Saveti za dating

10 stvari koje nikada ne bi trebalo da obrišete

10 stvari koje nikada ne bi trebalo da obrišete

Slanje poruka je tako brz, jednostavan i jeftin način komunikacije koji, za mnoge ljude, to je postao njihov glavni način povezivanja sa ljudima. Šalje poruke, međutim, ne dolazi bez vlastite opasnosti i potencijalne nedostatke. Nemoguće je prenijeti ton glasa u tekst, tako da činjenica da izgledaju tvrdo i hladno, kada se ne treba da bude i to je lako ispratiti tekst bez razmišljanja kroz pravilno kada ste ljuti, ili je imao previše mnogo piće. Kada se šalje poruke čovjeka, morate biti posebno oprezni, jer su muškarci generalno ne koristite tekstove koliko su žene, tako da oni nisu toliko upoznati sa uslovima tekst i skraćenice. Ako ste textaholic i vole slanje poruka, možda ćete učiniti dobro da pročitate ovih deset tekstove koje nikada ne bi trebalo poslati Momak.

1. Osobni tajne

Imajte na umu da nikada ne možete biti sigurni koji je vaš čovjek je telefon u svojim rukama kad mu poslati tekst, tako da mu ne tekst nikakve lične ili intimne tajne koje ćete biti sramota ako neko drugi čita. Mogao je ostavio svoj telefon na stolu na poslu ili je mogao pozajmio prijatelju za korištenje. Neki ljudi su jednostavno radoznale i oni će uzeti podmukao vrhunac u tuđem tekstualnih poruka iz znatiželje.

2. Ne šaljite sve svoje lične podatke u tekstu

Ako želite dati Muškarac vašu adresu, a zatim mu rekla na telefon, ne tekst mu je. Iz sličnih razloga kao i naša prva tačka, ne želite svoju sliku i svoj dom detalji padnu u pogrešne ruke. Ako je njegov telefon je ukraden, onda ćete imati pojma ko ste možda upravo pozvani krug za piće večeras!

load...

3. "Moramo razgovarati"

Ako šaljete ove riječi na čovjeka, onda možda, kao i da ga je poslao tekst kaže "Gotovo je", jer to je ono što je on najvjerovatnije biti razmišljanja. Čak i ako on ne misli da je to ono što ste mislili da "Moramo razgovarati" zvuči hitno i službene. Zvuči kao, bez obzira na temu razgovora će biti, to sigurno neće biti prijatno.

4. "Zašto nisi još odgovorio?"

Postoji čitav niz tekstova kao što je ovaj da biste mogli da šaljete i uznemiriti čovjeka, uključujući: "Da li me ignoriraju?", "Zar nisi dobio moj zadnji tekst?" I "Molim odgovor". Nije svako ima svoj telefon pred njihovim očima dvadeset i četiri sata na dan. Praćenje tekstualne poruke su stvarno dosadni, on je vjerojatno samo zauzet ili čeka za miran trenutak kada može pravilno razgovarati sa tobom. Budite strpljivi, on će se vratiti na vas kad bude mogao.

5. "Još Jeste li skoro ovdje?"

Ako ste ikada upoznali nekoga ko to radi, onda ćete shvatiti koliko je dosadan je. Vi kasni, znate da se kasni i, pogodite što? Morate biti čak i kasnije, jer morate da stanemo, zaustavi auto, samo tako da možete reći osobi koja vam se sastaju da radite kasno! Ako je deset minuta kasnije, a onda mu dati pauzu. Vaš unos teksta neće ga tamo bilo brže.

load...

6. Sarkazam ne radi u tekstualnom

Kao što smo rekli u našem uvodu, niko ne može čuti ton vašeg glasa u tekstualnu poruku. Ono što treba da bude sarkastičan ili smiješno poruku lako se može pročitati u potpuno pogrešan način, kada se brzo čitati na telefonu. Budite oprezni, ili ćete provesti sve svoje vrijeme objašnjavajući da si samo šalio stvarno.

7. "Žao mi je, ali to je više"

Razbijanje sa nekim preko tekst je jedan od velikih ne-ne o texting bontona. Ako on nije očekivao, a onda je čuo vijest će biti dovoljno loše, bez da dolazi u obliku hladnih i tupim teksta. Ako je vrijeme da se okonča vezu, onda to uradi kako treba i to licem u lice. To je samo kukavički to učiniti daljinski tekst i to će biti još više boli nego što treba da bude za bivšim.

8. Ne sexting sa licem u pic

Baš kao i slanje na kućnu adresu u tekstu, da li stvarno želiš da svi u svijetu biti u mogućnosti vidjeti svoje lice u intimnoj fotografiji od vas? Možda će vam vjerovati svojim čovjek sto posto, ali i dalje ne možemo biti sigurni gdje mu telefon i vaša slika može završiti jednog dana. Što je još gore je da su te slike od vas mogao završiti na internetu i ići virusnih kao dobro.

9. "Šta si radio?"

Ovaj tekst će udari od dvije moguće stvari. Ili ste očajni da ga vidim ili ga ne vjerovati! "Kako ti je bio dan?", Bi bio daleko bolji način da saznamo šta je radio nedavno i neće imati ga da pomisli da ste proverava na njega.

10. "Da li me stvarno voliš?"

Stvarno ne bi nikada poslati tekst kao što je ovaj, jer ovo zvuči nametljiva i očajni. Radite kao svoj prostor, ponekad i mrze pomisao da se gura u govoreći stvari. Ako on voli reći će vam kad bude spreman, a on vjerojatno neće učiniti ga teksta.

load...