Saveti za dating

10 savjeta kako da impresionirate momka koji vam se dopada

10 savjeta kako da impresionirate momka koji vam se dopada

Šta je potrebno da impresionira Muškarac? A okrugao lik i pobednički osmeh nisu toliko Muškarac traži kod žena i, ako zaista želite da impresionirate muškarca želite, morate biti malo sofisticiraniji, nego samo oslanjajući se na to. Ovdje je popis od deset stvari koje momci u potrazi za kada su Žena, stvari koje će napraviti veliki utisak na momka koji želite:

1. Samo budi prirodan i ne previše trudio

Naš prvi savjet o tome kako da impresionira Muškarac je - ne previše trudio da napravi utisak. Ako pokušate previše teško da zna, onda samo da će naići kao lažni. Bilo da je cerekajući se devojčica pristup ili uvjeren pohotne film sirene takta, ako ne stvarno ti sada, onda to jednostavno neće raditi.

2. Uzmi njegov interes

To je tvoj konverzacijske vještine, kao i svoj dobar izgled koji će ga zanimaju, tako da ako želite da povežete muškarca, probajte i pronaći neke zajedničke osnove za razgovor. Budite sigurni da pažljivo slušati ono što on ima da kaže i ne boj se da izrazite svoje stavove. Biti flirty i golicljivih je samo početak. Ako ne možete zadržati svoj interes sa dobar razgovor, a onda je vjerovatno da se krene dalje.

load...

3. Neka vaše jedinstvenost sjaj. Pokazati svoju originalnost

Još jedan savjet o tome kako da impresionira Muškarac je - neka vaša jedinstvenost sjaj. Muškarci vole malo originalnosti i žele da se sa djevojkom koji imaju hrabrosti da bude malo drugačije. Dakle, ne samo da prate paket i kopirati ono što svi drugi nosi i radi, da svoju stvar umjesto toga, i čovjek će cijeniti i poštovati te zbog toga. Vrlo jednostavno, ako si drugačiji, on će biti zaintrigirani i zainteresovani da istraže više o tebi.

4. Smile, biti sretni i ne uzimati stvari previše ozbiljno

Naš sljedeći jednostavan savjet o tome kako da impresionira Muškarac je - smile i biti sretan. Niko ne želi provesti vrijeme sa bedu, pa se smije, šala i ne uzimaju stvari previše ozbiljno, pogotovo ne uzeti sebe previše ozbiljno. Laughing pokazuje da li imate povjerenja u sebe i da možete biti zabavno biti oko, samo što Muškarac traži.

load...

5. Fokus na njega

Skloni svoj telefon i prestanem da gledam preko sobe na druge ljude. On neće biti impresionirani, ako ne može ni da se potrudi da se fokusira na njega. To možda neće biti vremena za duboko pogledi u oči, ali treba barem tražiti u njegovom pravcu!

6. Pokažite da ste impresionirani

Pokazati mu da ste impresionirani i on će biti impresionirani s tobom. Kako nije mogao Muškarac biti impresionirani Žena koja je zaljubljen s njim, to pokazuje da ona ima dobar ukus! Smejati njegovim šalama, slušati njegove priče i pokrenuti malo flerta, a vaša čovjek će biti sve više impresioniran o vašoj ličnosti.

7. Kazniti ga je, kad je izlazi iz linije

Ako je korake u odnosu na znak ili dobije malo previše koketni prerano, ne boj se da ga lagano otera. On će vam poštovati sve više za to i to pokazuje da imate povjerenja da se ne gura. On će mi se to.

8. Drži ga vraća za više

Nemojte davati sve dalje odmah; malo intriga ide dug put. Čovjek će biti impresionirani Žena koja ima dubinu karaktera i pomalo misteriozan. To će učiniti ga želite saznati više o tebi.

9. Pokažite nezavisnost

Pokazuju čovjeka koji možete stati na svoje noge, a on će biti impresionirani. Ne drže ga i ne drže do svoje prijatelje, ako ste sa njima. On želi da zna da on može ići u toalet, a da se ne izgubi, a on želi da bude u stanju provesti neko vrijeme s tobom, bez potrebe podrške među prijateljima tražim dalje.

10. Pokažite mu da ste više nego samo lijepo lice

Većina muškaraca u potrazi za više nego samo lijepo lice; oni žele nekoga ko je zanimljiv, inteligentan i neko ko može ga naučiti stvar ili dvije. Svako ima znanje o nečemu, tako podijeliti svoje voli i interese sa muškarcem, a pokazuju interes za njegove hobije i kao previše. Tako pravi razgovor počinje.

Kako impresionirati Muškarac? Da li imate neki drugi saveti? Slobodno ih dijeli u komentar ispod teksta.

load...