Saveti za dating

10 stvari koje treba izbjegavati prilikom slamanja

10 stvari koje treba izbjegavati prilikom slamanja

U redu, vi ste uspeli da uradimo nešto si mislio da to nikad ne bih: da si napokon dokopao broj svog zaljubljen-a.

To je prepreka broj 1 sve učinjeno i prašine. Game over i sve to, zar ne?

Pa, ne baš. Vidite, sada je vrijeme da pokuša i flertuje sa svojim zaljubljena bez sramotiš sebe u tolikoj mjeri da se pretvaraju vaš telefon je hakirana.

To nije lako. Svi smo se malo vrti u glavi kada je u pitanju pisanje poruka zgodan, i možemo lako samo nakaza-out i pošaljite tekst koji je trebalo da bude zabavno, ali koja je zapravo samo malo bojati se.

load...

Ali, kako ćeš se držeći svoj cool kada šalje poruke svojim zaljubljen? Pa, mogao bi da pogledate naš top 10 stvari koje treba izbjeći kada šalje poruke svojim zaljubljen.

1. Ne uključuju Natpis sa svojim Images

Vjerojatno želite dobiti odgovor od vašeg simpatiju, a znate da je najlakši način za to je da pošaljete tekst sa riječima u njoj.

Još bolje je tekst sa pitanjem.

Ali, ako ste odlučili da dijele slike, to je bitno da ne šalju Slika rečima. Samo pošaljite Slika i završi s tim!

2. Ne šaljite risque Fotografije

On je tvoj zaljubljen, a ne ljubavnik.

Iz tog razloga, vrlo je vjerovatno da će da cijeniti gole Slika o sebi. Pogotovo ako: a) on nije ni znao da drobljenje na njega, i b) on to zapravo nije fensi si se vratio.

load...

I on definitivno neće cijeniti ako c) nije ni znao da imaš njegov broj!

Kao što su: "Hej! Dobio sam tvoj broj off tvoj prijatelj, Joey. Evo slika od mene. Imati dobar dan? "

Nije kul.

3. Ne Keep On Laughing

Ako nastavite finiš svaki tekst "hahaha" ili, još gore, "LOL", on će brzo nervira. To je samo bojati se, i on će pretpostaviti da si baš kao golicljivih u stvarnom životu.

I budući da golicljivih nije atraktivna. To miriše hromosti i nedostatak inteligencije. Umjesto toga, da stvari cool i jednostavno se ne smijete, osim ako je to stvarno potrebno. Jer se smeje nakon kažete da ste "Zaista ne želim da idem na posao" nije baš prikladno. Čudno je i dosadno.

4. Ne Keep On Texting

Da, mogao bi zapravo uzvrati svojim zaljubljen i da bi mogao biti zainteresovan za vas. Ali to ne znači da ste slobodni da razbije pečat i tekst njim dok se krave ne vrate kući.

A raširena Tester je pouzdan znak nametljiv ženu i odbijanjem da mu davati lični prostor šalješ sve pogrešne poruke. Umjesto toga, trebalo bi da back-off malo i omogućiti mu vremena da se nastavi sa svojim dan. A konstanta "beep" zvuk iz njegova telefon će samo dobiti na živce. Kao, Oh, to je ona ponovo.

5. Ne teksta Kada je zauzet

U redu, samo vam je rekao da će biti zauzet u narednih 2 sata, pa šta ti radiš? Da li ti:

A) Bombard mu tekstovi ionako

B) Dajte mu prostora

Ako ste odgovorili A na ovo pitanje, trebate pomoć i bojim se čak i ne možemo vam pomoći. Ako ste odgovorili B, međutim, ide ti super. Držati čitanje.

6. Ne pitam da li se to primili Tekst

Možda bi ga mogao pitati jednom, ako je dobio svoj tekst prije nekoliko sati, ali tražeći od njega više nego jednom - i više nego jednom - je samo dosadna i stvarno nije cool na sve.

Da, čeka odgovor je bolna, ali samo moraš da se bore iskušenju da ne previše teksta. Ako ne, naići ćete kao siromašne i to će biti veliki turn-off za taj tip.

7. Nemojte čekati predugo Odgovori

Naravno, ne želite da ga bombarduju sa tekstovima i ne želite naići kao nametljiv. U isto, međutim, ne želite da se previše vremena da odgovori na njegovih tekstova.

Ako nastavite čekali predugo da odgovori na svojim tekstovima, to će samo vratiti kao bumerang. Umesto da mu pokažem da vas zanima i da igrate teško dobiti, uzdržavanje od šalje poruke prečesto će samo reći mu da ti zapravo ne zanima na sve!

Što nije ono što želite. Dakle, dok je u redu da bi ga tu i tamo visi, sigurno ne čine naviku. U redu?

8. Do not Give One-Word odgovori

Dame, momci mrze tekst jedne reči. Manje stvari u životu su zaista gori nego prima odgovor od jedne reči da pažljivo izgrađen tekst koji se pozitivno dobi da napiše.

Dakle, dok ti stvarno može imati ništa više produktivniji reći nego jednu riječ, vi ste stvarno dobili napraviti neke napore ovdje. Ovo je momak ti drobljenje na, i osim ako ne želite da izgleda kao najdosadnija osoba na svijetu, morat ćete biti malo kreativni sa svojim odgovorima.

9. Ne odnose se na Facebook

Ono što smo mislili da je ovo ne priznaju mu da ste prepustite malo Facebook uhođenja.

Svi mi volimo malo Facebook uhođenja, ali zapravo govori sa svojim zaljubljen da, "Oh, da, vidio sam da je na Facebooku," je ogroman ne-ne.

Malo dio njih će biti polaskan, ali uglavnom oni će biti teeny malo oprezan.

10. Nemoj ga podsjetiti da si sama

To apsolutno nije cool da mu kažem da li zaista želite biti u vezi i da si dosta biti sama.

Ne samo da sve to čini trunke očajan, ali tip možda zapravo pogrešno tumače ono što vi govorite.

Radije nego pretpostaviti da pokušavate da naslutiti da je on onaj koji želite da budete s, mogao bi zapravo dobiti osjećaj da ste samo rekao da želiš biti s nekim - i ne nužno njega!

Dakle, umjesto da drsko viče sa krovova da je ovo jedan Malarkey nije za vas, samo obratite pažnju na njega.

load...