Saveti za dating

10 stvari koje djevojčice izgledaju očajnički i neželjeni

10 stvari koje djevojčice izgledaju očajnički i neželjeni

Kada ste u potrazi za novu ljubav u svom životu, želite da pogledate oduševljen, ali ne želite da izgleda očajno! To može biti teško ravnotežu na štrajk, posebno kada vam upoznati nekoga koga stvarno volim. Ne pojavljuju kao ti prisiljavajući tempom, niti naići kao potpuno nezainteresovan, naći srednji put, i pobrinite se da ne radite ovih deset stvari koje mogu učiniti da izgledate očajno i neželjene.

1. Forsaking sve svoje prijatelje i previše na raspolaganju za njega

Samo zato što ste upoznali muškarca svojih snova, to ne znači da treba odmah spustiti svim svojim prijateljima. Ako ne možete napraviti određenog datuma, jer bi već dogovorili da izađu sa svojim prijateljima, a onda mu reci. On će očekivati ​​da budeš zauzet neke noći u svakom slučaju, a ako nisi, on će da se pita zašto ne.

2. Planiranje za budućnost prerano i pokazuje se plaše biti ostavljen na polici

Držite tema razgovora svjetlo na prvih nekoliko datuma. Govore o braku, bebe i skrasio se da izgleda kao da se plaše biti ostavljen na polici. Zadržati svoje ideje za savršen vjenčanje na sebe za sada i čekati dok ne dođete do njega bolje.

load...

3. Postati tekst štetočina

Izbjegavajte šalje poruke prečesto, posebno kada se samo poslala poruku prije deset minuta. Nisu svi drži svojih telefona u vidokrug cijelo vrijeme, a on bi mogao biti samo zauzet. Slanjem SMS pitaju zašto on nije odgovorio na drugi tekst je definitivno znak očaja i da će ga to nervira samo u svakom slučaju.

4. Uključivanje nenajavljen

Okreće se u svom domu ili radnom mestu, nenajavljena, nije samo čin očaja, to je također prilično jezivo jedan. U ranim fazama veze, iznenađenja kao da nisu romantične, oni udari očaja i mogao bi da te optužen za uhođenje!

5. Pretvarajući se da ima sve što on radi

Ako se pretvarati da ste mi se gledao utakmicu na TV-u, kada to ne učinite, vaše laži će izaći na kraju. Nije valjda da voli sve što voli da radi i, ako ste lagali o ovoj vrsti stvari, on će saznati i mislite da ste sposobni da laže o drugim stvarima.

load...

6. Tuširanje mu poklone bez ikakvog razloga

Ne možete kupiti ljubav, tako da mu ne tuš s darovima kada jedva ga ni znati. A poklon za rođendan je u redu, ali ako iznenada počnete kupujete poklone bez ikakvog razloga, to će izgledati čudno i da izgleda da će učiniti sve da dobije njegovu naklonost.

7. Uvođenje ga u porodici prerano

Ga vodi utakmici za prerano između mama i tata, će zvoniti uzbunu u glavi previše. Uzbuđeni kao možda biti oko ovog novog momka u svom životu, upoznavanje roditelja je nešto što treba ostaviti do kasnije u odnosu, kada ste sigurni da će se to negdje.

8. Stavljanje sa svojom loše ponašanje i pustiti da hoda po tebi '

A siguran vatra način da izgledate očajno i neželjene je pustiti Muškarac hoda po tebi. Nikada ne bi trebalo dozvoliti Muškarac biti uvredljiv, okrutno ili grub prema vama, a vi ne bi trebalo da se zadovolji drugi najbolji.

9. Opsesivno o tome gdje je i ko je sa

Pita gdje je bio i žele da znaju sve o tome ko je on bio sa će ga oterati. Pokušavam da ga nosite sa sobom cijeli dan, svaki dan, i postaje ljubomorna kada nije, učinit će vam izgledati previše nametljiva i nevolji.

10. Praćenje svaki njegov pokret na Facebooku i proglasi svoju ljubav za njega online prerano

Još jedan strašan i očajnički tražim navika je da se odmah ima i komentar na sve svoje poruke na Facebooku ili ponovno tweetovanjem sve svoje tweetove. Budite oprezni previše, o tome što tvitujete i pisati o njemu. Govori sve svoje prijatelje da je tip koji ti je samo sastali su se prošle noći je definitivno vaša mr right će dovesti ranoj kraj što bi inače bio prekrasan odnos!

Da li želite da dodate druge stvari koje čine djevojke izgledaju očajno i neželjenih na našoj listi?

load...