Saveti za dating

10 znakova imate sjajan dečko

10 znakova imate sjajan dečko

Kada mislite da ste pronašli mr right, i tvoj dečko čini upravo savršen, koji može biti početak najbolje vrijeme svog života. Sve u životu čini boljim, kada ga možete podijeliti s nekim koga volite, ali kako možete biti sigurni da je dečko mislite da je savršen stvarno je čovjek za vas? Svako ima svoje ideje o tome šta čini savršenog muškarca, ali evo deset sigurni znakovi koji će vam reći da ste definitivno naći veliki dečko.

1. On drži sve svoje obećanja

Svi smo sreli momci koji nikad ne rade ono što im obećavaju da će i uvijek izneveriti. Često, ovi neispunjena obećanja su samo male stvari, ali oni vas ostaviti ne znajući gdje se nalazite. Ako vaš dečko uvijek drži obećanje i dobar kao njegov riječ, onda možete biti sigurni da je ozbiljno uzima obaveza i njegove odgovornosti.

2. On je romantična

Neki momci odustati romantiku, nakon prvog dana, tako da ako ste našli čovjeka koji i dalje pokazuje svoje romantičnu stranu nakon nekoliko meseci zabavljanja, onda ste našli dobar momak. Mnogi muškarci misle da je potrebna romantiku samo privući Žena i onda misle da je ne može zaustaviti. Čovjek koji nosi na sa romantične geste je onaj koji se brine o tebi i nije sebičan na sve.

load...

3. On uvijek ima vremena za vas

A stvarno sjajan dečko će uvijek biti u mogućnosti pronaći vremena za tebe. Bez obzira na to koliko je zauzet, ili koliko ima da izađe sa svog puta, on će vam da njegov prioritet i naći vremena da budem s tobom. On to radi jer želi biti s tobom a ti su važniji da ga od bilo čega drugog.

4. Možete smijati s njim

Zabave i smijeha će izgledati samo da se prirodno sa velikim dečkom. Možete se tako opušteno u njegovom društvu koje mislite da možete pustiti svoj gard i zabavite se. On zna kako da vas nasmejati i vi uživate u istu vrstu smisla za humor kao i on, i kad god smo zajedno, smijeha nikada nije daleko.

5. On vas voli za koji ste

Veliki dečko će vas cijeniti zbog ko si. Ne osjećaju potrebu da se stavi na bilo izgovorom, jer znaš da je on voli sve o tebi a to uključuje i tvoj mali mane i nedostatke previše. On vas prihvaća te, kako si, a on nikada ne bi želeo da promeni.

load...

6. Vaša obitelj i prijatelje poput njega

Vi ste sretni predstaviti tvoj dečko svojoj porodici i prijateljima, jer se čini da se zajedno sa svima. Ne morate imati pečat vaše porodice odobrenja ažurirana momak, ali to je uvijek ohrabrujuće saznati da rade kao čovjek ste dating. To također pokazuje da je spreman uložiti napor da se zajedno sa ljudima koje volim, a to je dobar znak previše.

7. On je uvijek tu za tebe kada ti treba

On mrzi kad si tužan, a on je tu da vam pomogne kada osjetite ostatak svijeta je protiv vas. Nije bitno koliko nisko se osjećate, znate da će on biti tu za vas kad ste okrenuti da ga za pomoć ili udobnosti. Veliki dečko ne ni suditi, on samo želi da pomogne, a on želi da budeš sretan.

8. Možete vjerovati njega

Vi znate da možete vjerovati ovaj čovjek; to samo nikada ne padne na pamet da ne bi trebalo. Znate kad kaže da te voli, on to znači i nikada ne brinuti o tome šta je do kada niste zajedno. Vaš instinkt vam govori da možete vjerovati veliki dečko, i gut instinkti su gotovo uvijek u pravu.

9. On ohrabruje da sve od sebe

Kada dvoje ljudi dobro rade zajedno, oni izvuku najbolje u jedni druge. Stvarno dobar momak je onaj koji te ohrabruje u svim vašim nastojanjima i podržava kad stvari krenu loše. Dobro rade zajedno kao tim i zajedno, to izgleda kao da je nemoguće ništa na zemlji.

10. On ima snove

Vaš veliki dečko neće biti tip koji sedi kod kuće kukanja o tome kako je loše svoju sreću, on će imati snove i težnje, a on će žele da najbolje što može, kako za sebe, tako i za vas. Čovjek, koji ima ambicije u radu, vjerovatno zna što želi od veze previše. On zna šta hoće u životu, a jedna od tih stvari je svoju sreću.

Znate li druge znakove velikog dečka?

load...