Saveti za dating

10 znakova da je glava oko vas

10 znakova da je glava oko vas

Muškarci nisu uvijek najbolje da pokaže svoje emocije, a to može ostaviti neki ljudi koji su ostali pitaju gdje su zaista stoje. Dakle, ako se nađete u težak položaj znajući da ga voliš, ali niste sigurni da li on voli zauzvrat, a zatim pročitajte ovih deset sigurno znaci da je do ušiju zaljubljen u tebe:

1. On nije zainteresovan za druge cure

Čovjek ne prestaje cijeneći ljepote kad se zaljubi, ali on ne zaustavi osećaju potrebu da juri to! Da, on može i dalje osvrnemo prema prekrasna dama, ali to će biti samo na prvi pogled, i on će učiniti ništa više od toga.

2. On govori o budućnosti s vama

Možda neće biti još planiranje vjenčanja, ali on će su počeli da koriste riječ "mi" daleko više nego što koristi riječ "ja". Kada je on ludo zaljubio u tebe, on će početi da vidi budućnost s vama i on će biti uključujući i vas u svim svojim planovima.

load...

3. On vrednosti vaše mišljenje

Još jedan od neosporne znakova da vam je on voli kada on želi da zna vaše mišljenje o svemu, jer on ne želi ništa da možda ne sviđa, ili možda ne odobrava. On želi vaše mišljenje o samo o svemu, jer on želi da pokrene donošenje zajedničke odluke s tobom.

4. On ne smeta radi poslove s vama

Kada on ne smeta raditi stvari sa vama da znate da mrzi, onda znate da je preko glave. Bilo da ide u kupovinu, radi jela ili idu u posjetu svojoj porodici, ako je to s tobom, onda je zadovoljan i to je siguran znak da je zaljubljen.

5. On ti nedostaje kada niste okolo

Da li ste počeli da se tekstualne poruke, pozive i e-mailove, bez ikakvog razloga, čak i nakon samo nekoliko sati nakon što ga vidim? Pa onda imaš čovjeka koji je očaran na ruke! Jednostavno mu nedostaješ i da ne želi da bude odvojeno, za bilo koji vremenski period.

load...

6. Svi njegovi prijatelji i porodica izgleda da znam o tebi

Kada su muškarci u ljubavi ne mogu a da ne kažem svima o tome. On želi da bude dio njegovog života, tako da još jedna od neosporne znakova da vam je on voli kada svi njegovi prijatelji i porodica znala sve o tebi. Naći ćete se uključiti u pozivnice za društvena zbivanja, jer je njegova prijatelja i porodice već znamo koliko misliš da ga.

7. On je uvek ide dodatni milju za vas

On ne treba postaviti, on samo radi stvari kako bi Vama ugodio. Možete reći koliko te voli, od svih malih stvari koje on radi za vas, a ne samo velike pokrete. Mala, neočekivano poklone, način na koji on će Vam pomoći da se sa poslovima oko kuće i jednostavno biti promišljena, kad najmanje očekuješ.

8. On je uvijek bio u najboljem ponašanje

Još jedna dobra i neosporne znakove da on voli je kako se ponaša kada ste oko, jer kad je on voli, on će htjeti dati dobar utisak. Zadnja stvar koju on želi da uradite je da nered stvari, tako da će htjeti gledati njegov najbolji u svakom trenutku i da nikada ne osramoti. Ako se radi nered, on će biti vrlo brzo da se izvini.

9. On te čak stavlja ispred njegovih prijatelja

Čovjek drugari su važna za njega, tako da kada on kaže da će provesti više vremena sa tobom nego sa svojim prijateljima, onda možete biti sigurni da je ozbiljna o tebi. Ne očekujte od njega da da njegovi prijatelji se u potpunosti, međutim, to se neće desiti, ali ako ste sada prioritet, onda je to važan korak za njega.

10. On se ne plaši da kaže "Volim te".

Oni su samo tri kratke riječi, ali kad je momak izgovara te riječi i imate sve ostale peva, onda znate da je stvarno. Možete reći kada neko misli ono što kažu po tome koliko su oni to kažu i kako izgledaju na vas. Druga velika nagradna igra je da se ne plaši da kaže "volim te" pred drugim ljudima.

Koji su drugi neosporne znaci da on voli?

load...