Saveti za dating

10 super korisnih prvih saveta za devojke

10 super korisnih prvih saveta za devojke

Prvi datum je zaista uzbudljivo, ali je isto tako stvarno nerve lomilo. Želiš da impresionirati momak, i definitivno ne želim da se osramotiti sebe.

Ono sa prvom sastanku je da samo stvarno dobiti jednu priliku da ga impresionira. Ako nered stvari na prvom sastanku, obično nema druge šanse.

Neću lagati - Bio sam na brojnim prvi termin u prošlosti. Iako su neki me ostavio osjećaj praznog zbog načina na loše su bili, ostali su stvarno divna iskustva. I to mi je uvjerenje da nećete ace prvi sastanak bez malo savjet od starijeg glave koji je tamo mnogo puta ranije. Tako da ti pomogne, hajde da pogledamo 10 super korisnih prvom sastanku savjeta za djevojke.

load...

Budite pozitivni!

Zamislite uzimajući uzbuđen za prvi datum, samo da tvoj duh ubijen zato što je druga osoba je super negativan? To nije u redu. Ako želite ovaj datum da ide dobro, trebate donijeti vaše pozitivne ličnosti i osmijeh s tobom.

Izbjegavajte negativan, ozbiljnim temama. Držite brbljanje svjetlo i duhovit. Nudimo optimističan pogled na život i pokazati da si zabavno biti oko.

Progovoriti!

Muškarci ne vole da ljubav Pushovers. Oni žele da govorite svoj um i reci im kada se ne slažete na nešto. A kada je u pitanju raspravlja gdje je prvi sastanak će se održati, to je stvarno važno da imate recimo. U suprotnom, mogao bi lako završiti negdje da čini da se osećate neugodno, i na taj način kuca li ti koraka.

load...

Ako je planirao večer u steakhouse, ali niste previše vole meso, pobrinite se da mu kažem. Isto tako, ako je on predlaže barova, a možda i klub, ali da bi radije držati stvari low-ključ uz kafu, važno je da imate recimo.

Priznaju a tvoj mozak Fails You

Uvijek je nezgodno kada kažemo nešto na prvom sastanku koji smo odmah požaliti. Ali stvar bude još gora kada se vratimo kući bez rješavanja pogreške. Kada se kući, sve što možemo učiniti je žao zbog ovoga što smo rekli.

"Zašto sam to rekao? On nikada neće nazovi me sada! "

Umjesto da se vrate kući s puno neizvjesnosti NIP problem u korijenu odmah priznajući da vaš mozak nije trenutak i uzeti ga natrag. On će poštovati tvoju iskrenost i poniznost.

Nosite Nešto Udoban

Ovo je još jedna od dobrih prvi sastanak tipova. Uživanje u sebe i briljirao na prvom sastanku uvijek je lakše ako ćete se osjećati ugodno. Kao i izbor neutralnom terenu da se možete opustiti u, to je također važno da nosite nešto što osjećaju ugodno u.

Kao primamljiva jer bi to moglo biti da nosi uske haljine sa štiklama, ako outfit ne učiniti ako se osjećate opušteno, datum lako može završiti kao katastrofa.

Prvi termin se često izrešetan u anksioznost. Ne bi stvar bila gora izborom pogrešne outfit.

Do What You Want To Do

Ako želite da završite dan s zagrljaj, treba ići za to. Ono što je još gore da se može dogoditi? Ako ste i sami zaustaviti od radi - ili kaže - nešto što stvarno želite učiniti ili reći, ti si samo će ga požaliti na neki kasniji datum (bez dosjetka namijenjen!).

Ne idu kući s onim što ako je - da li ono što želite raditi i vidjeti što se događa. To je uzbudljivo, a to može biti razlika između dobivanje drugi sastanak ili ne.

Budi prisutan

Ovo je jedan od najvažnijih prvi sastanak tipova. On ne želi da uradi sve govorim, ali kada to učini, on želi da zna da dajete mu svoju pažnju i slušanje njega. Ako izgleda kao da tvoj um luta, to će oslabiti njegovu duhove.

Na prvom sastanku, to je presudno da ste stalno u sadašnjem trenutku. Slušajte ga i odgovoriti na pitanja. Ne dozvolite da vam misli lutaju u bilo kojem trenutku, jer on će primijetiti - i to će ga razoružati.

Biti na vrijeme

Ne zaboravite na put nabasao iz kreveta kasno za rad? Sve je krenulo naopako tog jutra. Namaže si šminku, spaljeno tvoj jezik na kafu i propustila autobus. Stigli ste na poslu u lošem raspoloženju i nije bilo sebe.

Zamislite šta bude kasno da se prvi sastanak može učiniti za vas? To će učiniti živce deset puta gore. Osim toga, vi ćete doći zbunjen i pod stresom. Nije dobar početak.

To je dobra ideja da se uvijek planiraju pravilno prije polaska. Pobrinite se da znam kada su autobusi ili vozovi su, ili šta je saobraćaj slično. Krenuli rano izbjeći katastrofu.

Nemojte previše pije

Ako vi ne završiti će se bar, to je super važno da ne pijete previše. Bez želje da zvučim kao na propoved roditelja, ne mogu dovoljno naglasiti koliko je lako da se previše pijan na prvom sastanku - i kako katastrofalan je ovo.

Kada ste u baru, to je tako primamljivo da piju koktel nakon koktel, obično da se zaustavi živce. Ali, prije nego što vi to znate, vi ste imali previše. Vježbajte sabranost tako da ne pijete previše, i alternativne alkoholnih pića sa čaše vode. Ako vaš datum pita, samo da imaš posao sutra.

Postavljati pitanja

Odgovornost da vodi razgovor na prvom sastanku uvijek pada na čovjeka. Ali, bez obzira na njega preuzima vođstvo, to je važno da postavljaju pitanja previše.

Postoji samo toliko pitanja da može vas bez osjećaja suvišne i bahat. Da ga osjećaju opušteno i da ste zapravo zainteresirani za njega, postaviti nekoliko pitanja.

Da biste bili sigurni da ne zaglaviti za pitanja, pripremiti neki kod kuće prije nego što krenem.

Put Your Phone gostima

Još jedna korisna prvi sastanak tips je da sipa telefona van. Bukvalno, ništa ruševine iskustvo Muškarac je toliko koliko i djevojka koja opsesivno provjerava njen telefon i ispaljuje van tekst svakih deset minuta. To je nepristojno i šalje loš utisak da vi ne kopanje ovo. Što je još gore, to može izgledati kao da šalje poruke drugog momka da si isplanirao.

Znam da je provjera naše telefone je navika, a mnogi od nas čak i ne shvatiti to radimo. Ako ovo zvuči kao ti, to je dobra ideja da stavite telefon u torbi u trenutku kada ispuni datum - i to ostaviti tamo.

Koji su vaši najbolji prvi sastanak tips?

load...