Saveti za dating

10 zabavnih ideja dvostrukih datuma

10 zabavnih ideja dvostrukih datuma

Dok dating je zabavno, dvostruko-dating ponude udvostručiti zabavno - ali samo ako znate šta radite.

Ako dobijete dvaput dating pogrešno, moglo bi se ispostaviti da je najviše neugodno, bojati se i veoma neugodno stvar koju ćete ikada učiniti. Umjesto da vas dvojica se bore da smisli nešto da kažeš, moglo bi biti četiri od vas bore kroz tišinu.

I to bi moglo biti tako grozno da ne želim da ikada više vidi drugi par.

Dakle, hajde da pogledamo kako možete biti sigurni da je vaš sljedeći dupli sastanak je zabavno, uzbudljivo i romantične s našim top 10 zabava dvostruko ideje.

Tag Team Na Game Night

Igra noć je jednostavno nije zabavno ako postoji samo vas dvojica, zbog čega je čini savršenu stvar za parove. Možete doslovno igrati bilo koju igru ​​želite, uključujući i igre na ploči, kartica igre ili ruku igre - kao što su prevrtljivi.

load...

Jedan od načina na koje možete zaista začinili igra noć je zamijeniti partnera i pit sebe protiv svoj ljubavnika.

Imam degustaciju vina Noć

Ako ste u potrazi za dupli sastanak na budžet, zašto ne samo dobiti nekoliko boca vina napolje i miran večeru kod kuće?

Kada je u pitanju dvostruki zabavljanje, pije, jede ukusnu hranu i razgovor svakako može dokazati da bude zabavan, zabavan i jeftin. Split troškove, pokupi nečijem domu posjetiti, a ti sve poredani!

load...

Dok neko dobije hitaca iz u 02:00, naravno...

Glavu za vikend Getaway

Zašto trošiti dvostruko datum u udobnosti svog rodnog grada, kada se može krenuti na autoputu u neko novo?

Romantični bijeg za dvoje je jedna stvar, ali romantični bijeg za četiri? Sada kada je samo stvarno super. Putuju zajedno kao parovi mogu biti stvarno zabavno, pogotovo kad se gubi. Neugodnih tišina su na premiju, a ti da izgrade uspomene zajedno da se osvrnemo na u godinama koje dolaze.

Prenoćiti A Haunted House

Zar nije zabavno gledanje drugih ljudi uplašiš? Ili je to samo nas?

U svakom slučaju, provesti noć zajedno u ukletoj kući je odličan način da se vezati, a to je također odličan način da se približi svojim partnerima, kao što ste pokušali da zaštite jedni druge od duhova i demonima.

Osim ako si ti taj koji treba štiti!

Noćenja u Haunted Houses se lako dogovoriti, a uskoro ćete otkriti da se uplašio zapravo mogu biti prilično zabavno, kada postoji nekoliko vas. Do duh dolazi za tebe, naravno!

Hit The Karaoke

Karaoke je zabavno, ali to nije toliko zabavno na svoju ruku. Kada postoje četiri osobe uključene međutim, prilično je super.

Pa zašto ne pustiti kosu, i imaju kikotanje kao što svi pokušavaju da pregovara o nekoliko najvećih hitova? Mogao si pjevati svoje omiljene pjesme sve od sebe, ili ste mogli udružiti da formiraju duet.

Možete čak i da se formira kvartet i pretvaraj se da si ABBA za nekoliko sati.

Piknik

Ako je vrijeme veliki i ne možete stvarno priuštiti da udari na plažu ili leti u drugu zemlju, što bolji način da provedete dan sa svoj omiljeni par nego imaju piknik na otvorenom?

Možete sve kluba zajedno na hranu i grickalice, a ti bi mogao čak i sa sobom neke igre ili frizbi. Piknike nisu samo o hrani; oni promovišu razgovor i zabavu, a ti bi mogao čak i uzeti uz bocu vina previše. Samo za nogom. I ne zaboravite na glazbu!

Idi i gledati svoje omiljene sportski tim

Ako ste sve to dogodilo da podrže isti sportski tim, zašto ne udruži i idemo na utakmicu zajedno? Mogao bi da taj dodatni posebnu odlaskom na gostovanju, a putuje dan ranije. To znači da možete uživati ​​pravi izlet zajedno, uključujući hranu, piće i razgledavanje u gradu, prije nego što u igri sutradan.

A ako vaš tim pobedi, to je win all round.

Ako izgubite, dobro, tu je više u životu osim sportske, zar ne?

U redu, u redu. Znam.

Go Kart Racing

Da ne okolišam ovdje: Go Kart racing je zabavno. I to je još zabavnije kada je grupa od vas.

Uzimanje deo je ono što je važno, a to je uzimanje dio koji je stvarno zabavno. Uostalom, ne postoji ništa kao malo prijateljski konkurencije, zar ne? Ništa ne fali upala svojim prijateljem u stranu kako ih prestići, ili se smeje kao što ste ih lap po drugi put.

Možete čak i da se cijeli dan od toga i odlazak na ručak nakon toga.

Ići na dugu šetnju i pogode Pub

Ide za dugu šetnju može biti zabavno, pogotovo kada ima nekoliko vas u tow. Da svi mogu da uživaju neke od najspektakularnijih pogleda prirode, a to vam daje priliku da imaju chat i upoznati jedni druge.

Ali, možda najbolja stvar u vezi duga šetnja ide u pub nakon toga za vrlo srdačna jela i lep piće. To je nagrada koja služi kao motivacija i pomaže vam sve za opuštanje i odmaranje nakon toga. To će također promovirati razgovor kao što se malo pripit.

Samo Hit The Pub

Ako se ne sviđa ide u šetnju, mogli biste umjesto toga samo odlaze u pub. Ali zašto ne čine ga malo poseban izborom zanimljiv bar da niko od vas su probali još? Možda to može biti onaj koji radi specijalista koktela, ili možda biste mogli izabrati pub sa živom komedija noć.

Ako je to toplo ljeto dan, mogli okušati u pivo vrt, a ako sve stvarno osjećaj, mogao bi čak odemo klub nakon toga i stvarno pustiti kosu. Četiri osobe Conga na plesnom podiju? Zašto ne!

Koje su vaše omiljene zabave dvostruko ideje?

load...