Saveti za dating

10 savjeta o tome šta da radi kad ne pošalje tekst

10 savjeta o tome šta da radi kad ne pošalje tekst

Jeste li ikada doživjeli taj trenutak, kada shvatite da momak nije odgovorila na tekst? Sedite gledajući vaš telefon, provjerite da li je vaš telefon dobija signal, proverite da li da je poruka poslana, a zatim i počnete da se ljuti na njega. Kada momak ne odgovara tekst, međutim, ne može biti mnogo razloga zašto, tako da ne počnu panici samo još provjeri ovih deset savjete o tome što učiniti ako momak ne tekstualne nazad, prije nego što promijeniti Facebook status!

1. Ne gubite živce

Držite cool; vjerovatno postoji sasvim razumno objašnjenje zašto on još nije odgovorio. Možda je izgubio svoj telefon, možda je dobio slomljena ili, on mora samo biti zauzet nečim drugim. Ne gubite živce i poslati ljut teksta. Možda ste potpuno u pravu, a vi ćete osjećati glupo ako ste ga optužili da se to nešto strašno, a on nije.

2. Ne držati slanje tekstualnih poruka ili ostavljajući ga poruka

Pucanje iz vatrenog opterećenje tekstova ili napuštanje tonu poruka na svom govorne pošte, će bug njega i to će Mike vam se pojaviti očajna. Budite strpljivi, ostavi ga na miru za neko vrijeme i čekati dok ne znaju šta se stvarno događa.

load...

3. Nastavite s ostatkom svog života

Kada on ne tekst natrag, nemojte stavljati svoj život na čekanje. To će biti primamljivo da provedete dan gleda svoj telefon, ali to neće da ga odgovori bilo ranije. Samo nastavite kao i obično i pokušajte da ne razmišljam o tome. Vi ste vjerojatno zabrinuti zbog ničega, tako da ne dozvoli da te dole.

4. Pošaljite mu ugodan poruku

Nakon što je postignut razuman vremenski period da bi normalno očekivati ​​odgovor od njega, to je u redu da mu pošaljem tekst, ako je samo kako bi bili sigurni da je u redu. Držite svjetlo poruke i ugodan, iako, i zapamtite da je razlog da on nije poslala poruku Može biti da on ima ozbiljan problem na rukama ili da je dobro.

5. Pokušajte još jednom

Ako je to bio dan ili dva, a vi još uvijek nisam dobio odgovor, zatim pošaljite samo još jedan tekst, a onda možda želite samo pusti. To i dalje nije dobra ideja da se ljutiš s njim, iako, dok se sigurni u to što se događa. Ako postoji problem između vas dvoje, slanje ljut i zahtjevnih tekstova neće napraviti stvari bolje.

load...

6. Ne reći svima o tome

Kada on ne tekst natrag, ne idem okolo loše klevetajući momak da zajedničkih prijatelja, jer da će se vratiti na njega. Moglo bi se napraviti nekoliko casual upite o tipu i pokušati saznati o čemu se radi, ali drži cool, a vi ćete zadržati dostojanstvo netaknut previše.

7. Pokušajte i razgovarati s njim licem u lice

Nemojte početi ga proganja, ali možete probati i jednostavno, dogodi da gdje znaš da visi i naletim na njega 'slučajno'. Ako niste poznat ovaj lik dugo, onda možda mu treba podsjetnik na ono što on neće igrati ako se drži na vas ignoriraju.

8. Ne objavljuju se situacija

Šta god da se to događa između vas dvoje je privatna, tako da kada on ne tekst natrag, ne pišu ljuti komentare na Facebook-u ili poslati potoka tvitova o tom tipu. To će učiniti da izgledate stvarno djetinjasto ako radite i neće učiniti ga kontaktirati. Ako je prošlo sada nekoliko dana, a vi još uvijek niste čuli, onda to može biti vrijeme da se počne razmišljati o dalje.

9. Ne družiš ga čeka

Kada je to stvarno otišla predaleko, a on još nije kontaktirao, onda sve što možete učiniti je da pusti pada i dalje. Ako on nije ni palo na pamet da vam odgovoriti ili da znaš šta se dešava, a onda je on u pravu, a ne ti. On još nije ni dobio hrabrosti da ti pravo kažem, tako da ne trošimo više vremena na njemu.

10. Zadržali samopoštovanje

Ako radite slijedite ove savete, ne ljuti se i ne loše usta njega, onda će biti onaj koji je zadržao svoje samopoštovanje, a ne on. To može biti vrlo frustrirajuće kada neko nestaje i odbija da odgovori na tekstove, ali ne spuštati na njegov nivo, vi ste bolje od toga. Riječ će dobiti oko o tome kako je prema vama, a onda, on će izgledati budala, a ne vi.

Čime se baviš kad ne tekst natrag?

load...