Saveti za dating

10 savjeta o tome kako odabrati prave odjeće za prvi datum

10 savjeta o tome kako odabrati prave odjeće za prvi datum

Kada ste u potrazi za savršen outfit za prvi sastanak, morate imati na umu da prvi utisci stvarno računati. To je stvarno teško ravnotežu na štrajk - blago zavodljiva, ali ne pretjerano zavodljiv. Nemoj da te naglasio o tome što da nose međutim, upravo pročitao ove ideje i savjete o tome kako odabrati pravu outfit i pribor za prvi sastanak.

1. Kad god postoji sumnja, nosite crveno

Crvena je boja ljubavi i romantike, a brojna istraživanja su pokazala da muškarci misle da žene izgledaju atraktivno i zavodljiv u crvenoj boji. Samo dodir crvene će učiniti, kao crvena traka za kosu ili crvene torbu, ali crveni je definitivno boja da biste dobili u vaš outfit nekako.

2. Odaberite nešto ugodno

Vi ne želite da se vrpolji i osjećaj samosvjesne, tako nositi nešto što znate da ćete se osjećati opušteno i ugodno. Sada nije vrijeme, na primjer, da nose potpuno novi ubica leči i otkrijte da ne možete pravilno hodati u njima, jer su stiskati prste.

load...

3. Ne brinite previše o oznakama

Muškarci nisu previše zabrinuti u kojoj ste kupili svoj outfit, tako da ne brinite da sve mora imati oznaku priključen na njega. Dokle god to izgleda dobro, vi ćete napraviti pravi utisak.

4. Nosite suknju ili haljinu

Nosi suknju ili haljinu na prvom sastanku može napraviti veliku razliku u tome kako Momak percipira. Muškarci zaista voleo da vidim žensku stranu žena i, u muškarca oko, suknju ili haljinu čini upravo to.

5. Nosite štikle

Druga stvar da muškarci bih da vidim je par štikle. Potpeticama ćete izgledati i osjećati više ženstven i da će izgledati samo s desne tu haljinu ili suknju. Samo budite sigurni da nose par da se osjećate ugodno hodanje u.

load...

6. Nosite odjeću koja odgovaraju datuma, iako

Nakon što je rekao da je suknju i štikle su stvari nositi na prvom sastanku, to nije slučaj, ako vaš datum je povećanje u brdima! Želiš da zadiviti i napravite pravi dojam, ali i dalje mora biti praktična na neke vrste datuma.

7. Ne preterujte stil

Nemate pojma kako je ovaj tip je kao još, tako izbjeći nošenje ništa previše neobično ili nečuveno. To je najbolje da se igra da je prilično sigurno na prvom sastanku i držite se relativno prirodne dizajna i stilova.

8. Ne nosite previše šminke

Šminka je još jedna stvar za koju vam je potrebno da se pronađe ravnoteža. Bez šminke na sve bi se moglo zaključiti da nije napravila nikakav napor, ali previše, a on će vas pamtiti svoj jarko crvene usne i malo više. Sred puta ponovo ovdje, relativno neutralan makeup koji omogućava pravi ste sija kroz je najbolje za prvi sastanak.

9. Ne izdržati previše kože

Još jedna greška da neki ljudi čine je da mislim da, ako ste dovoljno golo meso, a zatim bilo koji čovjek naći vas neodoljiv. To je zapravo daleko bolje da pokaže malo kože na samo jedno područje vašeg tijela, u suprotnom bi moglo izgledati preko vrha i previše poziva.

10. Look pristupačan

Prilikom odabira prvi sastanak outfit, treba zapamtiti da želite da pogledate pristupačan i prijateljski. Power dressing kao da ste na putu na sastanak odbora će ga uplašiti se, baš kao što tražim previše glamurozno mogao da oseti ste iz njegove lige. To nas vraća na sredini puta i igra na sigurno ponovo, u najmanju ruku, dok ne dođete do njega bolje.

Kako odabrati pravi outfit za prvi sastanak? Koji su najbolji savjeti?

load...