Saveti za dating

10 sjajnih savjeta koji će vam pomoći da se vratite na scenu zarađivanja

10 sjajnih savjeta koji će vam pomoći da se vratite na scenu zarađivanja

Biti single je u redu, ali dođe vrijeme kada ste prašnjavom sebe dole, i da se pomiri s onim što se dogodilo da ste odlučili da je vreme da se ponovo se vratiti tamo, natrag na dating scene. Ali odakle početi? Jeste li izgubili talenta, izgubio povjerenje ili samo zaboravio odakle da počnem? Ako si to ti, a zatim pročitajte ovih deset savjete i mi ćemo vam pomoći da se vratimo u dating scene:

1. Pobrinite se da ste spremni

Skakanje ravno natrag na konja zvuči kao dobar savjet, ali nemoj prerano ne skočiti. Kraj veze može biti vrlo emotivan vremena, kako bi bili sigurni da ste dozvoljeno dovoljno vremena za ozdravljenje, prije nego što skočiti ravno natrag u zabavljanje i da se ponovo boli.

2. Uđite u raspoloženje

Osjećate kao da ste spremni? Pa, prije nego što čak i početi ponovo, pobrinite se da ste u desnom okviru uma. Gear sebe; prvo da se zabave, a zatim, drugo, da nađe partnera i tim redom! Potrebno je da ostavimo prošlost na jednu stranu i razvedriti, ili ćete biti najgori dan ikada!

load...

3. Vratite se na osnove

Ponekad je najbolje mjesto za početak je vratio na početak. Razmišljati o mjestima koje ste koristili da ode i stvari koje se koriste da radim, kada ste posljednji put su zabavljanje, i početi tamo. To je kao dobro mjesto kao i bilo.

4. Pobrinite se da znate šta je to želite

Odlučite o tome šta je to što tražite, a zatim možete postaviti svoj granice. Možda želite početi sa nekim, bez dodatnih vrsta druženja konce, a zatim napredak kasnije nešto ozbiljnije. Samo budite sigurni, u svojoj glavi, što je cilj, i da će ga učiniti lakše postići.

5. Neka Fiends znati da ste se vratili na scenu

Nemojte držati u tajnosti; javite prijateljima da ste na sceni ponovo. Dobiti riječ napolje i mogućnosti mogu doći iz neočekivanog izvora kao prijatelj prijatelja ili čak nekome da znate, ali nikada nije smatrao za datum pre.

load...

6. Podsjetite se da je to igra brojeva

To je vjerojatno da će datum broj jedan biti jedan, tako da ne idu žure u vezu sa prvim tip koji smo se upoznali. Držite opcije otvorene za neko vrijeme i igrati na terenu. Nema žurbe, kako bi bili sigurni da je prava stvar za vas, prije nego što bilo opredjeljenje.

7. Imajte otvorenog uma

Nemojte skočiti na zaključke. To će biti lako napraviti usporedbe sa svojim bivšim i mislim da, samo zato što je momak se razlikuje od vašeg bivšeg, on nije u pravu. Ovo je novi početak, pa budite spremni probati nove stvari.

8. Lijepo izgledam, za tebe

Pripremite se za termin tako što sami izgledaju lepo za tebe, a ne samo za svoj datum. Tajna je da izgleda dobro da se osjećaju dobro, a ne samo da impresionira. Na taj način, vi osjećati bolje o vama, biti više samopouzdanja i zato vas će također biti prirodno atraktivnije.

9. Izlazi i miješati

Podrazumijeva se da ćete morati izaći, ako želite upoznati nove ljude. To ne mora biti u singlova barova i speed dating. Pridruži se klubu ili preuzme nove hobije. Postoje i druge singlova su svuda, a ne samo gdje očekujete da ih nađemo.

10. Go online

Online dating web stranice više nisu jedini čuva tužno i usamljeno kompjuter štreberi! Mnogi ljudi koriste online dating sada sada da pronađu partnere, jer je lako i jednostavno, to štedi vrijeme. Pola utakmice čineći napor čini se kako za vas, pa zašto ne dati ga ići.

Da li imate neke druge Savjeti za upoznavanje da dijele?

load...