Saveti za dating

10 važnih osobina koje treba tražiti kod momka

10 važnih osobina koje treba tražiti kod momka

Možete imati svoju listu osobina koje bi čovjek dečka materijala, a vjerojatno postoji takva stvar kao što je savršen, ali postoje neke osobine koje svaka djevojka ima pravo očekivati ​​od čovjeka. Ovo nije o tome izbirljiva, ili očekujući previše, to su stvari koje su bitne ako planirate da dosta vremena provode s muškarcem. Dakle, uzmi spisak onoga što tražite u čovjeka, i uporedite je sa naše, jer su deset najvažnijih kvaliteta dobrog dečka.

1. Loyalty

Svi bi trebali biti u stanju da se očekuje da će naši partneri ne varati na nas, ali lojalnost ide dalje od toga. Dobar dečko je onaj koji će držati do vas i stand up za vas kada vam zatreba kao dobro. Dobar način da se kaže da li će on biti odan dečko je provjeriti koliko je iskren i pouzdan on je sa svojim prijateljima i obitelji.

2. Poštovanje

Nikada ne bi trebalo biti da bude neugodno od svog dečka, a on uvijek treba da tretira s dužnim poštovanjem. To znači da nikad te ismijavanje ili radi te dole, i uvijek držeći obećanja. Poštovanje je jedan od najvažnijih kvaliteta dobrog dečka, jer je skoro sve ostalo što vam je potrebno će pratiti na od toga.

load...

3. Pozornosti

A dečko bi trebao biti prijatelj, kao i ljubavnik, i za to mu je potrebno obratiti pažnju na vaše potrebe i vaše probleme. On bi trebao biti netko da znate da možete razgovarati sa, i, što je jednako važno, neko koga poznajete će zapravo slušati. Ako on ne može biti smeta da slušate svoje brige i strahove, onda on nije ono što vam je potrebno u momka.

4. Smisao za humor

Ovo je definitivno jedan od vrlo važnih osobina dobrog dečka. Ako Muškarac može da se smeješ, onda znate da ste na dobra stvar. Ne žele svi da čovjek koji je uvijek šale i glupirati, ali smisao za humor je važan osobina tražiti u muškarca. Tražiti tipa koji ne uzima sebe previše ozbiljno, to je uvijek dobar pokazatelj da je opušten i fun loving čovjek na oko.

5. Kindness

Čovjek koji može biti čovjek kada treba da bude, ali može biti ljubazan i nježan previše, to je takav čovjek koji će napraviti veliki dečko. Ako on može pokazati ljubaznost prema drugim ljudima: svojoj porodici i djeci, na primjer, onda znate da je on u stanju da bude dobar i promišljen prema tebi.

load...

6. Povjerenje

Povjerenje u čovjek je uvijek atraktivna osobina, tako da pazi koliko on ponaša sa drugim ljudima i držanje da je usvoji. Vi ne želite nekoga ko je drzak i arogantan, ali čovjek sa zdravim samopoštovanjem koji može držati svoje, i stand up za vas, je čovjek koji će biti u stanju da se brine o tebi kad ga je potrebno.

7. Iskrenost

Iskrenost, od prvog dana, je bitan dio svakog odnosa i, ako postoji bilo kakav znak neiskrenosti na sve, trebalo bi da razmišljaju o tome da li je to onaj pravi za vas. Dobar dečko ne bi rekao laž, jer čak i malo laž, je kršenje vaše povjerenje i da te pokazuje nedostatak da sve važne, poštovanje koje smo ranije spomenuli.

8. Sense postignuća i ambicije

Ne postoji razlog zašto čovjek ne bi trebao biti ponosan na svoju dostignuća, sve dok on nije uvijek hvalisanje o njima, to je dobar znak da on ima ambiciju i da želi da poboljša sebe. To također znači da će se ponose kako on tretira i kako izgleda nakon sebe, tako da mislim da je osjećaj postignuća zaslužuje mjesto na ovoj listi osobina dobrog dečka.

9. Intelligence

A momak ne treba da uradi test inteligencije da bi bio dobar dečko, ali nema pomoći ako bude mogao string kaznu zajedno iu stanju je da odem na svoju ruku, bez uzimajući izgubljen! U najmanju ruku, bilo bi dobro da je uzeo interes u ono što se na svijet oko njega, a on može izraziti svoje mišljenje. Želiš dečka koji možete držati razgovor sa i koji se ne samo u potrazi za nekoga da se brine o njemu.

10. Generosity

Velikodušnost je definitivno dio važnih kvalitete dobrog dečka. Dobar dečko će biti čovjek koji je velikodušan sa svojim vremenom i uz materijalne stvari koje on ima. Ne možete staviti cijenu oznaku na dečka i suditi mu ono što on može priuštiti da kupiti, ali on bi trebao biti spreman da dijele ono što ima s vama i sve od sebe za tebe kad god može.

Koje su odlike dobrog dečka? Koje su vaše misli?

load...