti, pročitajte ovih deset vrlo dobrih razloga zašto nikada ne treba da se bore preko tekstova.

1. Ti ne znaš kako je druga osoba reagira

Kao što smo spomenuli u uvodu, kad se šalje poruke, ne možete vidjeti lice druge osobe i mjerilo njihove reakcije. Za sve znate, to posljednji tekst koji si ga poslao mogao smanjiti mu zaista duboko, čak i ako to ne znači da i vi ćete samo nastavite ionako šalje poruke.

2. Ne možete pročitati ton u tekstu

Postoje neke stvari koje možete učiniti s tekstom da prenese ton glasa, poput stavljanja teksta velikim slovima, ali to je lako za ton tekst koji će se pogrešno shvaćena. To je gotovo nemoguće da prikaže sarkazam u tekstu, tako da se riječi vrlo vjerojatno će se shvatiti doslovno.

load...

3. Vaš argument snima

Imajte na umu da sve što kažete u tekstu će biti na njegov telefon za njega da studira kasnije. To bi moglo da znači da, kada mislite da je argument je svuda i zaboravljeni, mogao sjediti na svom, tiho se dimi o nekim stvarima koje si rekao. On je također dobio pisani trag neke one strašne stvari koje su vam rekli o njemu, kada strasti trčali visoka da bi moglo doći do tebe proganjaju kasnije.

4. Ne će zaista biti gledajući ono što piše u tekstu

Kada pucaju van ljut tekstove, vi teško da će sjediti i dokaz pročitati prije nego što pritisnete poslati. To znači da je auto-ispravan mogli promijeniti vaše riječi i nećete ni primetiti i, moglo je promijenio cijeli značenje teksta.

5. Ne možete se izraziti na odgovarajući način u kratkom tekstu

Nije valjda da tekst na isti način kao što bi rekao, zato što jednostavno nemaju prostora da se tip na taj način. To znači da će pokušati da prenese, što bi moglo biti nešto što je veoma važno, u nekoj vrsti skraćenica. Jedini način da se zaista govoriti o ozbiljan problem je da to licem u lice ili, u najmanju ruku, u pravom telefonskom razgovoru.

load...

6. Borba će trajati mnogo duže

Također smatraju da će tekst borba trajati mnogo duže previše. Mogli ste se puca gadno poruka i nazad međusobno cijeli dan i još uvijek nije došlo do bilo kakve zaključka. Čak i nakon dužeg teksta borba, vjerojatno ćete i dalje imati odgovarajući argument na rukama kada vam ga pogledaj sljedeću svejedno.

7. Ne možete biti sigurni ko još čita vaše tekstove

Nikada ne možete biti sigurni da je vaš dečko ne sedi u baru sa svojim prijateljima, puštajući ih u na argument da se događa između vas dvoje. Što je još gore, mogao je položio telefona na prijatelja koji radi u texting za njega, dok je vaš dečko ode i dobije narednu rundu pića!

8. Ne možete znati šta radi kad se tekst borba

To je vrlo vjerojatno da ni jedan od vas će se fokusirati na ono što govorite. Mogao je biti na poslu, sa drugim ljudima ili, iako on ne bi trebao biti, mogao bi biti vožnje. To znači da ni od vas stvarno stavlja puno misli u ono što govorite, tako da su veće šanse da kažem nešto što se kasnije žaljenje.

9. Borba bi mogla naglo

Tako je lako pucaju iz vatrenog tekst, a zatim se pokajati. Možda vam poslati jedan, u žurbi, koji se završava odnos i on je samo hladi njegov telefon u ljutnju. Onda, nikada ne dobiti priliku da kaže da to ne znači da i pravo ponovo se stvari.

10. Ne možete poljubiti i da se nakon

To je također nije lako završiti tekst borbu lijepo, jer ne možete reći mi treba. U redu, tako da možete poslati tekst koji kaže: "Žao mi je, volim te", ali to nije isto kao završni argument licem u lice. Mogao je i dalje biti ljuti zbog razmjene i nećete znati da je sigurna dok on dođe kući.

Da li znate drugi razlozi zbog kojih se nikada ne bi trebalo da se bore za tekstove?

load...