Saveti za dating

10 savjeta o tome kako privući savršenog čoveka za vas

10 savjeta o tome kako privući savršenog čoveka za vas

Stara izreka ide da su žene s Venere i muškarci sa Marsa. Ipak, bez obzira na oba spola biti nečitljive jedna drugoj, još uvijek postoje dokazane tehnike za privlačenje savršenog partnera i udarati ga.

To nije lako, iako. Kao i svi znamo, privlačenje savršenog tipa potrebno je puno truda, a to je čest slučaj da moramo proći kroz obavezne faze sramotiš sebe, prosipajući nekoliko pića, pre nego što sleti čovjek naših snova. A ako ne učimo pravo tehnike, mogli bi završiti sa momkom ne tako savršen na kraju bara koji ima problem piće, i dalje živi sa svojom mamom, a "radi o situaciji posao. "

Ali, ako ste spremni da se stvari na nivou, hajde da pogledamo 10 dokazane savjete o tome kako danas privući savršenog muškarca.

1. Miriše

Životinje i insekte gravitiraju partnera, jer određeni miris pali želje. Žene i muškarci ne razlikuju, i bolje ćete miris, više šanse imate za privlačenje savršenog momka.

load...

Kao i parfem, trebalo bi da razmatra i druga mirise previše, kao što je dah. Pa svi znamo da nam je potreban dobar dah ako smo da impresionira komad, ali ponekad mi ne poduzeti potrebne korake da dobijem dobar dah. Predlažemo da uzmem metvice prije tarifni out!

2. Budite Razigrani

Muškarci nisu često privlače ozbiljne žene koje ne mogu da šala, pogotovo na prvi termin ili noćne izlaske. Umjesto toga, oni zagrijati prema djevojkama koje ne uzimaju sebe previše ozbiljno, i koji znaju kako da smeh. To govori čovjek koji ovdje je djevojka mogu opustiti oko i otvoriti do.

Biti razigran je zaista lako; jednostavno treba da se opustiš malo i flertuje! Trebao bi biti malo fizički previše, i čarapa mu nekoliko udaraca na ruku, a trn do pojasa. Dostavi razigran uvreda previše, ako je raspoloženje poziva na to. Zaključak: ne bojte se da se zabavite!

load...

3. Izgledate najbolje

Kada ste u dugoročnoj vezi, to je sasvim u redu da usvinjim i dnevni oko svog ljubavnika u pantalonama.

Ali ako pokušavate impresionirati savršen momak po prvi put, vi ćete morati da izgledate najbolje. Za ovo vam je potrebno raditi na šminku i odjeću. To bi moglo značiti da ćete provesti malo gotovine, ali treba gledati na to kao na dugoročnu investiciju koja će požnjeti nagrade. Ako češće imati vremena, glava u teretanu i da se u obliku da ste zadovoljni, i taj osjećaj samopouzdanja pomoći će vam da uhvatite sjajna momka.

4. Budite Mysterious

Ključ za tetura u savršen momak je stvaranje misterija oko vas i držati ga nagađanje. Ako otkrivaju sve na prvom sastanku, on će pretpostaviti da ste zapravo prilično prazna osoba koja nije dobila puno ide za vas.

Tako da je potrebno ostaviti stvari iz razgovora i ručica uzbuđenje i interes zadržavajući dijelove sebe zataškano. Želiš da ga zadrži zainteresirani, a jedan od najboljih načina da se to uradi je da mu je ideja da si kao kutija čokolade puna tajni.

5. Make očiju Kontakt i Smile

Mi uvijek govorila da kontakt očima kada smo flertovanje s muškarcima, ali ako napravite kontakt očima i osmijeh ti si na određeno pobjednik.

Momci vole kad žena da ih pogledam u oči kada pričaju sa njima, i oni su pozitivno idu da klecaju kad povrh svega sa osmehom. Ti ih u suštini govori da si u njih, a to je znak da će čitati. Ako napravite kontakt očima s muškarcem, to je sigurno da imate 20% šanse da udara ga s njima. Ako smile previše, imate 60% šanse. Tako smile!

6. Ogledalo šta radi

Ne, mi ne tražimo da igram tu dosadne igre "Copy Cat" koji ste koristili za igrati na igralištu kako bi se nervirao svojim prijateljima. Umjesto toga, mi ukazuje na to da ste oponašaju njegov pokrete.

Dok ovo zvuči super jezivo, to je stvarno jednostavan trik koji sam po sebi ugrađuje u svoju podsvijest. Radije nego da misle: "zašto na zemlji je ona meni kopiranje?" Momak će umjesto toga pretpostaviti da si ga potpuno iskopati.

Samo ne ide preko vrha i imitiraju sve što on radi, jer je to super jezivo. Ali, na primjer, kad on uzima gutljaj svoje piće, trebalo bi učiniti isto. To pokazuje da ste oboje u harmoniji jedni s drugima i imaju za cilj da budemo zajedno.

7. Be Positive

Nitko ne voli Downbeat, negativna osoba u baru koji nikada nismo sreli, i savršen momak, posebno ne. Iz tog razloga, ako pokušavate uhvatiti muškarca svojih snova, morate biti pozitivan i optimističan.

To znači nasmijan oko njega, smijali se, viceve, i biti optimističan. To znači postavljanje pitanja, govori o svojim ambicijama i generalno biti sretan. Naravno, ne treba ići s broda, jer on bi mogao pomisliti da si lud; ali samo neka zna da si pozitivan, zabavan osoba koja voli život.

8. Have lepu kosu

Muškarci vole djevojke s lijepim kosu. Što više šik je, to bolje. Ako imate loš dan za kosu, to je stvarno važno da riješiti pitanje prije nego što krenete na spavanje, jer je jedan od prvih stvari obavještenja momak o tebi je tvoja kosa. I ako vaš mane čini loš utisak na njega, vaše ličnosti neće nadoknaditi za to. Tako opsesiju preko kosu kao da vaš život ovisi o tome!

9. Laugh njegovim šalama

"Kuc kuc"

"Ko je tamo?"

"Orange"

"Orange koga?

"Orange li me pustiti unutra?"

"... To nije smiješno."

Ako ne smijati njegovim šalama i pored njega što inače savršen, ti ćeš se bore da ga pridobije. Momci da se opustiš i da kikotanje, a ako ne možete učiniti isto i uživaju u smisao za humor, možda kao i pređite na sledeći tip koji možda neće biti tako savršeno.

10. Postavljajte pitanja

Savršen lik nije robot koji želi sjediti tamo cijelu noć pitam pitanje za pitanjem. Umjesto toga, on želi da se interesuje za njega i da mu neka pitanja previše.

To je stvarno lako napraviti; sve što treba da uradite je da razmislite o tome šta želite da znate o njemu i pitaj dalje! Postavljanje pitanja ne samo da pokazuje da ste zainteresirani, ali i otvara mogućnosti za više avenije razgovora, kao i mogućnost da imate više zajedničkog nego što ste prvo mislili.

load...