Saveti za dating

10 stvari koje treba uraditi ako propustite svog bivšeg dečka

10 stvari koje treba uraditi ako propustite svog bivšeg dečka

Ako ste nedavno podijeliti sa svojim bivšim dečkom i teško da se nad njim, verovatno se kao provjera u Ex-dečko oporavak, kliniku za djevojčice koji jednostavno ne mogu dobiti više od njega.

Nažalost, takva klinika još ne postoji (znam, znam. Zar nije vreme pametan poduzetnik napravio jedan ?!).

Kao što svi znamo, pogotkom preko bivši nije nimalo lako. Kada ste ostavili odnos, može osjećati kao da ste imali tepih izvukao iz pod nogama. U prizemlju je iznenada nestabilan i ne možete naći orijentaciju poena. Ništa osjeća dobro. Se osjećate izgubili - napuštena. Ništa neko kaže da te čini da se osećate bolje, i vrijeme je uzimanje vječnost da ozdravi te rane.

load...

To je zaista uznemirujuće put u nečiji život, a ponekad je čak i teško diše. Ako niste sigurni šta da sada radim, evo da uradite ako ti nedostaje bivši dečko 10 stvari.

Pustiti

Šta ljudi mrze najviše u vezi? Postoji mnogo stvari, ali jedna stvar koja stvarno ide na nečije živce je partner koji je previše nametljiv.

Šalje poruke noć i dan je u redu ako je druga osoba odgovara. Ali kada počnete pucaju van nekoliko tekstova bez odgovora, ti brzo će dobiti neugodno.

I baš kao što treba da nauče da ostane u sastavu i racionalno u vezi, a ne postati nametljiva i siromasima, takođe treba da nauče kako da pusti kada je odnos završi.

load...

A ne ostati siromaha i nametljiv.

Zvuči teško, ali puštajući je super od ključnog značaja. Da, to nije lako, ali jednom kada pustiš, osjećat ćete se puno slobodnije.

Stop šalje poruke. Stop zove. Zaustaviti slanje poruka na Facebooku. Samo pusti.

Onemogućiti nalozima na društvenim mrežama

Mogli ste izbrisati svoje naloge na društvenim mrežama, ali to je malo ekstremno. Umjesto toga, bolje je da ih privremeno onemogućite sve dok se osećanja prema njemu su otišli.

Kada ti nedostaje bivši dečko, to je stvarno primamljivo pop na Facebook-u i vidim kako on radi. Ali to samo čini sve puno gore. Vidjet ćete da on radi sasvim dobro bez tebe, i čini se osjećate loše.

To je puno bolja ideja provesti neko vrijeme daleko od društvenih medija za neko vrijeme. Dajte sebi malo prostora za disanje.

Boravak u kontaktu na društvenim mrežama će samo pobuditi stare osjećaje i uspomene i da ti nedostaje još više.

Poboljšati Yourself

Kada ste došli iz veze, možda samo želim da klanac udobnost hrane, gledati smeća televiziju i pijanka na mačaka. Ali je mnogo produktivniji i pozitivno da koriste ovaj put za poboljšanje sebe.

Pročitajte nekoliko knjiga. Gledajte inspirativan video. Dobiti novu frizuru. Hit u teretanu. Sve ove stvari uzeti jedinom napora, ali će poboljšati dobrobit neizmjerno.

Napolje

Borave u krevetu cijeli dan čekala da odgovori na svoj "Nedostaješ mi" tekst možda zvuči kao odlična ideja sada. Na kraju krajeva, ne možete ni pozvati motivaciju potrebno da ustane iz kreveta, a kamoli ostaviti svoju kuću.

Ali ovo je nezdravo i samo osjećat ćete se puno gore.

I dok sam shvatio da želite da se ostavi na miru sada čitate ovaj članak s razlogom. I ja mislim da je to fab ideja da krenete na otvorenom.

Izaći i oko među ljudima će vam pomoći da zaboravite na njega neko vrijeme. Vaš um će biti uzbuđen nova iskustva, senzacija, mirisi, znamenitosti i tako dalje. Moglo bi se prošetati, putuje u novi grad ili samo družiti s prijateljima u kafiću.

Upijajući svježem zraku i izlaganja na suncu će vas podsjetiti da postoji život izvan dječak. On je bio dobar, ali nije bio sve.

Izbjegavajte Him

Ti nedostaje bivši i verovatno želite da ga uskoro vidjeti. To je razumljivo. Ali da sam ga neće magično ti biti bolje. To će samo učiniti da dugo za njega još više i da će proširiti svoj period oporavka.

To je mnogo bolje da se držiš podalje. Ako znate koji zabranjuje odlazi u, podalje od njih. Drži se dalje od njegovog omiljenog kafića previše i tako dalje.

Ne razmišljam o "What If..."

Svi smo bili tamo. Mi smo svi su živjeli na "šta ako je..." i zamisliti kakav bi život bio kao da samo bismo ovo ili ono drugačije učinio. Ali 'šta ako... "Igra je najokrutniji igra sve, i mi smo uvijek izgubiti.

Volimo da stvori te priče i zamislite lažne iluzije i fantazije o boljem životu. Mi volimo da se kocka po drugi put u našim glavama i osmijeh na bolje rezultate.

Ali stvarnost nije takva i nikada neće biti. Imali ste priliku da se vratimo u prošlost i ponovo učiniti sve, ti bi isto odluke. Ništa neće promeniti.

Sve se dešava sa razlogom, a razlog zbog kojeg ste radili stvari koje ste radili je zbog toga što se činilo pravo u tom trenutku.

Nemoj biti tako strog prema sebi. Zaboravite na prošlost i živjeti u sadašnjosti. To je što je.

Napišite Story

Ne moraš biti najbolji pisac na svijetu da napiše priču. Ne morate čak imati bilo koji iskustvo sa pisanim putem na svim (iako svi mi imamo neka iskustva sa pisanjem - sjećam srednje škole).

Predlažem pisanje priča, jer kada smo neko nedostaje, mi stvaramo sve vrste priče u našim glavama. Mi smo osvrnem na uspomene i misliti o tome šta bi danas bilo da je on i dalje tu. To nas čini tužno, ali ne možemo zaustaviti to da radim.

Ona pomaže, onda, da napiše priču o nečemu sasvim drugo. Pisanje priča usmjerava svoj um, energiju i maštu drugdje i zaustavlja svoje misli o dječaka iz upropastiti dan.

Vidi ko još postoji

Ja ne kažem da unesete oporavak odnosa (što je vrlo loša stvar za napraviti), ali sada možda biti osjećaj kao da niko ne može zamijeniti tvoj bivši, jer je bio toliko nevjerovatan i pokazao takvu ljubav i toplinu.

To je dobra ideja da se vidi ko je još tamo. Ti ne kupuju samo još, ti si samo gledao. Pop nakon sajt za upoznavanje i provjeriti neke profile. Uvjeriti sebe da ima puno sladak i zanimljiv momci još uvijek spremni da se razgrabljene.

Trava je ponekad zelenija.

Odbaci Podsjetnici

Ako ste stvarno, stvarno mi nedostaje, da je vrijeme da se strog prema sebi po oslobađanje od svega što ste podsjeća na njega. To uključuje knjige, odjeća, DVD-ova, pisama, posteljinu, fotografija i tako dalje.

Uče na svojim greškama

Imali ste odličan provod sa svojim bivšim dečkom i da ti nedostaje. A možda misliš o tome šta bi bio da on nije završio stvari.

Ali prekinuo je s razlogom. Pa zašto ne uzeti malo vremena da analizira šta je pošlo naopako u vašem odnosu? Na ovaj način, možete učiti iz svojih grešaka, tako da ih ne ponoviti u narednih vezi.

load...