Saveti za dating

10 vrsta božićnih fotografija koje možete uzeti sa svojim dečkom tokom ove praznične sezone

10 vrsta božićnih fotografija koje možete uzeti sa svojim dečkom tokom ove praznične sezone

Božića sezona je poseban doba godine i koji mogu stvoriti neke vrlo posebne uspomene njegovati. To je i sezona koja ima mnogo neverovatne mogućnosti fotografija, ako možete pronaći vremena da zgrabi fotoaparat. Iskoristite božićne svečanosti, ali ako potrajati neko vrijeme, možete snimiti neke od tih posebnih trenutaka sa svojim dečkom da se osvrnemo na njih u godinama koje dolaze. Evo deset najboljih božićnih fotografija mogućnosti koje možete uzeti sa svojim dečkom ove svečane sezone.

1. Pred rike požara 

Ovo je savršen Badnjak pozu. Sve je mirno, djeca svuda su se pretvara da spava, ali osluškujući saonicama zvona u snijegu, a odrasli se malo mira pred Mayhem Božić. Uzmi svoje mjesto ispred vatre, uz čašu šerija, ili kuhano vino i imaju neko snimili fotografiju od vas nazdravljali Božić. Ako ga uhvate u pravu, vi ćete dobiti sjaj vatre ples u čaše i to će učiniti predivan i romantičan Božić fotografija.

2. Ljubljenje ispod imele

Na vama je samo da se jednu fotografiju od vas i tvoj dečko ljubi pod grančicom imele. Dobi stara tradicija seže u drevni grčki legenda i to je sada postao firma dio modernog Božića tradicije. To čini za savršen srećne praznike fotografiju sa svojim dečkom previše.

load...

3. Igranje u snijegu

Ovaj će ovisiti o tome gdje živite i šta će vrijeme biti slično, ali ako ste dovoljno sretni da imaju White Christmas ove godine, ne prolazi se na sve divno mogućnosti fotografiju koju snijeg donosi. Možete imati snowball borbi, napraviti snijeg anđeli, izgraditi snjegović, ili ići sanjkanje niz brdo zajedno. Samo izaći na snijegu, imaju neke zabave, i utisnite dalje s fotoaparatom za neke divne Božić uspomene. Ove spontana i sretan Božić fotografije će dobiti smeješ svaki put kada pogledate na njih.

4. Ispred najveće božićno drvce možete pronaći

Stavi kape, kaputi i dlakavog marame, i otići i pronaći najveći božićno drvce možete pronaći. Većini velikih gradova imaju ogroman božićno drvce koje izgleda zaista spektakularno kada su lit noću i čine veliku pozadinu za nezaboravan Božić fotografija.

5. Klizanje

Dok se u potrazi za veliki božićno drvce, uzmi malo vremena na ledu previše. Lokalne opštinske na otvorenom klizalištu će dati više mogućnosti za neke divne slike sa svojim dečkom, pogotovo ako jedan od vas ne može klizati!

load...

6. Otvaranje poklona

Pokušajte i uhvatiti neke od tih trenutaka kada ste ti i tvoj dečko otvori božićne darove previše. Tu je malo dijete u svima nama za Božić i ne više nego što saznamo šta naše iznenađenje darove su.

7. Šetnja u parku

Zrak je obično oštar i jasan u ovo doba godine, tako da možete dobiti neke predivno romantične fotografije vas i vašeg dečka zajedno hodanje u parku. Rano ustati jednog jutra i prošetati. Čak i ako nema snijega, možda postoji mraza, tako da ćete dobiti efekt tren zvijezda mraza na drveću i na terenu u pozadini Božić fotografija.

8. Igranje sa djecom

Ako postoji će biti klince ovog Božića, bilo svoje ili tuđe, ne propustite priliku da se na podu i pomoći im da igraju sa svojim novim igračkama. Uzbuđenje da djeca dobiju za Božić je vrlo zarazne i ako možete snimiti nešto od toga u fotografiju tebe i tvog dečka, vi ćete snimili ono što Božić je sve o.

9. Pozdravljajući u novoj godini

Nekoga da uzme sliku svoje novogodišnje poljubac. A slika tebe i tvog dečka, okružen sretan nasmejana lica među prijateljima, će biti savršen podsjetnik kako je počela zajedno još godinu dana.

10. Ne zaboravite da uhvatite trenutke iskrenosti previše

Neki od najboljih slika koje ćete dobiti preko blagdana su oni koji se ne postavlja ili čak pomislio. Vi i vaš dečko zaspao na kauču nakon Božićni ručak, ili lukav poljubac zgrabio kad si mislio da niko ne gleda. Takvih trenutaka će vam dati božićni foto album ćete zauvijek njegovati.

Koje su vaše omiljene ideje Božića slike?

load...