Saveti za dating

10 tipova muškaraca kojima treba izbegavati davanje

10 tipova muškaraca kojima treba izbegavati davanje

U potrazi za novim muškarac u tvom životu? Ako ste, pazite da ne padne na pogrešan. Neki momci izgledaju savršeno na početku, ali onda, malo po malo, njihova prava priroda počinje da se pojavi, tako da se izbjegne bol i bol od previše uključeni u pogrešan tip čovjeka, ovdje su deset vrste ljudi koji definitivno treba izbjeći zabavljanje.

1. Kamen slomio momak 

To nije sve o novcu, ali malo pomaže! Osim ako ne želite da se plaća za sve, izbjegavati tip koji uvijek izgleda da je zaboravio svoj kreditnu karticu, ako ništa drugo, zaslužuješ čovjek uz malo više dostojanstva od toga.

2. "Cijeli svijet me mrzi 'čovjek

To je tip koji treba da odraste i sortiraju se izvuče. Ako želite biti više, nego samo rame za plakanje, a onda ostati daleko od čovjeka koji misli da je cijeli svijet protiv njega.

load...

3. Guy je na odbijenu loptu

Momak koji još uvijek dobiti preko njegova bivša, je loša vijest. On će biti ili gleda u prazno, sanjajući svoje stare djevojka ili, još gore, mogao bi biti te koristi za osvetu. Ponekad tipa kao što je to u redu, ali često završava u slomljenog srca, jer je njegova osećanja prema tebi nisu istinite.

4. Control freak

Ostanite daleko od ovoga. On je tip koji želi znati gdje ste i što radite, sve vreme. To neće biti dugo prije nego što je on ti govori kako da se oblače i šta da kažem. Uhvatiti znakove upozorenja kontrole nakaza rano, oni bi mogli biti znaci opasnije stvari koje dolaze.

5. Čovjek koji gleda u ogledalo, ceo dan

To je tvoje pravo da provode više vremena u kupaonici od njega, tako da budite oprezni čovjeka da čuva od toga pravo. Svako voli da vidim čoveka se brine o sebi, ali niko ne želi čovjeka koji je toliko sebe opsjednut da nema mjesta za ljubav ni za koga drugog.

load...

6. Mamin sin

Neki momci nikad ne izlaze iz iza njihovih majki suknje, tako da ne zaustave u vezu sa muškarcem čija je majka uvijek izgleda na sceni. Ovaj tip muškarca će vjerojatno uvijek staviti svoju majku prvi, tako da osim ako se osjećate spremni da živi sa svojom mamom, kao, nema budućnost sa tipom kao što je ovaj.

7. Onaj koji vara da budem s tobom

To nije samo da varanje nije u redu; to je ono što piše o momku si sa kao dobro. To je prilično jednostavan stvarno; ako je on spreman da prevari da bude sa tobom, onda se ne pripremi da prevariti i ti?

8. Prebrzo da te volim čovjeka

Budimo iskreni; ljubav na prvi pogled je rijedak, osim u filmovima. Ako Muškarac je prebrzo reći "Volim te", onda postoji dobra šansa da ove riječi ne znače toliko da ga, kao što možda su ti to uradili. Budite oprezni s 'prebrzo da te volim čovjeka "ili bi ste se naći s slomljenog srca.

9. Peter Pan čovjek

Čovjek koji i dalje izgleda kao tinejdžer, i ponaša se kao dječak, možda nikada neće stvarno odrasti na sve. Ono što ovaj lik je stvarno rekao je da on ne želi da odraste i preuzme odgovornost, tako da ostavi ga gdje je najsrećniji, u Neverland!

10. 'Moj bivši je moj najbolji prijatelj' muškarac

Kad je gotovo, treba biti gotovo, pa budite oprezni o čovjeku koji kaže da je i dalje prijatelji sa svojim bivšim. Muškarci često još uvijek drže u tajnosti svijeću za svojim bivšim i da ne bi trebalo puno da ponovo zapaliti staru plamen.

Da li imate neke druge savjete i odnos savjet da dijele?

load...