Saveti za dating

10 vrsta ljubavi najviše vole momke

10 vrsta ljubavi najviše vole momke

Ljubljenje je trebalo da bude tako jednostavna stvar, ali ima toliko varijacija na poljubac, mogao bi napisati knjigu o toj temi! Svi muškarci vole da se poljubi i samo jedan poljubac, možete ga voziti divlje, da ga da klecaju ili da ga istopiti sa simpatijama, a ovdje su deset tehnike ljubljenja da će tvoj tip vole najviše od svega:

1. Ušne resice grickanje

Počnimo lagano, sa primamljiva grickati na svom ušnu školjku. To može biti dobro za oba spola, ali iznenadi ga ovaj šou intimnosti i da će ga to izluđuje.

2. Eskimo ili nos poljubac

Nije strogo poljubac, ali radi za Eskimi, a vaš muškarac će ga volim. Lagano trljanje nosa, sa zatvorenim očima je tako nevina i gotovo djetinjasto stvar, ali to će stvarno pokazati svoju ljubav jedni za druge.

load...

3. Poljubac u vilice

Uvijek omiljeno sa momcima, poljubi ga nježno na vilicu i rade svoj put gore od tamo. Zašto je to omiljena? Nemam pojma, ali radi!

4. Spidey poljubac

Neka vaš muškarac osjećati kao superheroj i dati mu Spiderman poljubac. U osnovi, to je naopako poljubac, ali to je puno lakše ako legnete nego zamoli ga da visi naglavačke iz malog konopca. Ali zapamtite, uz veliku moć ide i velika odgovornost!

5. Nježan poljubac oka

Preuzeti najveći, najteži momak u gradu, nježno poljubi ga na njegovom zatvorene kapke, i pazi na njega se topi! Ovaj tender poljubac u oči je siguran vatra način pokazuje koliko volite svoj čovjek i njegov način koji pokazuje koliko je on veruje.

load...

6. Čelo poljubac

Budite oprezni, ovaj će ga podsjetiti na svoju majku, ali to je savršen lijek za ozbiljan slučaj čovjeka gripa. Kada on ne osjeća 100%, ovo je savršen način da mu kažem: 'Ne brini, ja sam tu.

7. Da ga moli poljubac

Muškarci vole da se zadirkivali, pa kad se naginje u za poljubac, preseli u malo jedne strane i poljubi ga u obraz. Sljedeći put, samo nježan poljubac na usnama, ali imajte ga čeka, očekivanju za potpuni poljubac će ga izludi!

8. Francuski poljubac

Najpopularniji poljubac sa mladićem, ikad, je francuski poljubac. Jezika poljubac će uvijek biti pobjednik sa svojim čovjek i ima da ide na naš top deset najboljih poljubaca da muškarci vole.

9. Iznenađenje poljubac

Prišunjati vaš partner, dok on leži na kauču ili čak brzo zaspao i biljnih jedan na njega! Privlačnost za momka sa ovim je čista spontanost poljupca. Bez pritiska, nema razloga zašto... Samo zato što ste hteli da.

10. Dugotrajan poljubac

Jednostavna, originalna poljubac, ali je držao mnogo duže je zaista intiman način da se kaže "Volim te". Nema potrebe za jezike, vaš muškarac će vole pažnju i na činjenicu da jednostavno ne žele pustiti.

Koje druge vrste poljubaca da momci vole najviše od svega, na vaše mišljenje?

Slobodno pročitajte članak o top 20 različitih vrsta poljubaca ovdje.

load...