Saveti za dating

10 stvari (prema momcima) koje čine devojku bukvalno nepodnošljivom

10 stvari (prema momcima) koje čine devojku bukvalno nepodnošljivom

Ako ste u pronalaženju je teško naći Muškarac, onda bi to moglo biti da je vaš prvi sastanak živci su sve bolje od vas i dajete neke pogrešne poruke. Muškarci su vrlo brzo sudi na ljude, kako bi bili sigurni da ne daju dojam da se uklapaju jedan od tih kategorija djevojčica, da su muškarci kažu da su potpuno UN-datable:

1. Previše golicljivih i djeluje glupo

Neke devojke misle da glumi glupost će ih učiniti atraktivnijim, ali, vjerujte mi, to neće raditi na sve. Nikad ne pokušavajte i glup dole Momak, većina neće verovati akt u svakom slučaju, a uskoro će dobiti na živce.

2. Falling over pijan

Jeste li ikada primijetili koliko brzo momci teče od pada pijani djevojka na zabavi? Nekoliko pića nisu problem, čak i pomalo pripit i imaju neke zabave neće škoditi. Ali kada ne možete stići do toaleta na svoju ruku, onda ste upravo vazduh sve šanse za datum.

load...

3. Zero smisao za humor

Niko ne želi da ljubav Žena koja nikad ne smije. Život je dovoljno ozbiljan kao što je, bez potrebe da provedete svoje večeri sa nekim ko je zaboravio kako se smije, tako da razvedri se, imaju smeh ili će nestati.

4. Way previše nametljiv

Bilo kakav znak da je djevojka će biti nametljiv će biti velika, instant turn off. On je u potrazi za datum, a ne loptu i lanac, pa dajte mu malo slobode i pusti ga da bude ono što jeste.

5. Previše ozbiljno, prerano

Besmrtnu ljubav na prvom sastanku je vjerovatno i to je također vrlo zastrašujuće Momak. To može biti ambicija muškarca da se skrasi sa djecom, jedan dan, ali djevojka koja želi da se, od prvog dana, nije djevojka za datum.

load...

6. Imate li ugled

Većina muškaraca će trajati kilometar od Žena sa lošom reputacijom. Niko ne očekuje čisto bela više anđeo, ali djevojka sa reputacijom suviše lako će teško privući pravu vrstu momak.

7. Nemogućnost da održi razgovor

Ako izgleda Žena ne da želi da razgovara sa tipom, onda će misliti da je ona ne zanima. To bi moglo biti samo stidljivost, ali ako razgovaramo je težak posao ,, onda on neće da idem na sastanke s tobom.

8. A zafrkavati

Malo flerta je jedna stvar, već se i izvan zafrkavati je još jedan. Nemojte zadirkivati, a zatim preko igraju teško dobiti čin, jer će to stvarno završiti Momak gore.

9. Ne preko ex

Koja je svrha u dating Žena koja je i dalje ludo, duboko zaljubljen u nju ex? Ne samo da drugi tip napraviti dosadna tema razgovora, to također znači da postoji dobra šansa da će se vratiti u njen bivši, tako da zabavljanje biti gubljenje vremena.

10. Ispitivač

Ne okreći datum u razgovoru za posao. Drago mi je da saznate o nekome, ali ne pretvoriti ga u ispitivanje. Držite svjetlo razgovor i dati mu priliku da govori, u suprotnom će definitivno biti stavljen na 'nikakva daljnja akcija potrebna "liste.

Koje druge stvari, na vašem mišljenju, može napraviti Žena doslovno UN-koji se može datirati?

load...