Saveti za dating

10 znakova da je glava nad pete u ljubavi s tobom

10 znakova da je glava nad pete u ljubavi s tobom

On me voli... Ne voli me... Da li je to samo zaljubljenost ili je to stvarna ljubav, a šta je ljubav u svakom slučaju? Kada su pale za nekog posebnog u svom životu, možete se muče sa sumnjama o tome da li da je ljubav zaista zahtjevanim. Vi ne želite napraviti budalu od sebe i dolaze šikljala sa svim svojim najdublja osećanja ljubavi Momak, samo da je sve što ima da kaže je 'Polaskan sam. Postoje, međutim, neke znakove koji možete pogledati, koji će vam reći da njegova osećanja su isti kao i tvoj, pa pogledajte naš deset znakova da je do ušiju zaljubljen u tebe, prije nego što počnete checking out vjenčanje prostorima :

1. On je počeo da koristi "mi" riječ

Kada počinje koristiti riječ 'mi', a posebno kada se govori o budućnosti, onda možete biti sigurni da on počinje da razmišljaju dugoročno o ovoj vezi. On je sada smatra da biti dovoljno važan dio svog života uzmete u obzir u svojim planovima za budućnost.

2. On vas bira preko njegovih prijatelja, vi ste skočio na vrh svoje liste 'to-do'

Ako on bira noć sa tobom, umjesto noći sa drugarima, a zatim Amorov strelicu je pogodio metu. Prijatelji Momak su važna za njega, tako da ako ste skočio na vrh svoje liste 'to-do', onda postaju još važnije da ga i to je veliki korak za momka.

load...

3. On želi da se upozna svojoj porodici i on želi svoje voljene da ga volim

Većina momaka treba vukao vrišti i nogama da vidim roditelje djevojčice. Ako on radi sve od sebe da se u sa svojom obitelji, onda je ozbiljno o tebi. In-zakoni, u bilo kojoj fazi odnosa, nikada nisu omiljeni Muškarac, ali, ako je pravi napor, to je zato što on zna da je to važno.

4. Voli da ništa s vama, apsolutno ništa! Samo je vaša kompanija dovoljno da ga zadrži sretan

Kada je on duboko, ludo zaljubljen, sve može biti zabavno. Ako se čini da se želi da bude s vama, čak i ako se radi dosadne stvari, kao što su shopping, radi veš ili samo kasni kod kuće, onda je to znak vaša kompanija samo je dovoljno da ga zadrži sretan.

5. On ne može držati oči sa tebe

Ne mislim da je jezivo, ako i dalje u pronalaženju momak gleda u vas, to je samo da ne može vjerovat kakvu nesreću! Ovaj tip je stvarno udarena, a on ne želi da propusti trenutak svog vremena s tobom.

load...

6. Njegovi prijatelji su uzimajući dosadno raspravi o tebi

Ako ste upoznali svoje prijatelje i izgleda da oni već znaju sve što se može znati o tebi, a onda mu je dosadno drugarima besmisleno sa beskrajnim razgovor o novom ljubavi u svom životu - ti! To mora da je dobar znak!

7. On čini napor da vas molim

Kada je zaustavlja prikazivanje off i počinje da pravi napore da vas molim, onda znate da nešto nije u toku u toj ljubavi. Najveći putokaz ovdje je kada se uzme mjesta koja želite ići, čak i ako on to mrzi sebe, to se zove pravi ogromnu žrtvu!

8. Nedostaje mu se kad niste okolo

Da li ste počeli da se slučajnim telefonske pozive i tekstualne poruke iz svog čovjeka bez ikakvog razloga? Ako je vaš odgovor "da", onda tvoj tip je potpuno do ušiju zaljubljen i on jednostavno ne može da podnese da bude odvojeno od vas.

9. On ti veruje sa svoje tajne

Muškarci ne pričaju o bilo čemu lični s nekim koga zapravo ne verujem. Ako on otvara svoju dušu za vas i raspravlja njegov strah, kao i njegovim ambicijama, onda će prikazati nivo povjerenja da muškarac zadržava samo za one koji se osjeća blizu previše.

10. On je uvek prvo stavlja i pokušava da pomogne

Ako on ide iz njegove način da vam pomoći kad god može, onda počinje da preuzme ulogu svog zaštitnika. Bilo da je davanje zvuk i promišljen savjet ili jednostavno skakanje brzo pokupiti nešto što su pale na pod, ovaj čovjek želi da bude tu za vas, jer mu je stalo.

Koji su druge znakove da je duboko u ljubavi? Molim vas, slobodno podijeliti svoje misli i vole savjete u komentar ispod teksta.

load...