Saveti za dating

10 upozoravajućih znakova ženi

10 upozoravajućih znakova ženi

Mnogi od nas su još uvijek u potrazi za The One - momak ćemo provesti ostatak našeg života s. Naša srodna duša, koji će biti tu za nas cijelo vrijeme, nas voli, nas utješno, dijeljenje trenutaka s nama i nas štiti.

Pronalaženje jedan tip koji je savršen za vas nije lako, a mnogi od nas se plaše što isto zabavljanje greške iznova. Mnogi od nas su od jeza, gubitnici, u Lazies, ludaci, pretjerano bolesno slatkiša, igrači FIFA je Machos je mame dječaka, a više od dostignuća koje ne možemo držati korak s. Ali šta je jedan tip čovjeka svi strahuju najviše, ženskaroš?

Je Womanizer je čovjek koji nije spreman da se skrasi, ali on će učiniti sve da vas uvjeriti da je on. On će ti reći da si ljubav svog života i da imate veliki oči, velike noge i veliki sve.

load...

Ali, kako znaš kad imaš ženskaroš na rukama, a ne originalni članak? Hajde da pogledamo na vrhu 10 znakova upozorenja ženskaroš.

On se Vaše ime Wrong

Jučer ste bili Rita, danas si Lisa i sutra ćeš biti Priscilla. Naravno, on kaže da ima petnaest tetke i pet različitih mame ali treba da znate duboko u sebi da je on zapravo ima previše Single Ladies u njegovom životu.

On je super Vain

Za mnoge žene, koji ima odličan smisao za humor je prva osobina koju tražite u potencijalnog partnera. Ali, ako je muškarac ženskaroš, to je vrlo vjerojatno da je njegov smisao za humor smanjuje mrtav čim ga pomiluje po besprijekorna kosu.

load...

Ne pokušavajte da mu dodiruje odijela bilo zato što košta bomba.

"Molim te, reci mi da nisi samo stavio suho čišćenje samo odijelo na pranje? MOŽDA ĆU. DIE. "

On nikada nije Lives Up To His World

Mi smo svi osjetio navalu krvi u našim glavama kao što nam naš čovjek govori ono što će učiniti za nas. On će nas odvesti na romantični vikend, upoznao nas sa svojom porodicom, iu osnovi hvatanje mjesec za nas.

Sve zvuči tako uzbudljivo, a mi odmah kupiti u svoj san. Njegove riječi su nas oborila s našim nogama.

Nakon nekoliko tjedana i mjeseci, iako on još nije napravio dobro na njegovu riječ. Ti si još uvijek nije bio odsutan za vikend zajedno (kao u stvari, izgleda da većinu svog vikenda provesti daleko na svoju ruku), a ti nisi ni upoznao svoju porodicu. Je ovaj tip stvarno i da su njegovi beskrajnu listu izgovora samo zataškavanje? Možeš se kladiti!

On ima reputaciju

Ako žene su došli do vas ili poručio ste na Facebook-u da je vaš novi muškarac ima reputaciju, ne bi trebalo da brzo odbaciti ove optužbe kao manifestacije ljubomore. Umjesto toga, trebalo bi da ih saslušati i čine svoj um.

On je samo Izgleda da se pojavi kasnije u noći

Iz mog iskustva, ovo je najveća tell-tale traga od njih sve što imaš višegodišnja ženskaroš na rukama.

Vaš čovjek bi trebao biti dostupan i danju i noću, a ne samo "bilo koje vrijeme nakon deset sati." To jednostavno nije dovoljno dobar da on čini samo izgled cameo kada sunce je postavio. Naravno, on vam kaže da je radio kasno ili šta sve ne, ali znate duboko u sebi da nešto jednostavno ne izgleda baš ovde.

Čovjek koji nije ženskaroš će želim da te vidim u svakom trenutku, a ne na zvono za kraj samo.

Kada je On Pohvale You All The Time

Kažu da kad nas Muškarac komplimente previše to obično znači da se osećate krivim zbog nečega, ili imaju nešto za sakriti.

Ponekad, ljudi će nas zasipaju komplimentima kad god osećate dobro u vezi nešto - kao što je spot ženskarenje.

Kada čovjek pogleda u oči i govori koliko si lepa, to je iskren i originalan.

Ali kad je hiper i neće prestati pokrivanje vam komplimente oči, noge, kosu, tvoj bum i tako dalje, treba biti na oprezu.

On Moves jako brzo

Nisi ni predstavili, a on već želi da kupi kuću s vama i sve vaše bebe. Crvena zastava.

On Brave njegov telefon

Svi smo zaključani našim telefonima kad smo bili klinci (još uvijek ne znam zašto), ali ne i normalnog odraslog to radi u 2106.

Osim ženskaroše, naravno.

Ako primijetite da je njegov telefon je stalno zuji, a on je uvijek šalje poruke nekome, to je prilično veliki znak upozorenja. Ali, ako je i zaključava svoju telefonu, tako da nikada ne možete pristupiti, to je puna na crveno-popustu da on nije čovjek za vas.

On ne Call Back godinama

Upravo ste imali veliku noć s njim da ste oboje činilo da uživa. Imali ste smeh, večeru i malo romantike. Tako dobro išao.

Ali onda ne kasnije vratiti vaš poziv danima. Ono što daje?

Na kraju, naravno, on će se vratiti i reći da je on bio zauzet, ili nešto jednako prazna. On se opet želi još jedan hihot, još malo večeru i malo romantike.

Uzmite sve ovo kao znak upozorenja. On želi samo kad on ima nekoliko potrebe ispuniti. Jednom su ih zbrinuti, on je isključen tražiti druge avanture.

On Flirts na društvenim mrežama

Facebook je često odlično mjesto da saznate da li je ili nije, to je vaš čovek ženskaroš. Ako nije ženskaroš, njegove fotografije i komentari će biti potpuno normalno i poštovanja. Možda će biti slika o njemu uživa piće sa momcima, i možda jedan ili dva od njegove mame.

Ako se, međutim, ne može dobiti dovoljno suprotnog spola, možete očekivati ​​puno fotografija od njega na redovnim noći sa mnogo različitih djevojaka. Također ćete primijetiti flirty komentare i pozive da se družim sa svih vrsta ženskih nikada niste čuli od ranije. Bez obzira na to koliko on kaže da on voli, to je jasno da on ne može da kontroliše svoj apetit za djevojčice.

load...