Saveti za dating

10 stvari koje vaš čovek nikada ne bi trebao učiniti za njega

10 stvari koje vaš čovek nikada ne bi trebao učiniti za njega

Možda mislite da volite svoj čovjek toliko, ti bi učiniti apsolutno sve za njega, ali opet, postoje i neke stvari čovjek jednostavno nikada ne treba pitati ženu učiniti za njega. Biti u vezi ne znači da morate odustati pravo da bude pojedinac, s uma svog, tako saznati gdje linija treba da se izvući i čitanje ovih deset stvari koje nitko ne bi trebao ikada pitali Žena uraditi:

1. Zaustavite vas vidimo

Odnose sa in-zakoni često mogu biti puna, ali on nema pravo da ti kažem da se zaustavi vas vidimo, ili kako bi izabrati između njih i njega. Tvoja porodica je oko način pred njim i oni su mogli biti oko dugo nakon previše.

2. Uključite religije ili uvjerenja

Pretvoriti ili idite nije stvar da svako treba reći, jer Vaš vjerovanja svoj i ne treba da budu za pregovore. Ako vam on može nagovoriti da modifikuješ svoj uvjerenja, kroz racionalno i logično rasprave, a vi ste ugodno s tim, onda to nije problem. Ali, to bi trebalo da bude vaša odluka sama, niko drugi.

load...

2. Postao njegov sluga

Ako je vaš čovjek misli da može sjediti i pustiti da rade sve za kuhanje i čišćenje, onda je ovaj momak treba brzo izbija loptu u zadnji kraj! On ne vlasnik ili zaposliti vas, a vi treba da oboje dijele poslove.

3. Da li fizička intimnost bez zaštite

Osim ako ste stvarno naselili u dugoj vezi, a zatim fizičke intimnost bez "zaštite" je očigledno ne-ne i čovjek nikada ne treba da vas to učiniti. Neki momci to i dalje imaju objesiti o korištenju sigurnosni šešir, ali, ako ima da malo poštovanja za vas, onda bi trebalo da ti govorim nešto više o ovom čovjeku.

4. Zaboravite svoje snove

Da li završnoj fakultet, odlazak na fakultet, deci ili nakon karijere, čovjek nikada ne bi trebalo tražiti da se odreknete svoje snove za njega. Trebalo bi biti u mogućnosti da rade zajedno, tako da možete i pratiti svoje snove i podijeliti ih zajedno.

load...

5. Imati bebu prije nego što ste spremni

To je vaše tijelo i vi ćete znati kada je pravo vrijeme za vas da imate djecu. Deca nisu samo pribor koji ide uz odnos, oni su veliki, dugoročno, posvećenost i oba partnera moraju biti sigurni da su spremni za to.

6. Promijeni ko si

Ti si ko si, trebalo bi da budu ponosni na to, i on treba da volim zbog toga previše. Čovjek ne bi trebalo da vas promijeniti ko si, jer ako to učinite, onda će to biti samo privid i neće biti sretan pretvarajući se da neko drugi.

7. Stop vide svoje prijatelje

Treba ti život izvan veze i prijatelji su važan dio toga. Ako on pokušava da vas zaustavi od izlaska sa svojim prijateljima, onda je to znak svoje nesigurnosti ili njegove kontrole prirode i ne bi trebalo da trpi to.

8. Budite više godina

Da, neki momci ipak mislim da djevojke treba da znaju svoje mjesto! Pa, ne stoje za to. Ako niste prilično ružičaste, svilene bombone, ostati na tip kuće, onda ne budi. Izlazi tamo i rade stvari koje želite učiniti, čak i ako on misli da oni nisu 'girly' dovoljno zabave.

9. Abortus

Stvari se dešavaju i, ako dođe do neočekivane trudnoće, onda čovjek mora korak do oznake i preuzme njegove dužnosti ozbiljno. On nikada ne treba, ni pod kojim okolnostima, reci žena na abortus. To je vrlo emotivan odluku da samo žena može napraviti, a onda čovjek bi trebao biti tu da je podrži, šta god da odluči.

10. Force da ostaneš kad stvarno želite da ostavite

Ako ste stvarno nesretan u vezi, onda treba da ga završi. Nemojte dozvoliti da čovjek sila na vama je da ostane, samo zato što ne želi da se završi i, ne daj mu da te ostati ili putem emocionalne ucjene.

Ostati sretni i volite sebe!

load...