Saveti za dating

10 sjajnih pravila za upoznavanje koje vam mogu pomoći u stvaranju sreće

10 sjajnih pravila za upoznavanje koje vam mogu pomoći u stvaranju sreće

Ne postoje jako i brzo zabavljanje pravila koja možete pročitati na gore, koji će garantovati dating uspjeh, ali postoje neka osnovna pravila zabavljanja bontona koji će vam pomoći da izbjegne katastrofa. Vi stvarno ne mogu propisati pravila za seks, koji na kraju krajeva, treba da bude zabavno, kao i, tako da umjesto toga, omotač od ovih deset 'smjernice' koji će vam pomoći iskoristite datiranja priliku:

1. Datum nije lekcija iz istorije, tako izbjegavaju govori o svojim bivšim

Pored svega ostalog, govorio o svojim bivšim je jednostavno dosadna i ne želite provesti cijelu noć raspravi o njegovim bivšim, zar ne? A Datum treba biti zabavno, s prizvukom budućih mogućnosti, a ne lekcija iz istorije za oboje.

2. Ostavite nesigurnosti i strahova kod kuće i otići na sastanak osjećaj samopouzdanja u sebe

Čuli ste kliše da morate voljeti sebe, prije nego što može da voli nekog drugog, a ti vjerovatno dosadilo to čuje, ali ako stalno radi sebe dole, onda će početi vjerujući sve one negative da bi bilo istinito. Ostavite svoje strahove i nesigurnosti kod kuće, kad idete na sastanak, te pazite da vidi najbolje u vama. Budite sigurni u sebe.

load...

3. Držite razgovor, ali je ne dominiraju

Nema potrebe da ide u hladnu slatko ako postoji prekid u razgovoru, ali se stvari trundling zajedno na laganim tempom, ako možeš. Pokazuju interes i postavljaju pitanja o njemu, bez njega ispitivao, a ne zgrabiti cijeli razgovor za sebe.

4. Dajte mu priliku da bude džentlmen

Mnogi muškarci se žale na moderne žene previše 'feministkinja' i, ponekad, čak i previše 'muškog'. Pa, da, to je istina da dame danas mogu otvoriti vlastite vrata i plaćaju večere, ali viteštva je uvijek lijepa i romantična, tako da dame, pobrinite se da bi tvoj tip šansu da bude gospodin; pusti ga da otvori vrata, povucite stolicu, itd; ove male geste će oboje osjećati posebno i učinit će vaš datum izuzetno romantičan.

5. Budite dama, ali ne biti previše stidljiv

Da, dama treba uvijek ostati dama, ali ne morate biti stidljiv ovih dana, tako da ako se osjećate kao što vaš datum obraz poljubac ili držanje ruku, ne morate čekati na njega da napravi prvi korak. Mi ne ukazuje na to da dođeš na njega kao što su osip, iako, i dalje postoji mjesto za malo damski pristojnosti ovdje.

load...

6. Neobaveznom razgovoru sa malo smijeha je daleko bolje, nego intervju sa serijom 25 pitanja svaki

Ne tretiraju datum kao intervju. Ponašaju kao ni ispitanik ili anketar, neće ti nigdje, tako da opusti se i malo zabaviti. Dating je malo veštačke situaciju, ali neobaveznom razgovoru i malo smijeha će vam reći mnogo više jedni o drugima, nego niz od dvadeset i pet pitanja svaki.

7. Šta je sa spornim temama?

Mišljenja se razlikuju o tome da li treba razgovarati temama poput religije ili politike na sastanak. Da li se takve stvari se s puta brzo, tako da znate gdje stojite, ili da li ih izbjeći kao kuga? Najbolja opcija je da se vaše vrijeme i čekati za ove teme doći do prirodno. Ako neko ima stvarno čvrste stavove, oni će na površinu u nekom trenutku, a onda možete da odlučite da li su dogovor prekidača ili ne.

8. Ne zadovoljiti drugi najbolji, ima puno riba u moru!

Ako stvarno ne volim Muškarac ili nema apsolutno nikakve iskre između vas, onda ne gubiti vrijeme u nadi da će se stvari popraviti. To ne može uvijek biti ljubav na prvi pogled, ali, znate vrlo brzo, ako ne postoji iskra na sve. Ako je to slučaj, idemo dalje; stvarno postoje bolje riba u moru za vas.

9. Slobodno izrazite

Vi ne želite da pokrene raspravu, ali bi trebao biti u mogućnosti da izrazite svoje tačke gledišta, bez nepristojan. Dio svrhe datum je, na kraju krajeva, da saznate da li ste kompatibilni, tako da bi trebao biti u mogućnosti da govorimo o stvarima, čak i ako se ne slažete.

10. Držite leđa na fizičkoj stvari

Bez obzira da li skočiti u krevet s muškarcem nakon prvog, drugog ili trećeg dana je u potpunosti lična odluka, i jedan koji se ne sudi ili namršti na više. Postavljanje umjetni trenutku kada ćete dozvoliti da se to dogodi ionako ne radi, pa neka se to dogodi, kad se čini prava stvar za vas. Da, međutim, imati na umu da su dobri ljudi neće nestati, ako da ga malo pričekati i mnogi će vas poštovati sve više za to.

Koje su vaše omiljene Savjeti za upoznavanje i zabavljanje pravila koji rade za vas? Slobodno podijelite svoje mišljenje u komentarima ispod.

load...