Saveti za dating

10 savjeta o tome kako da privuku njegovu pažnju bez očaja

10 savjeta o tome kako da privuku njegovu pažnju bez očaja

Ako ste pokušavali da privuče pažnju Muškarac za neko vrijeme, ali bez uspjeha, ne odustajte! Kada ste iscrpili sve trikove u knjizi da vi znate, a on još uvijek neće preduzimati nikakve najave od vas, probajte neke od ovih privlače pažnju i savjete i, šta god da radite, ne gledaj očajni:

1. Rad na ormar

Elegantan i sofisticiran je na dnevnom redu, ako želite privući muškarca. Najboljih ljudi koje cijenim ženstvenost, ali ne preko vrha. Dakle, ne previše otkriva, ali otkriva dovoljno da njegovu pažnju je najbolji pristup. Promjena ormar i promjenu stila može da ga uočite i mogli dobiti kompliment previše.

2. Da li smeješ?

Nekoliko dana su teška i možda ne osjećaju kao nasmijan, ali niko neće da se obrati Žena sa sumornim izrazom lica. Nemojte ga zaplašim gledajući kao da ste u lošem raspoloženju svih vremena, osmijeh kad je oko sebe i pokazati koliko zabavno možete biti.

load...

3. Compliment njega

Najlakši način da flertuje s Muškarac je da mu dam kompliment. Muškarci jednostavno vole da se opremiti i on će biti gotovo mesec da ste uočili nešto o njemu, tako da ide naprijed i da svoj dan. On će se da jesi.

4. Catch njegova oka

Kontakt očima će mu pokazati da ste zainteresirani i da će dobiti njegovu pažnju. Pogledajte malo stidljiv o ipak, i ne zuri. Samo uhvatiti njegov pogled, preko sobe, a zatim ponovo skrene pogled, a on neće biti u mogućnosti da se zanemari za dugo.

5. Budite tu kada je on tu

Da li mu se divio izdaleka? Ako jesi, onda vam je potreban da bi se malo bliže, jer "ne može da te vidim oko ', on nikada neće uočite. Nemoj da ga ne plaćaju previše pažnje, samo budi tu kada je i, na kraju, njegova radoznalost će dobiti bolji od njega i on će žele znati više o tebi.

load...

6. Crack nekoliko viceva

Inteligentan humor je uvijek pobjednik sa mladićem, pa neka ti je smisao za humor sjaji kad je on u blizini. Malo humora olakšava raspoloženje i olakšava da se predstavite ili za njega da razgovaram s tobom, i svi vole da se oko nekog smiješno.

7. Pitajte za njegovu pomoć

Muškarci vole igraju ulogu dobavljača i zaštitnik, a oni su uvijek spremni pružiti ruku pomoći Žena u nevolji. Pitaj ga da vam pomogne oko problema na poslu ili samo ga zamoli da odvrnuti poklopac na bocu, sve što može smisliti, tako da on može pokazati kako Manly je, i to će pomoći da vas čvrsto na svom radaru.

8. Igrajte sa kosom

Momci su kreteni dugo zanosne kose, tako da svoju pažnju na vaše pokretanjem prstima kroz nju, kad pričaš s njim. Možete probati coy petljanja sa krajeve kose ili više samopouzdanja ušuškava kosu iza ušiju, u svakom slučaju, on će mi se i da će dati svu prave signale.

9. Budite sigurni u sebe

Budite tiho sigurni, ne previše drzak i glasno, i tvoj tajanstveni samopouzdanje će da ga zaintrigirala. Znate da ne mogu čekati da biste saznali više o njemu, ali ne daju da daleko sada. Ako ništa drugo, zadrži teško dobiti pristup ide (ali ne preteruj), koji će ga privući mnogo više od očaja.

10. Perfect touch

Jedan od najboljih načina da se izazove želju muškarca i da ga uočite je s nekim nježan dirljiva i flertovanja. Kada pričate s njim, dodirnite ga na ramenu ili na ruci, i on će otvoriti vam brže, nego ako držiš distancu.

Da li imate neke druge savjete o tome kako uhvatiti njegovu pažnju bez gledanja očajni?

Slobodno ih dijeli u komentar ispod teksta.

load...