Saveti za dating

10 stvari koje će momak učiniti ako mu se sviđate

10 stvari koje će momak učiniti ako mu se sviđate

To je neugodno kad stvarno volim momak, ali nisi sigurna da li je on voli. Vi ne želite da se na prejak, da bi ga moglo odgurne, ili dovesti do vrlo nezgodnu situaciju. S druge strane, ako ne učini nešto, mogao bi naći ljubav negdje drugdje. Dakle, ono što je djevojka da radim? Pa, ako niste sigurni da li je momak zapravo radi kao ti ili ne, onda koristite ovu listu kao test da vidim da li bi mogli biti zainteresirani:

1. Da li je on primetio svoju novu frizuru?

Ako primeti promene u svoj izgled, onda znate da je on uzima interes za vas. Novu frizuru, nove cipele, novi obrva oblik ili novi parfem, ako je pravi komentar, onda je to vjerojatno radi više, nego samo pravi ljubazan razgovor, ovo je jedan od znakova da momak voli.

2. Da li on smejao vaše loše šale?

Ako je on jedini smeje svojim šalama, to bi moglo samo značiti da je njegov smisao za humor je jednako izvitoperena, kao i tvoja, ili to može značiti da je on plaćate kompliment. U svakom slučaju, to je dobar početak, to bi mogao biti jedan od znakova da vam je voli.

load...

3. Da li on da izgovor da te vidi?

Na poslu posebno ako on drži pronalaženje razloga da uđe u svoj ured, možda da pitaš isto pitanje koje je juče pitao, onda on ne samo kao malo zaboravan, on traži razloga da razgovaram s tobom - to je takođe jedan od znakova da momak voli, tako biti svjesni.

4. Da li je on krišom pogled svoj put?

Da li da je kada pogledate, on uvijek izgleda kao da tražim svoj put? On će vjerojatno pretvarati da gledate na sat iza vas, kad shvati da ste primijetili, ali je upitno da je to put da je na pameti, on voli tebe!

5. Da li je on prvi koji će volontirati njegova pomoć?

Kada kažete, ja bih kafu, da li je onaj koji uvijek skače sa ponudom da ga za vas? Sve dok on ne radi to za svakoga, u kom slučaju on može samo da bude kreten, onda imate jednu kutiju označeno u "ne voli me 'ček lista.

load...

6. Da li je on uvijek čini da sjedi pored tebe?

Kada je izbor od tri stolice u prostoriji, da li je uvijek onaj najbliži da je on bira? Ako to učini, onda on želi da se približi da ti iz nekog razloga, ovo je jedan od znakova da momak voli tebe!

7. Je li on uvek poslednji da ode?

Bez obzira na priliku, stranka, a ručka piće ili jednostavno druženja oko hladnjaka za vodu, ako je vaš tip nikad ne napusti scenu prije nego što učiniti, onda je on očajnički želi provesti što više vremena u vašoj kompaniji, moguće i kako bi bili sigurni da ste primijetiti njega. Sada ne morate da se zapitate da "ne voli mene? ' pitanje bilo više, jer on radi!

8. Da li je dobiti sve nervozan kad je oko vas?

Ako on gaji tajnu osjećaje za tebe, onda se mogu pojaviti nervozan u vašoj kompaniji. On je očajnički pokušava da napravi dobar utisak na vas, dok, u isto vrijeme, ne pojavljuju glupo pred kolegama ili prijateljima.

9. Da li je se sećam svega što ste rekli?

Ako se pojavi zapamtiti svaku sitnicu da kažete, čak i stvari koje se ne možete sjetiti rekao, onda je zaista obraća pažnju i mora postojati neki razlog za to - to je još jedan znak da je momak voli.

10. Jeste li fokus njegove pažnje?

U grupnom okruženju, ako se čini da se govori samo za vas, onda je to način na koji on bi stvarno kao da je to - samo vas dvoje, jer si je on voli!

Koje druge stvari, na vašem mišljenju, Muškarac će učiniti ako on ima simpatiju na vas? Koji su drugi znakovi da ste Muškarac voli? Slobodno podijelite svoje mišljenje u komentarima ispod.

load...