Saveti za dating

10 znakova da će tvoja zaljubljenost učiniti sjajan momak

10 znakova da će tvoja zaljubljenost učiniti sjajan momak

To je pitanje koje smo svi kvadrat do u prošlosti:

"Naravno da je vruće i dobio veliku ličnost i OMG tu kosu, ali bi on zapravo napraviti veliki dečko?"

Svakako postoje mnogi ljudi koji izgledaju odlično na papiru - kao što su Brad Pitt, George Clooney, Jake Gyllenhaal, Channing Tatum, i ok ja ću sada (Johnny Depp) zaustaviti - ali oni nisu uvijek mjeriti se jednom počnemo dating ih.

load...

"Nisam znao da pušiš, progonjeni, imao problema kontrole bijesa i još uvijek spustila na tvoj bivši?" - pitamo nažalost nakon prvog dana. "Mislio sam da je samo pušenje vruće i ispalo."

Dobra vijest je, međutim, da ne moraju da prođu kroz sve vrijeme i napor datira vaše zaljubio iznova i iznova da vide da li ili ne da će napraviti veliki dečko. Umjesto toga, postoji najmanje 10 znakova koji vam mogu pomoći da se odlučite. Hajde da ih pogledate.

On je posvećena ispunjavanju Up

A pouzdan znak da je vaš zaljubljena je dečko materijal ako ode iz njegove način da se upoznaju s tobom. Posebno na svom terenu.

load...

Svi smo od onih tipova koji su pomalo stidljiv o dolasku na našu patch, i nikada ne izgleda da siguran o ispunjavanju gore. Oni uvijek zauzeti nečim, ali ako zaljubljena je spreman staviti napor u, Vam može zajamčiti da je on verovatno golmana.

Pogotovo ako je on i dalje čini vremena za tebe bez obzira na kažnjavanje raspored.

On Makes You Howl od smeha

Jedan od dobrih znakova dobrog dečka kada on zaista zna kako nasmijati.

Pale su jako lijepo za gledanje, ali kada nema osnova, to je mnogo bolje da ostanu samo plakat na našem zidu spavaće sobe.

A dečko mora biti više od izgleda. On mora biti u stanju da vas nasmejati i osmijeh, podići raspoloženje kad se osjećate dolje i učiniti da njegujemo svaki trenutak s njim.

Lep kao pale su, ponekad sanjive momci su često bez napora dosadni, koji je više stalo svoju kosu od bilo čega drugog.

On govori svojim prijateljima

Momak koji je tu samo za zabavu vremena, a ne dugo vremena se sigurno neće učiniti mnogo napora sa svojim prijateljima. Mogao bi im dati ljubazan "zdravo", ali on ne zanima upoznati te.

Međutim, ako će se zabavljala s njim, stvarno mu treba da nastavi sa svojim prijateljima. Suočimo se s tim, da će biti trenutaka kada želiš da izađeš sa oba dječaka i vaši prijatelji, tako da je potrebno da se slažemo.

On želi da zadovolji vaše Roditelji

Zašto bi Muškarac želi da se stavi kroz zvono koje tvoj tata ako nije ozbiljno o tebi? Radije nego s tri zvjezdice u svoju verziju Meet The Parents, on će učiniti sve da on može da ostane daleko od sondiranje pitanja tvoj tata o svojoj prošlosti odnosa, posao i ličnih finansija.

Kao takav, stvarno jednostavan način da shvatim da li vaša simpatiju ima odnos potencijal, pitajte ga da li želi da večera sa vama i vašim roditeljima. Ako je iznova i iznova čini njegova opravdanja, to je crveni znak popustu da on ne zanima ništa dugoročno. Morate biti sa nekim ko je kul sa svojom obitelji.

On je pouzdana

Pouzdanost je još jedan od važnih znakova dobrog dečka.

Ne postoji ništa više odbojno nego nepouzdan dečka koji ne tekst natrag ili se javiti u razumnom vremenskom roku. Možda vaš novi muškarac nestaje puno, ima previše uspona i padova, i često se otkazuje datuma. Ako je tako, on očito nije dobio glavu srediti i najbolje pamti kao slatka zaljubljena si imao.

On sluša Vaše i ohrabruje da imate Dreams

Ako je čovjek nije na razini s tobom, on vjerojatno nije ni briga šta snove imate.

"Da, beba postaje neurolog zvuči cool, hajde poljubi."

Treba ti neko ko će biti na vašoj strani, a koji će vas podržati u svakom trenutku, bez obzira koliko velika može pojaviti svoje snove.

Upoznavanje neko ko ne razumije vaše ambicije i dugoročni ciljevi nije baš sve to pametno, jer oni mogu nestabilan svoj brod i odvesti daleko od svoje dugoročne ciljeve i planove. Oni mogu dokazati da su više nego samo smetnja. Oni mogu promijeniti svoj život na gore.

On je otvoreno

Dobivanje Muškarac da se otvori da nas o svojim nadama i strahovima nije lako, i ako čovjek nije ništa drugo nego se zaljubio verovatno nećete saznati mnogo o njemu iza ko je favorit fudbalski tim.

Ako, međutim, ovaj tip je u to na duge staze, on će biti spreman da se one noćne srca do srca u kojoj je čini se ranjiv za vas. To je još jedan od jasnih znakova dobrog dečka.

On ne igra Igre

Ako nakon nekoliko datuma, i dalje ne znam šta je ovo momci namjere, to je vjerojatno da je on samo igra sa vama jer ne znam ni sam šta hoće.

Kao takav, on bi mogao napraviti super zaljubljena, ali on čini loš momaka.

Problem sa zaljubljivanja je da očekujemo puno od njih, jer smo izgradili idealna verzija od njih u našim glavama. Dakle, kada se ne ponašaju kao želimo da uradimo, osjećam drobljenje razočaranje. Ako on i dalje igra žmurke nakon nekoliko datuma, to je vjerojatno najbolje da odustanu od duha.

On vas štiti

Jedan od velikih znakova dobrog dečka kada zna kako da te zaštitim. On ne posjeduje, ali on ne štite, i to je nešto što svi želimo naš čovek da uradi.

Ako je dečko materijal, vaš muškarac će često pitati da li si dobro i da će učiniti sve što može kako bi bili sigurni da se osećate sigurno i ugodno oko njega. On će zagrlio lizi tijekom filma, i on će biti tu za vas kad vam se auto pokvari.

On pravi prvih poteza

Ako se stalno osjeća kao da je uvijek si taj koji je slanje tekstualnih poruka i poziva prvo, kao i uređenje datumi i zadovoljavaju-up, to je vjerojatno zato što je stvarno lako i vidi ovo kao ništa više nego način da se napuni malo vremena.

Ako se, međutim, često tekstovi prvi, pa čak i zove te se sada i onda, možete uzeti ovo kao konkretan znak da je neko potpuno u vas.

Koji su znaci dobar dečko? Koje su vaše misli?

load...