Saveti za dating

10 savjeta o tome kako se bolje ljubiti

10 savjeta o tome kako se bolje ljubiti

Da li vaši poljupci voziti svoj čovjek divlje strasti, ili je on i dalje ima jedno oko na TV-u? Poljubac nije samo poljubac, to je trenutak nježnosti koje ste podijeliti sa svojim momak, to je poseban trenutak intimnosti, tako da ne dozvoli da postane samo dio rutine, i provjerite ovih deset načina da se poboljšali ljube tehnika:

1. Ne ostavljajte loš ukus u ustima!

Naš prvi savjet o tome kako da bude bolji ljubi je da uvijek zapamtiti vaše oralne higijene, jer ne postoji ništa gore, nego dolazi od poljubac sa uspomenama češnjaka piletine sinoć je na umu. Jak sa ukusom hrane, alkohol i pušenje sve ostaviti svoj trag, tako da ne naginju u za poljubac, odmah nakon večere.

2. Pazi na tvoje usne

Još jedan dobar savjet o tome kako da bude bolji ljubi je kako bi vaše usne tražim atraktivan, mekana i kissable, i brinu o njima. Da bi vaš usne lijepa, ljuštiti vaše usne i držati ih hidratizirana. Dobar način da se to uradi je da se koristi maslinovo ulje i šećer mješavina za piling i svake noći primijeniti balzam za usne ili karite maslac, neposredno prije odlaska u krevet.

load...

3. Koncentrat na ono što radite

Djevojke se ponose na njihovu sposobnost da rade više stvari odjednom, ali ovo nije vrijeme da se rade šest stvari odjednom. Koncentrirati na poljubac, a ne spisak za kupovinu, a vi ćete oboje dobiti daleko više od iskustva.

4. Ne budi dosadan, proširite svoju ljubljenje repertoar

Ljubljenje može dobiti pomalo predvidljiv u dugoj vezi, pa pokušajte nove stvari ponekad. Proširite svoje ljubljenje repertoar i poljubi njegovo lice, vrat, uši ili grudi i, ako je potrebno inspiracija, gledam romantične filmove i uzeti bilješke!

6. Držite usne opušteno

Naš sljedeći savjet o tome kako da bude bolji ljubi je - ne napućiš ili torbici tvoje usne; koje će samo učiniti stvari još teže. Opustite usne i otvori ih lagano, dok se krećete u, kao i da će dati svom partneru signal da ste spremni za poljubac.

load...

7. Ne žurite

Ako vas požurujem stvari, nećete napišite čovjek koji žele više, da ćeš ga ostaviti pitajući se šta nije u redu. Krenuti spor sa malim poljupcima i raditi svoj put do velikih. Ne žurite, pogledati u oči i uživajte u trenutku.

8. Zatvorite oči

Zatvaranje oči je još jedan odličan savjet o tome kako da bude bolji ljubi. Ljubljenje otvorenih očiju šalje sve pogrešne poruke. Kaže da ne uživaju u poljubac i da je vaš um je na drugom mjestu, tako blizu te oči i čine ga dobro.

9. Koristite ruke

Šta god da radite, ne ostavljajte ruke visi mlitavo, sa strane ili da će zaista biti skretanja za njega. Koristite svoje ruke da ga miluje i da ga drži, ovo je prilika da se pokaže koliko ga volim.

10. Pick your trenutke

Postavku za poljubac može učiniti ili slomiti, tako, za romantičan poljubac, odaberite romantičnu atmosferu i trenutak. Spontani poljubac je super, ali zapamtite da su neki momci su sramežljivi, tako da je puna na poljubac u javnosti bi ga samo osramotiti.

Kako biti bolji ljubiš? Da li imate neki drugi saveti?

Slobodno ih dijeli u komentar ispod teksta.

Stay happy!

AKCIJA

load...