Saveti za dating

10 stvari koje treba razmotriti pre nego što počnete da se družite sa svojim najboljim prijateljem

10 stvari koje treba razmotriti pre nego što počnete da se družite sa svojim najboljim prijateljem

Ti bi pomislio da kreće vezu sa statusom najboljeg prijatelja na taj datuma će biti prilično lako stvar za učiniti, ali, ako ste nikada radila, onda može biti u za neka iznenađenja. Kada počnete da ljubav Muškarac koji ste bili prijatelji s već dugo vremena, stvari mogu biti prilično nezgodno i neugodno, tako da razmislite o ovom deset stvari koje se mogu dogoditi, prije nego što počnete dating tvoj najbolji prijatelj.

1. To je obično u jednom pravcu

Prva stvar koju treba imati na umu, prije nego što počnete dating tvoj najbolji prijatelj, je da, kada ste prešli tu liniju, to će biti vrlo teško vratiti još jednom. Ako ste se rastali sa dečkom, uobičajeni savjet je da se prekinuo sve veze s njim, a to će učiniti nemogućim za vas da se vratimo da budemo samo dobri prijatelji.

2. Neće biti ništa od jurnjave i prvi izlazak zabava

Svi preliminarni rad će biti učinjeno, tako da smo neće biti jurnjave, ni prvi sastanak i nije putovanje otkrića jedni s drugima. Ćete možda naći sebe osjećaj razočaran aranžmana i misleći da je jedina prava razlika je u tome što sada idu u krevet zajedno ponekad.

load...

3. Dobivanje goli zajedno može osjećati neugodno

Možda ste poznat ovaj momak već godinama, pa čak možda i odrastao s njim. Možda mislite jedni druge kao brat i sestra, tako da kada počnete da postanete intimni, možda čudno, ili čak i pogrešno.

4. Ćete podelili sramota tajne s njim

To je vrlo vjerojatno da ćete imati rekao da ti je najbolji prijatelj stvari koje nikada ne bi rekao datum. Ćete vjerojatno imaju zajedničku stvari o svojim bivšima sa svojim najboljim prijateljem, da bi radije svoj trenutni dečko nikada nije znao.

5. Vi ćete izgubiti najboljeg prijatelja

Ko će sada okrenuti, kada je potrebno malo savjete o vašem trenutnom vezi? Stvarno dobri prijatelji su rijetki doći, tako da pažljivo, prije nego uzmete ovaj rizik sa najboljim prijateljem koji već imate.

load...

6. Vidjet će se početi ponašati drugačije jedna oko druge

Dinamika odnosa će u velikoj mjeri promijeniti kada počnete da pronađe ljubav svog najboljeg prijatelja. Sada ćete osjetiti da vam je potrebno da izgledate najbolje za njega i biti na svoje najbolje ponašanje sve vrijeme. Odnos vjerovatno neće osjećati opušteno, kao što je nekada bio.

7. To može biti nezgodno sa porodicom

Ako ste bili prijatelji od djetinjstva, onda je to mogao učiniti i vaše obitelji osjećaju pomalo neugodno o situaciji. Na kraju krajeva, spavanja će biti sasvim druga lopta igra, zar ne?

8. On će znati sve o svim svojim bivšima i vaša zaljubljivanja

Ćete mu sve rekao o tome da ste održali zaljubljena za svoju najbolju mušku prijatelj godinama. Činjenica da zna vaše misli o drugim ljudima može učiniti je neprijatno sada, kada smo se upoznali te ljude kao par.

9. Možda ćete morati da slomi srce

Ako stvari ispasti veliko razočarenje, onda možda nađete potrebe da slomi srce nekoga koga su bili veoma blizu dugi niz godina. Ovaj put, morat ćete povrijediti tvoj najbolji prijatelj, kao i podijeliti sa svojim dečkom.

10. To je zaista veliki rizik da se

Upoznavanje tvoj najbolji prijatelj može da se ispostavi da je najbolja stvar koju ste ikada učinio i možda oboje zapitati zašto je trebalo toliko dugo da radim. Budite svjesni, međutim, da će se stvari biti vrlo različiti između vas kad ste postali momak i djevojka, a ti bi mogao završiti izgubiti oba partnera, kao i najbolji prijatelj ste ikada imali. Ali, u svakom slučaju, gdje je ljubav - sve je moguće!

load...