Saveti za dating

10 znakova tvog momka zaista nedostaje kada niste u blizini

10 znakova tvog momka zaista nedostaje kada niste u blizini

Postoje trenuci u vezi kada ste ti i tvoj dečko moraju biti razdvojeni. Ponekad morate potrošiti sati, osim kad oboje idu na posao, a ponekad čak ni provesti dana, možda čak i nedjelje, osim ako jedan od vas mora da ode na poslovni put.

I dok žene mogu dobiti prilično dole o svojim ljubavnikom ne što je za oko, ponekad zaboraviti da momci su isto. Da, momci mogu biti plačljivo-pantalone isto toliko koliko možemo - ako ne i više.

Oni neće priznati da naravno. Oni će biti muževni kada kažu zbogom za nas, i oni će pokušati da se ponašaju sve kul.

Kao, "Da, da. Poslacu ti ponekad. Kako god. Samo idi."

U pravu. To znači da će nam tekst u roku od 30 minuta, kada su pate emocionalni slom. I onda će prestati šalje poruke i zove.

Oni možda neće uvijek to priznati, ali momci vole nas ima oko sebe i kad smo daleko satima i danima, oni su nam stvarno nedostaje. Stvari jednostavno nisu iste.

Ali kako znaš tvoj dečko vas nedostaje? Hajde da pogledamo 10 ključnih znakova da je vaš dečko zaista nedostaje kada niste okolo.

1. Imate nekoliko propuštenih poziva

U redu, nekoliko propuštenih poziva od iste osobe ponekad može značiti oni biti iritantno uporan, ali nekoliko propuštenih poziva sa voljenom-up dečko je obično izdajnički znak da je on stvarno nedostaješ i samo želi da razgovara sa tobom. Osim toga, on je vjerojatno samo želi da zna da si na sigurnom.

load...

Vidite, momci možda ne žele da priznaju, ali oni su isto kao djevojke. Kada nismo okolo, stvarno im smeta i oni samo žele da čuju zvuk naš glas. A kad oni nisu na čelu od nas neko vrijeme, oni samo žele da budemo sigurni da si dobro.

Pa su nas bombarduju sa telefonske pozive i voziti se lud kad ne pokupi.

2. On piše You A Poem

Čak i ako on ne može pisati, bilo emocionalne dečka koji je stvarno loše nedostaju će odlučiti da pokupi olovku i servisira komad papira sa svojim sonet. To može biti ubedljivo loše, ali nije ih briga - oni ti nedostaje!

load...

Ako je momak želi da pesmu da vam odmah, on će čak i tekst ti ga. Možda se osjećate kao smeje ili možda se plače, ali barem poštovati njegovu hrabrih napora. On nije Shakespeare, ali on nema Nedostaješ mi.

3. On vam šalje Trivial Tekstovi samo da bi ti pričaš

"Upravo sam kupio hamburger."

"Samo je na WC-u. Bilo je stvarno hladno tamo! "

"Bože, to je mrak večeras, zar ne?"

"Od kada imamo mikrovalnu? Upravo sam ga koristiti. Radikalan."

"Ti tamo?"

Ako je vaš dečko je stvarno nedostaje, a on je sedeo sam negdje, on će naći nešto da ti kažem, čak i ako je to zaista najviše trivijalan tekst na svijetu. To je samo njegov način da vam pričati dok on ne zna šta drugo da kažem.

4. On počinje zove u Weird Times

Muškarci teško mi je da se bavi svojim emocijama, a često ih čini impulsivno. Neke žene možda razlog što momci ne mogu nositi s iznenadnim emocija, jer se ne osjećaju emocije prečesto, ali svakako ne postaju previše emotivni kada su nam nedostaje.

Dakle, ono što se događa je da je mogao da bude sedeo ispred televizora kada će njegov um postati živi sa sjećanjima na tebe. Uplašena da si tako daleko od njega, on će iznenada ga u glavu da treba da te pozove. Čak i ako je to 3:00, on će zvati. To znači još jednu neprospavanu noć za vas oboje, ali to je pouzdan znak da je on čezne za vas.

5. Ima planove za kada se vratite

Ako vaš dečko ne nedostaje, ne bi se planira puno za svoj povratak. Mogao bi namršteno da ćete biti u mogućnosti da ga kuhati večeru i da je mikrovalna ga je skoro ubilo, ali osim toga on neće učiniti bilo kakve muke.

Ako promaši, međutim, on će biti govorio o stvarima koje je planirao za kada se vratite. Možda je on predložio da obojica izađemo na večeru, ili da možda bi mogao imati film noć na svom povratku. Šta god da ima u trgovini, on je definitivno hungering za vašu kompaniju.

A ako je on stvarno, stvarno nedostaješ, možda čak i planirati odmor! Hej, ovo nestaju igra je kul.

6. On ostaje večeras

Ako ste daleko na poslovnom putu ili tako nešto, a tvoj dečko tekstovi da ti kaže da je odlučio da ostane u, a ne izlaze u grad sa drugarima, to je znak da je on očaran s tobom.

Boravkom u, on je u suštini pokazuje da on ne treba da krenem za stranku da se zabave. On može sasvim odgovorno ostati u, kuhati sebi večeru, opustite se ispred televizora i ići u krevet rano. On također pokazuje da on nije tip čovjeka koji će krenuti i razgovarati s drugim ženama onog trenutka kad ode za vikend.

Kakav divan čovjek! Možemo li ga dijeliti?

7. On vas pita da li ipak ga voliš

Kada niste okolo neko vrijeme, ljudi mogu dobiti stvarno introspektivni. Ako nisu razgovarali ste čitav dan, sve vrste lude misli počnu juri kroz njihove umove. Najveći su mislili da naletim je da li ih i dalje vole ili ne, i da li ste otišao i imao je drugi misli o vezi.

Dakle, ako ste dobili slučajan tekst doslovno nekoliko sati nakon odlaska da kaže: "Da li još LOVE ME ??!" To nije znak da je potpuno okrenuo; to je znak da je on vas nedostaje.

8. Počinje Liking svoj stari Facebook Fotografije

Postoje vjerojatno stara Facebook fotografije para od vas koji ste zaboravili sve o - ali on nije. Ne sada kada je sam noću i nestao. On možda ima pivo, rasti malo tužan, i početi listajući svoje stare fotografije na njega podsjetiti koliko si lepa.

Onda će on dobiti sve suzama očiju i sentimentalne i on će početi da ih se sviđa. Samo da znate da je i dalje stalo i da će i dalje biti ovdje kad se vratiš.

9. On radi nešto impresionirati You

Kad god nismo okolo u kratkim vremenskim periodima, momci mogu dobiti ga u glavu da ćemo nekako "ode" njih i naći nekog drugog. Dakle, u pokušaju da nam pokaže kolika su, mogu samo napred i učiniti nešto što mislite da će nas stvarno impresionirati.

Baš ono što oni rade upravo zavisi od njihove tiganju. Ako oni imaju strast za ribolov, oni mogu izaći i uhvatiti veliku ribu prije nego što nam poslati sliku o njemu. Ako oni imaju strast za vrtlarstvo, mogu ići naprijed i posadi opterećenje cvijeća u vrtu i pošaljite nam sliku toga.

10. On je osoba sa svojim Shirt

Ako je vaš dečko je bolna za vas od glave do pete, on će vjerojatno dobiti u krevetu s jednom od vaših košulja. On će vjerovatno da odaberete onaj koji ima najviše emotivno vezan za njega, a on će učiniti da se osjećaju bliže vama i smrdiš.

Možda ćete učiniti isto previše (svi smo spavali sa košulje naši momci '), a ako on kaže da je sinoć plakao u svoju majicu, a sada ga je potrebno oprati, to je znak da je on vas nedostaje.

load...