Saveti za dating

10 savjeta za momke o tome kako biti romantičan

10 savjeta za momke o tome kako biti romantičan

Kao dečko, verovatno ne osjećaju teret je na tebi da bude romantičan. Možda si čak i ne mislim da je djevojka želi da bude romantičan.

Na kraju krajeva, romantika je nešto vaše predaka, zar ne? A ti dani su davno prošli. U 2017. Godini, radimo stvari drugačije.

Ne baš. Unatoč porastu instant-dating aplikacije kao što su Tinder, i bez obzira na ono što popularni pick-up umjetnika mogao bi vam reći, djevojke i dalje žele da se romansama i muškaraca na način njihove bake smo romansama. Istina je. Zaista, romansa može vam podići od prijatelja zone i u točno gdje želite biti. Romance također može pomoći tinja odnos doseg ključanja.

load...

Ako niste sasvim sigurni o tome kako biti romantičan, hajde da pogledamo 10 savjeta za dečke kako da romantiku njom.

Napraviti spisak

Žene vole kad momci pamtim stvari, i oni su se zaista utučeni kada ne pamtim stvari. Ako je iznenaditi na godišnjicu poklon prije nego što je ona imala priliku da vrišti: "Ne mogu da vjerujem da si zaboravio je bio naš GODINA OMG" ti si na pobjednika.

Stvarno je romantično kad li se ključni datumi i praviti planove za njih. Ako niste najbolje pamtim datume (ko je?) To je dobra ideja da napiše ih na listi. Zapišite njen rođendan, i vaša godišnjica. Zapišite datum koji dijele svoj prvi poljubac s njom, kao i bilo koji drugi termin znate su posebni za nju. I kada je termin swing oko, učiniti nešto posebno za nju. Ona će se dopasti.

load...

Nazdravite Her

Ona je tvoja ljubavnica.

Ona je također tvoj najbolji prijatelj.

Ona može biti čak i vaša srodna duša.

Na kraju, ona bi mogla biti majka svoju djecu.

Ona će uvek biti tu za tebe, kroz dobra vremena i loša vremena.

Ona neće izneveriti.

Zvuči sjajno.

Ona je nevjerojatna.

Tako da nazdravim da je pred svoj večernji obrok. Neka joj do znanja da ste zahvalni da je ona u svom životu. Neka joj do znanja da je poseban i da ona zaslužuje ovu tost i mnogi drugi.

"Ovo je za tebe."

Pokaži joj Affection

Možda mislite da je kao momak u vezi, to je djevojka koja bi trebalo da bude ljubazan. Vi samo trebate zavalite i uživajte. Na kraju krajeva, nas momci ne rade ljubav, zar ne? Muškarci jednostavno ne rađaju ljubazan.

Ali devojke želim pokazati naklonost. Žele da posegnuti za zagrljaj prvo, da zgrabi ruku na ulici i spontano zagrli ih ispod uličnih. Neće vas kastrirati, obećavam. Probaj!

Napraviti foto album

Verovatno mislite da foto albuma su mrtvi u ovom, starosti selfije. Većina ljudi misli da fotografija albuma su mrtvi.

Vaš partner vjerojatno misli da su mrtvi, previše.

I to je razlog zašto ona će se ukuca s nogu ako napravite foto album koji slavi uspomene vas dvoje delili zajedno. Ona neće biti u stanju da to vjerujem. Ona će biti zapanjeni, iznenađenje, oduševio - i više ljubavi nego ikada.

Izrada foto album će uzeti malo vremena i da će tražiti neke kreativnost na svom dijelu. Ali to će biti potpuno vredi.

Podijeli stvari Them

Romansa je zaista mrtav, ako ne može dijeliti važne stvari sa svojim partnerom. Ako biste radije držite sviđa, ne sviđa, brige i nada se da će se, to zapravo ne reći puno za ovaj odnos. Naravno, drži vas neranjiv, ali i drži vas na daljinu.

Dijeljenje stvari sa svojim partnerom je romantična. Bez obzira da li dijele dar otvaraju o vašem danu, vi ih uključuju u svoj život tako što ih bliže vama.

Pomoći da ostvari svoje snove

Vaš partner sigurno ima snove. Ali na koji način to joj pomaže da ih postići?

Neki muškarci osjećaju ugroženo snove svojih partnera. Oni strahuju da će im žena biti uspješniji od njih i - što je još gore - da će ih prerasti.

To je mnogo više romantičan, međutim, da podstakne vašeg partnera da bude najbolja ona može biti.

Mislim van kaznenog

I otišao na poslovni put nedavno na DC, a kada sam se vratio kući, moj partner je pitao da li sam je donio na poklon.

"Nisam", rekoh smeteno.

Mi je bilo loše. Objasnio sam mu da nisam imao mnogo vremena i da nikada ne razmišljam o kupovini poklona, ​​čak ni za sebe.

"Znam", rekla je ona.

Znala je jer me ona poznaje iznutra. Ja uvijek mislim da u kutiji - nikad van.

Zato sam odlučio da počnu da razmišljaju van kaznenog prostora. Na putu kući s posla, sada ponekad svratiti u supermarket i kupi joj malo cvijećem.

Ujutro sam joj ponekad iznenaditi sa kafom u krevetu.

U večernjim satima, ja ostavili čokolada ljubav srce na njenom jastuku preda mnom se pridružuje u krevetu.

Sve ove stvari su od karaktera za mene - i ovaj element iznenađenja je tako romantično.

Pokaži joj da je važno za vas

Znam koliko volite momci noćnog izlaska. Ali, ako želite dati snažan romantična gesta svaki sada i onda, to je dobra ideja da se stavi pauze na noć sa svojim drugarima da vidi svog partnera umjesto.

Pokaži joj da je to važno. Ako joj treba, ti uvijek biti tu za nju.

Dress to Kill

Zar nije smiješno kako smo se obučem do devetke kada moramo da ispunimo potpunim strancima, ali da se ide okolo naših partnera? Hodamo oko kuće u izlizan pantalonama, razorene džempere i čarape s rupama u. Izgledamo kao skitnica, ali mi ne smeta, jer naš partner nas ionako voli.

Ovo nije baš romantično, momci. To je vrijeme za promjenu. To je vrijeme da bi se utakmica i oblače da ubije oko vašeg partnera u svakom trenutku.

To znači brijanje svaki dan (ili barem dobiti bradu samo desno). To znači da nosi čistu odjeću i binning čarape s rupama u. To znači kolonjsku vodu i miris lijepo.

Plati joj mnogo pažnje

Kada ste išli zajedno, ne troše pola noći govori o poslu ili šta vi i vaš najbolji prijatelj će učiniti za vikend. Pričam o njoj. Daj joj svoju punu pažnju. Stavi telefon dalje i da se oseća kao da je centar vašeg svemira.

load...