Saveti za dating

10 savjeta o tome kako preboleti svog bivšeg momka?

10 savjeta o tome kako preboleti svog bivšeg momka?

Teško je kada odnosa razbiti, i oba partnera su ostavljeni pokupiti komade. Baš kao da patite i pronalaženje da svaka stvar podsjeća na njih, oni pate previše.

Prvi put kada sam dobio nogu je bio pravi otkrovenje; Bih doslovno pred nikada nije iskusio takve osjećaje gubitka. Imao sam 18 godina, zelena i možda malo naivan. Iskreno mislio da ćemo biti zajedno zauvijek. U mojoj glavi, ja bih već Isplanirao života; gdje ćemo živjeti, koliko odmora ćemo uzeti, kakav posao da ćemo imati.

Nisam ni znao da je on - pokaži kao 23 i imao je već tri veze - vjerojatno je znao da neće trajati.

To je zaista morao da preboli svoju prvu bivši, a to je također jako teško dobiti više od bilo koga koji je mnogo značilo za vas. Kažu da vrijeme je veliki iscjelitelj, ali jedan od problema s vremenom je u tome što je mnogo potrebno vremena da se kreće! Ako ste emotivni olupina sada, hajde da pogledamo 10 praktične savjete o tome kako da biste dobili preko vašeg ex dečko.

load...

Stop Nakon Njega Online

Prva stvar koju odmah učiniti kada smo bacili je na internet da vidimo šta su naumili. Mi smo zanima da li oni pate onoliko koliko smo i da li oni prolaze kroz dan mučenja i noć.

I tako da je prilično bolno kada vidimo da su se zabavljala večeras dok smo upravo kupili teret opterećenja tkiva.

Stop boli sebe još i blokirati ga iz Facebooka. Svakako je stvarno teško da ga u potpunosti iskorijeniti iz svog života kao što je to, ali to je mnogo lakše na duge staze. Što manje znaš o onome što je do sada, to bolje.

load...

To također znači da ne možete držati nagnute u kupatilo dok ste sa svojim ortacima, tako da možete provjeriti svom Facebook i dobro se salo na sebe.

Nešto što on ne voli

Sve vreme ste bili s njim, ne bi bilo nešto što je on volio raditi, a to ne voli prilično ste prestali od rade, previše.

Tako vidjeti pozitivnu stranu raspada i raditi stvari koje ne može učiniti dok ste bili s njim. Nositi kratke haljine u javnosti, ako želite, ići u kupovinu cijeli dan, jesti indijsku hranu - šta god se dovraga hoćeš!

Zaposliti

Još jedan dobar savjet o tome kako da biste dobili preko vašeg ex dečko je jednostavno zadržati zauzet. Svi mi imamo poznate obrasce koje spadaju u kada stvari ne idu na put. Na primjer, kada je moj prvi muž je u depresiji, on bi gotovo odmah odlaze u hladnjak i posegnuti za bocu piva.

Jednom, zaustavio sam ga u svoje tragove govoreći mu stroj za pranje rublja bio slomljen. On je zaboravio sve o pivu i narednih sat vremena proveo fiksiranje naše mašine. Držao misli budu zauzete, a on čak i ubrzo zaboravio sve o njegovoj depresiji. Izašli smo na večeru nakon toga.

Kad si plava, jer si bacio, to je primamljivo samo sklupča na sofi i valjati se u svoj bijedi. Ali im se time, padaš u svoj poznati Patten. Umjesto toga, potrebno je da se prekine vezu čineći nešto drugo. Držati sebe zauzet radeći nešto - ništa. To bi moglo biti nešto kao jednostavan kao puzzle ili nešto tako užurbano kao više sati na poslu.

Nemojte zadržavati na "Šta ako je..."

Sljedeći savjet o tome kako da biste dobili preko vašeg ex dečko je da se izbjegne stana na "šta ako je"...

Šta ako je ostala zajedno?

To je pitanje koje sve pitam, ali to je potpuno besmisleno i 100% uznemirujuće. Uvijek je bolje da ste gledati naprijed, a ne nazad. Nemojte zadržavati na ono što je moglo biti; on je preuzeo kontrolu i podijeliti vas gore, tako da sada moraju da se fokusiraju na ono što je pred nama za vas. Razmišljati o mogućnostima koje su sada pred vama.

Koristiti iskustva u svoju korist

Ste napravili greške u svom životu. Naravno da - svi imamo. Ali, šta radiš kad griješimo? Da li žalosti i sažaljenje sebe, zaključavanje sebe u svoju spavaću sobu i skrivanje od svijeta?

Ili da li analizirati gdje je pošlo naopako i reći sebi da ćete učiniti bolje sljedeći put?

To je ono što sada možete učiniti. Osvrnuti na vašu vezu i misle o sve što ste naučili. Možda se ispostavilo da si gubio svoje vrijeme viđala s nekim nespojiva s tobom. Možda proizlazi da je svoje ideale su zapravo bili previše različiti na kraju. Možda ste došli na prejak, ili možda nije došao na dovoljno jak. Uvijek postoje lekcije koje treba naučiti, a to je važno da ih nauči.

Re-Ukrasite

Veliki savjet o tome kako da biste dobili preko vašeg ex dečko je da preuredi svoju sobu, tako da su uništile sve podsjetnike na njega.

Posljednja stvar koju želite je zadržati buđenje na isti pozadinu i isti jastucima. Iako zvuči vrlo novog doba, to će sigurno pomoći.

Ne daj mu Give You lažne nade

Zaista je teško dobiti preko ex kad je razbijena s tobom, ali nije siguran da je on napravio pravu odluku. I tako je drži vas nizanje zajedno dajući vam lažnu nadu da možda ćete dobiti ponovo zajedno jednoga dana uskoro.

Ovo vas čini malo uzbuđen, ali to ne dopušta kreće dalje i dođu do zatvaranja.

Naravno, mogao bi biti zbunjeni, ali stvarno se ne pomažeš. Ako se čini kao da ne može da se odluči, to je mnogo bolje da povede i reći mu da je to definitivno gotovo.

Do Something New

Sljedeći dobar savjet o tome kako da biste dobili preko vašeg ex dečko je nešto novo. Imaš puno vremena na svojim rukama da je vaš bivši je u stranu, pa zašto ga ne koristiti produktivno i izazov sebe učiniti nešto novo?

Mogao si naučiti jezik, učiti instrument, putujem - šta god osećaj!

Ne pokušavajte biti 100% preko njega

Ne možemo svi učiniti je Vječni sjaj besprekornog uma na našim ex. Bilo bi nam drago da se potpuno nad njim, ali znaš šta? Ponekad to jednostavno nije moguće biti 100% u odnosu na nekoga. Ponekad, malo ožiljnog tkiva će uvijek ostati.

Ovo nije problem dok god to prihvatiti. Ti nisi emotivno više vezan za njega, a ti ne ideš van pameti, jer on te nije zvao. Ali ti si ljudsko biće, a ponekad i noću kao što zatvorite oči ćete misliti o njemu. Možda čak i razmišljati o njemu, nakon deset godina, ali samo prihvatiti ove osjećaje. Oni će plivati ​​i izlaze.

Ne traže nekog novog

To je stvarno primamljivo pronađe novi čovjek da popuni prazninu kad tvoj bivši je van slike, ali to je samo kratkoročno fix koji uvijek dolazi sa nesreći.

Dajte sebi vremena za žalost. Dobiti tvoj bivši iz svog sistema prije nego ste pustili novi momak u vaš život. Uživajte u jednom životu dok traje.

Kako da biste dobili preko bivšeg dečka? Koji su najbolji savjeti?

load...