Saveti za dating

10 važnih stvari koje treba da uradite na svakom datumu

10 važnih stvari koje treba da uradite na svakom datumu

Nema pravih pravila za zabavljanje, to je sve do vas i, ako postoji pravilo na sve, to je to - biti sami i zanemariti sva pravila! Postoje, međutim, neke smjernice da bi bilo pametno da prati, samo skalom u pravom smjeru, ako želite napraviti dobar dojam. Evo deset stvari koje treba učiniti, vjerovatno, na svaki datum:

1. Budi ljubazan, poštovanje i ljubazno

Vrlo jednostavno, budi dobar i ne samo datum. Vrišti na konobara jer vaša hrana je hladno neće dati pravo utisak na sve. Zato ostanite mirni, držite cool i biti personifikacija učtivosti, širom datum.

2. Joke i smijeh

Bilo koji datum, prvi, drugi ili treći, ne bi trebalo biti toliko ozbiljna da se ne može smijati. Imaju malo razigran šale i razvedri se malo, ako ne možete smijati zajedno, šta nadu imaš za budućnost?

load...

3. Ostavite vi bivšim tamo gdje pripadaju - u prošlosti

Izbjegavajte razgovor o vašim bivšima i nikada napraviti usporedbe između starog datuma i svoj trenutni jedan, a ne glasno i ni u svojoj glavi. Prošlost je prošlost, pa neka to čovjek napravi novi utisak na vas i ponovo počneš sve ispočetka.

4. Pogledajte svoje najbolje i biti na vrijeme

Povratak na osnove ovdje, ali gledajući najbolje i okreće se na vrijeme je važno. Trudi, puno govori o tebi, a ne samo da ste se impresionirati. To također pokazuje da ste pažljiv i promišljen osoba.

5. Držite se iskrenosti

Bez obzira na to koliko puta da ste ovo čuli i ranije, to je i dalje vrijedi nježan podsjetnik da je od suštinske važnosti govori istinu kada na sastanak. Little White Lies, namijenjen impresionirati datum, imaju užasno lošu naviku da se vrati u te progoniti kasnije.

load...

6. Budite fer sa finansijama

Neki momci da plati, dok su ostali momci željeli podijeliti i ostali momci su sretni da ga naizmjenično. Koji god tip mislite da je vaš momak, budite sigurni da biste saznali gdje se stajati na plaćanje i ne uzimaju ništa zdravo za gotovo, biti zahvalan.

7. Talk, ali i slušati

Sedeo u coy tišina je jednako loše, kao što dominira sve razgovor, tako da se odluče za sredinom ceste i imaju raspravu umjesto. Dating je sve o upoznavanju jedni druge bolje, tako da bi trebao biti jednak količine razgovora i slušanja.

8. Budite besplatno sa komplimentima

Ako je vaš datum se potrudila da se spremim, onda, barem, neka znaju da ste primijetili. Verovatno je otišao u mnogo truda Spremamo se za datum i odabiru mjesto da on misli da će vam se svidjeti, pa neka znate da vam zahvalan.

9. Ne daju suviše lako

Bilo koji crveni hladnokrvno muškarac će pokušati svoju sreću, čak i na prvom sastanku, ali on zna da je to sve dio igre. Ako vam u suviše lako, onda on neće odbiti priliku, ali niti ćete to napraviti glavni kandidat za dugoročnu, ozbiljnu vezu. Muškarci vole stvar, pa iskoristite ga.

10. Neka ga lagano

Ako to ne uspije, onda ne bude potpuno neosjetljiv o tome. To je užasno osjećaj biti bačena, pa neka to lijepo i možda čak i biti u mogućnosti da nakon toga ostati prijatelji, to se događa.

Da li imate neke Savjeti za upoznavanje da dijele? Slobodno ih ostavite u komentarima ispod teksta.

load...