Saveti za dating

10 savjeta kako da znate da li je on

10 savjeta kako da znate da li je on

1) Leptiri u želucu.

Znam, to, vjerojatno, zvuči otrcano, ali leptiri su često jedan od prvih i važnih pokazatelja da je vaš dečko je jedan. Ti to čudan osećaj u stomaku kad vidite svoj poseban nekome ili kada mislite o njima? Ako da, to je dobar pokazatelj.

2) Možete uživati ​​u društvu jedni drugih, nije bitno gdje ste i šta radite, najvažnije je da budemo zajedno.

Vrlo je važno da uživaju u društvu svojih posebnu osobu ako planirate provesti ostatak svog života s njim. Da li ikada dosadi u njegovom društvu? Obratite pažnju kako se osjećate kada ste zajedno? Da li se osjećati potpunu i sretan? Bilo da gledate film, idemo u park ili restoran... U stvari, to nije bitno gdje si i šta radiš, važno je da, ako je on jedan, vi ćete zaista uživati ​​njegova kompanija u svakom trenutku...

load...

3) Možete vjerovati mu.

Povjerenje je jedan od najvažnijih stubova sretan odnos. Ako volite osoba ste s, ali sumnja u poštenje i ne možete 100% mu vjerovati, onda je vrijeme da se dobro razmisliti prije nego što dalje kreće s njim. Da li mu vjerovati potpuno i potpuno? Da li je pouzdan? Razmisli o tome vrlo pažljivo.

4) odličnu komunikaciju.

Kada ste u potrazi za drugu polovinu, želite da budete sa nekim ko je otvoren, koji se mogu slobodno podijeliti svoje misli s vama i, također, slušati ono što imate reći sa pažnjom i razumijevanje. Veliki i laku komunikaciju sa svojim dečkom dodaje još jedan ukazuju na mogućnost da je on bio taj!

load...

5) Kada je čini nasmijati svaki put...

Humor može učiniti život puno jasnije i lakše. Kada vaš partner čini se smeješ i nasmijati cijelo vrijeme, to znači da je životni vijek u njegovom društvu će biti ispunjen sa osmehom i radost. Kada se često nasmijati zajedno, to je, svakako, veliki znak.

6) Ti si njegov prioritet.

Kada vaš partner stavlja svoj interes iznad svoje i pokazuje pravi brige... Ako vi i vaša želja je prioritet, to je odličan znak da je on davalac i da će biti velika muža u budućnosti. Ako on ceni vaše mišljenje i brine o svojoj sreći - on je, definitivno, divan muž materijala!

7) On voli ljude koje volite.

Kada vaš partner vrijednosti i cijeni svoje prijatelje, obitelji i voljenih, čini napor da se slažemo i gradi dobar dobar odnos s njima, to je dobar znak da je on golman i stoga bi mogao biti jedan!

8) u njegovom društvu, vi ste vi.

Još jedan veliki znak da tvoj dečko može biti onaj koji je kad možete biti potpuno i potpuno se u njegovom društvu. Ne morate da se pretvaramo, igrati "savršen" ili pokušati da ga zna, on je samo te voli za tebe, da te voli sa ili bez šminke, prihvata ste u potpunosti i potpuno kada ste u dobrom ili lošem raspoloženju, možete izraziti sebe otvoreno, bez straha da će biti sudi. Ako vaš partner prihvaća, voli i vrijednosti koje na ovaj način, on može, definitivno, biti velika muža u budućnosti.

9) On tretira ste u pravu.

Da li vaš muškarac otvoriti sva vrata za tebe, drži kišobran pod glavu da te zaštiti od kiše, daje vam jaknu da ti toplo? Ako ne možete primijetiti ovih znakova viteštva u ponašanju svog čovjeka - on će, sigurno, prema tebi pravo u budućnosti, baš kao i svi "misters pravo" uradi;).

10) Da li dijeliti ključne vrijednosti?

Kada je u pitanju opredjeljenje, to je vrlo važno da se dogovore o nekim najvažnijim poena i dijele temeljne vrijednosti sa svojim partnerom. Šta on misli o vjerovanje u Boga, djecu, porodicu? Ako se slažete i razumjeti jedni druge na ova pitanja, to je odličan znak.

U svakom slučaju, mislim da, kada ste se sreli "onaj" ti samo znam, da ti znaš, da znaš...

Nadam se da vam je bilo korisno. Slobodno podijelite svoje vlastite misli o tome kako da znam da li je on jedan u odjeljku komentar ispod.

load...