Saveti za dating

10 savjeta za djevojčice o tome kako se brinuti nakon vašeg zatvaranja bez očajanja

10 savjeta za djevojčice o tome kako se brinuti nakon vašeg zatvaranja bez očajanja

Juri zaljubljena je nikada nije lako. Moramo biti oprezni da ne bi tako očigledno da gubimo naše dostojanstvo koji nas primorava da više nikada neće napustiti kuću, ali moramo napraviti neku vrstu potez kako bi se osiguralo da smo osvojiti momak naših snova.

To je malo ulov 22 situacija, ali na sreću postoje načini izlaska iz ove zavrzlame. Hajde da pogledamo kako spojiti čovjeka svojih snova bez pojavljuju očajni.

Uvijek Držite vaše samopouzdanje

Samopouzdanje je toliko važno kad god pokušavate ništa u životu. Potreban vam samopouzdanje kada se prijavljujete za posao, povjerenje na prvi dan na poslu - i samopouzdanje kad juri svoj zaljubljen.

load...

Kada patite zastoj kada juri svoj zaljubljen, to je važno da zadrži svoj super high samopouzdanje. Ako smile na njega s druge strane ureda, ali on ne uzvrati osmeh, ne povuče, i djelovati kao da ste bili na osobu iza njega nasmijan. Nastavi da deluje normalno. I nikada ne izgledaju stvarno razočaran do tačke suza. Ovo neće biti dobro.

Ne laži o nekim stvarima

Stvari mogu biti jako neugodno ako vaš simpatiju ima različite interese za vas. Naravno, sviđa pantalone sa momak, ali znate da stvarno ne iskopamo neki od svojih interesa.

U ovom trenutku, to može biti zaista lako lagati o svojim interesima i pretvarati se da vam se sviđa iste stvari kao i on. Ali to stvarno ne pere, pogotovo kad pita koji pjesme želite Metallica.

load...

Umjesto toga, morate biti sami i biti iskren o vašim interesima. Zapamtite, suprotnosti često privlače, a to nije potrebno za par imati iste hobije.

Polako sa Texting

Jednom kad on daje njegov broj, to može biti lako pretpostaviti da si u. Ti kao da jesu, ali još uvijek postoje granice morate biti oprezni.

A jedna od tih granica je da ne tekstualne njega previše. Ako on daje nekoliko jednom riječju odgovora, ili ako on ne odgovori na sve, ne pokušati zadržati na razgovor. Ostavi ga. Ako ga zanima, on će na kraju vam se javiti. Ako nije, treba samo dalje prije nego što izgubiti sve svoje dostojanstvo sa pokušavajući-to-be-funny-ali-ti si-zapravo-a-psiho "Zašto NIKADA tekst BACK HAHAHA!" Linije.

Preokrenuti situaciju i pusti ga da te uhvatim

Ako ste mu daje nekoliko signale koji su Vam ne treba vidjeti, možda ćete biti u vezi do te faze u kojoj si izgubio zadnji tračak dostojanstva. Umjesto toga, predlažemo da visi od požara za malo i okrenuti stolove puštajući ga da dođe po tebe.

To je zanimljiva taktika koja ponekad radi. Možda bi bio teško igraju da se i vidimo koliko daleko ćete ići; po obaranje oružje i ne radi ništa, mogao bi početi vas proganja!

Ili možda i nije. Hej, muškarci su s Marsa, žene su s Venere...

Igrati sa kosom

Muškarci vole djevojke sa zanosnim, duge kose. Oni ne mogu dobiti dovoljno. Da uhvati njegovu pažnju bez rade ništa ekstravagantno, mogli osloniti na stari trik igranja sa kosom dok razgovarate s njim. Jednostavna i super efikasan!

Flertovala sa njim

Flertuje sa svojim zaljubljena svakako nije znak očaja, i to je potrebno taktika pustiti ga da ste zainteresirani. Naravno, previše flerta može biti znak očaja, tako da je potrebno da se disciplinovani i glavu.

Ali flert je zabavan, tako da bi trebalo da se opustite i imati malo zabave s njim. Neka smijati, rugati njega i udario ga s nekim šale.

Samo izbjeći osjetljive teme kad god vam se šalio.

To je najbolje da se izbjegnu Social Media Sve u svemu

Kad postrojenje na tip, neminovno se povuče na Facebook saznati šta je naumio i padne na to preko njegove fotografije.

Kao i ova, to može biti vrlo primamljiva da očajnički statuse, gipsa zidu sa komentarima i kao sve što je ikad poruke. Da, to je način da se njegovu pažnju, ali nije baš suptilan. To također može dovesti do gorkog mačka pozivanje sa djevojkom opažate kao rivale.

Kada u stvari oni su njegova majka i sestra.

Ne poludim: kloni Facebook kad drobljenje.

Ne Predloži A Million planovi

Recimo da ste pozvani svoj zaljubljen da vidim svirku sa vama. Vi ste ga pitali stvarno Cooly ako bi se za to.

"Nema problema, ako ne možete napraviti to", kažu ti. Smooth!

Ali onda on kaže da zapravo ne može učiniti to, što nije ono što ste očekivali. U panici, ti predlažeš nešto drugo na drugi datum da bi on mogao biti u stanju da. A ako je to previše nije dobro za njega, čak i ukazuju na treća stvar na još jedan dan.

Ne, ovo nije u redu. Ovo je očaj. Ako on ne može napraviti nešto, ostane na tome. Da li neki pletenje ili tako nešto.

Ne zaboravite reći ne

To je sve previše lako da se pretvori u žele dabar kad god smo postrojenje sa nekim. Mi smo tako slaba na koljenima da kažemo "da" na sve što oni kažu i pitaju.

Ali to može dovesti do puno problema. Umjesto da budu toliko nestrpljivi da zadovolji svoj simpatiju, opustite se i priznati da postoje stvari koje se ne slažu oko. To će učiniti da izgleda manje očajni, a možda mu je inspiracija da pokuša da vas osvojiti utakmici za nešto - što je uvijek zanimljivo.

Kompliment Him

Komplimente neko zaista može biti teže nego što mislite. Ključ za komplimente svojim zaljubljena je da ne ide u more. Samo ga pusti da zna da ti se sviđa, govoreći mu da ima velike oči, kosu ili čak i veliki osmijeh.

Samo izbjeći jezive stvari, kao što su "ti napravio odličnu sinoć", iako niste bili s njim sinoć.

(Vi ste bili u grmlju, ali nemojte mu reći da)

Nemojte ga preopteretiti s komplimente, bilo. Jedan ili dva su dovoljno.

load...