Saveti za dating

10 romantičnih ideja o datumu svakog para mora pokušati

10 romantičnih ideja o datumu svakog para mora pokušati

Posjedovanje našem sve više zauzet rasporedi u 2017. Godini, to je teško za nas i naše partnere da provode što više kvalitetnog vremena zajedno kao što smo Žena. Radite 25-8 i tako i on. Tako je uglavnom i jedini put kada provesti zajedno, kad si ga drže u krevetu dok je hrče. Slatko.

To je razlog zašto je izmišljena Date Night. Date Night čini sigurni parovi rade nešto zabavno zajedno najmanje jednom mjesečno (ili možda čak i jednom tjedno ako imate sreće!).

Ali, kako bi bili sigurni da čak Date Night ne postane dosadno na osnovu činjenice da je predvidljivo i "oh prokletstvo, to je Date Night ponovo večeras! A ja imam toliko peglanje da radim! ", To je važno da i vaše čovjek držati dolazi sa posebno romantičnom Date Night ideje koje se razlikuju i uzbudljivo.

load...

Na kraju krajeva, svi moramo nešto da se radujem. Dakle, ovdje su 10 naših najboljih romantičnih Date Night ideje svaki par mora probati.

Piknik

Kada Predlažem odlazak na piknik na ljude, oni su ili reaguju jako pozitivno, kao što su "OMG Da! Izlet će biti tako amazing! "

Ili oni mršte, ogrebati svoje lice i Grump "Oh, ne znam. A piknik zvuči kao puno problema. "

Istina, piknik može biti malo muke - ali to ne mora biti. Možete imati romantičnu piknik ispod zvijezde u svom dvorištu ili na balkonu!

Sve što vam je potrebno za piknik je ček lista stavki, što obično uključuje hranu, piće, ručnik i sanitarni maramice.

Možete čine ga ekstra udoban i romantična uzimajući zajedno deku i dobijanje lagodan ispod njega zajedno.

Aww. Mogu li i ja ??

Samo na večeru kod kuće

Ovo možda zvuči kao varanje, jer sigurno da treba da napusti kuću za Date Night, zar ne? Naravno, ali ako nema ništa loše u provesti neko kvalitetno vrijeme zajedno u kući.

load...

Gledaj to ovako. Koncept Date Night je zamišljen da ojača veze između nekoliko koji nisu imali puno vremena jedno za drugo nedavno. Kao takav, Date Night znači da imamo razloga da glavu iz kuće i učiniti nešto zajedno.

Ali, kao posljedica toga, nastavili smo da zanemarimo vremena provodimo zajedno kod kuće. Mi potopim TV večere u mikrovalnoj pećnici, zaspati ispred Netflix, i ekspert u i iz kuće kao bluebottles. Mi ne provode puno vremena kvalitete zajedno u zatvorenom prostoru. Ali to je u redu, jer Date Night ima nas pokriveno.

Provesti večer zajedno rade na, a zatim jesti, romantične večeri večeru znači da ste vas dvoje konačno daju jedni drugima neke odgovarajuću pažnju u kući.

To je u redu ide se na nevjerovatan datuma. Ali, ako ne možete opustiti i uživati ​​u međusobnom društvu u kući, onda nešto nije u redu.

A Boat Ride

Kada sam bio mlađi, imao sam fascinaciju udaje na brodu. Iz nekog razloga, brod je izgledalo tako romantično! I dalje radi.

Ovaj datum noć može biti za nijansu skuplji od nekih drugih, ali ako ne možete ga skinuti to bi mogao biti najdivniji izlazak ćete ikada imati.

To uopšte nije komplikovano ni. Sve što je potrebno je brod, prilično lokacija, nešto hrane i pića, kao i pokrivač. I onda je to samo vi i vaš muškarac tonula u sumrak. Zar to ne zvuči nebeski?

(Samo pazite da voli vodu i ne dobijete mora bolestan)

A Bike Ride

Ako ne možete priuštiti da zaposli brod, ide se na Vaše bicikle može biti jednako zabavno.

Udaranje neke staze kao postavljanje sunce sudopere iza horizonta je magično. Besplatno iz svog doma i svoj automobil, vi ćete oboje osjećati oslobođeni na bicikle.

Pakovati ranac za kad se gladni i žedni.

I definitivno spakovati mapu!

Go On A Date Night Getaway

Koji kaže da Date Night mora se održati u svoj grad? Niko!

Iznenadite partnera ide u drugi grad za noć. Rezervirajte u hotel, večerati negdje drugačije, i provesti večer istražuju novo mjesto. To je nevjerojatno uzbudljivo, nagrađivanje - i romantično.

The Theatre

Ako dva fancy dobiti kulturan jedne večeri, zašto ne zamijeniti Netflix za neke drame u pozorištu?

Pozorište vas oboje daje šansu da se obučem do devetke. Mogao si izabrati zakivanje večeri drame, ili ste mogli otići i vidjeti neodoljiv Baletu.

Ili, ako si stvarno za to, zašto ne uživaju u operi zajedno ili upijajući Shakespeare igrati?

Moglo bi se, naravno, držati veseli mjuzikl ili smiješno igra. Izbor je na vama!

Igrati igre

Kao i večeru noć, ovaj se odvija unutar vlastitog doma. To je stvarno zamjena Date Night kada Date Night ljuljačke oko u nezgodnom trenutku - na primjer, kada ste neočekivano morao da plati račun i više ne mogu priuštiti da se krenuti na brodu.

Board igre su ogromnu zabavu, a možete pojačati romantiku uvođenjem odriče i dares.

Karaoke

Ako ste oboje ne boji ustajanja pred drugim ljudima i peva nekoliko romantičnih pjesama, ide na karaoke noć može biti najzabavniji ideja koju smo ikada imali.

Karaoke je zabavno u cjelini. Ali kad se pretvori u Lionel Richie i Diana Ross, to je zabavno i romantično.

Niste sigurni možete izvući Beyonce i Christina Aguilera, iako. Ali hej, možda!

Go To Dance Nastava

Kada predlažem ovaj izlazak na ljude, većina su zaista za to, ali neki su skeptični.

"Zašto bi mi želimo da se nastave na Date Night?" Pitaju sa podignutim obrvu.

Ali plesa su verovatno najzabavnija klase vi i vaš partner će ikada uzeti. Plesa u suštini oblik treninga, što znači da vaše tijelo oslobađa više endorfina, čime vi i vaš muškarac sretniji.

Plesa su odličan način da se, u neposrednoj blizini i lično sa svojim partnerom, i mogao bi dovesti do nešto još romantično kad dođeš kući...

Plaža

Provesti noć zajedno na osamljenoj plaži, kao porculan mjesec smeši na vas dok valova nježno miluju prste zvuči kao raj.

Uzeti nešto hrane i pića, zajedno, kao i deka, za većinu blaženi i romantične Date Night ikad.

load...