Saveti za dating

10 saveta za odličan razgovor sa momkom na telefonu

10 saveta za odličan razgovor sa momkom na telefonu

Često, ljudi jednostavno nisu tako vješti u umjetnosti telefonskih razgovora, kao i djevojke. Iz nekog razloga, telefonski poziv s muškarcem može biti toliko kratak da se ostavlja Pitate se da li je rekao nešto nije u redu. Ako želite dug i smislen razgovor s mladićem, onda će morati da mu pomognem malo. Pročitajte ovih deset savjete i saznajte kako da biste kratkom telefonskom razgovoru sa muškarcem u jedno veliko:

1. Pripremite popis mogućih razgovora tema

Kada nazvati djevojku, teme čini samo da bi valjanje neprimjetno iz jedne u drugu. Kada govorimo da čovjek, međutim, vi morati da nagradu bilo vijesti od njega, tako da budu spremni sa listom tema koju želite razgovarati. Na taj način, kad dođe do čudna tišina, možete brzo preći na drugu temu i da ga ponovo govori.

2. Pitaj ga za savjet ili njegovu pomoć

Muškarci misle da imaju odgovor na sve, tako da ako želite da ga govori, tražiti njegovu pomoć! Vole pitaju za savjet i to će učiniti ga osjećati da je on jako cijenim njegovo mišljenje se vrednuje.

load...

3. Razgovor o aktuelnim temama

Većina momaka ne radi ogovaranja, ali oni znaju šta je bilo u vijestima u posljednje vrijeme. Tu je uvijek nešto događa u svijetu da možete govoriti o, čak i da je to samo neke novosti osoba. On će također biti impresioniran da držiš do datuma s takvim stvarima.

4. Spominje njegovo hobije ili strasti i pokazati svoje iskreno interesovanje za njih

On će biti jako zadovoljan ako se uzme interes za njegovim hobijima. Provjerite što se dešava sa svojim omiljeni tim. Ili pokazati pravi interes za njegov najnoviji hobi projekta. Ne samo da će zadržati razgovor teče, on će biti spremni da se ponovo razgovarati s tobom, da ti dam ažuriranje.

5. Pitaj nakon njegove prijatelje

Muškarci obično imaju bližu vezu sa svojim prijateljima nego što smo mogli zamisliti. Pitao njegovi prijatelji će obično dobiti ga da priča i da bi mogao čak biti u iskušenju u malo ogovaranja!

load...

6. Pitaj ga da sačeka drugu

Ako se stvarno zaglavi, onda mu reci da vam je potrebno da proverite da li postoji neko na ulaznim vratima! Tražeći od njega da čeka drugi će vam dati vremena da smislim način da biste dobili razgovor ponovo.

7. Relate subjekata

Mi smo sve to cijelo vrijeme, ali s muškarcem možda ćete morati učiniti više svjestan napor da se to uradi. Uzmite novu temu od onoga što je upravo rekao. Na primjer, ako je on spominje je izlazio sa svojim prijateljima u baru sinoć, onda si mogao dovesti na pita da li bih da se taj novi bar koji upravo otvorio sa vama.

8. Ne postavljaju pitanja koja se može odgovoriti samo sa jednostavnim "da" ili "ne"

Daj Muškarac pola šanse i on će ubiti tema kamen mrtav! Izbjegavajte postavljanje pitanja koja mogu da se izvuku sa jednostavnim "da" ili "ne" odgovor. Ako ste ga pitali da li je sinoć gledao poseban šou na televiziji, on će reći da ili ne. Ako ga pitate što je gledao na TV-u sinoć, možda ćete dobiti razgovor od njega.

9. Dajte mu šansu da razgovaramo

Pobrinite se da to nisi ti ko pravi razgovor jednostrani. Kad ti postavim pitanje, dajte mu vremena da odgovori, prije nego što skoči sa sledeći. Nemojte se bojati da ostavite mali tišina, mogao bi samo da misli.

10. Jedan manji dio sugestivnim flerta!

U zavisnosti od toga koliko dobro znate ovog momka, malo sugestivan flerta će ga zadržati na liniji. Ako ste stvarno dobri u tome, nećete biti u mogućnosti da ga skine telefon!

Da li imate neke druge savjete za što veliki razgovor s tip na telefonu? Koje su vaše omiljene dobra tema razgovora?

load...