Saveti za dating

10 znakova želi da bude više od prijatelja

10 znakova želi da bude više od prijatelja

U svijetu u kojem je sasvim prihvatljivo i ispravno za ljude suprotnog pola da budu dobri prijatelji, to ponekad može biti teško uočiti znakove da bi volio da bude više nego samo prijatelji. Ako dobijete osjećaj da je prijateljstvo može razviti u nešto više, evo deset znakova koji bi mogli potvrditi vaše sumnje:

1. On ide iz njegove način da vam pomogne

Jedan od znakova da želi da bude više od prijatelja je kad ode iz njegove način da vam pomogne. Svaki dobar gospodin prijatelj će otvoriti vrata za vas i pomoći vam, ali kad počne da ponudi ukrasite svoj salon za vas, onda je definitivno počinje da mislim o tebi, kao što je više nego samo prijatelj.

2. On vas gleda u oči

Da li ste primijetili kako te gleda? Ako on gleda u oči, kad koje govore vam pokazuje koliko je zainteresovan je za tebe, a ovo je još jedan od znakova da želi da bude više od prijatelja. Mi ne znači u jeziv način, ali ne možete reći kada je iskreno zanima šta vi imate da kažete i on želi da nauči više o tebi.

load...

3. Vi ste počeli više razgovarati na telefon

Znaci on želi da bude više od prijatelja uključiti u dugim telefonskim razgovorima. Ima poneki poziv reći "zdravo", postati redovnoj večernjoj telefonski poziv da uhvate s tobom? Ako se nađete ima dugačak telefonskih razgovora, bez pravog razloga, onda to može biti neko ko želi da se više uključe u vašem životu, a ne čovjek koji jednostavno želi da se nađemo na piće s vremena na vrijeme.

4. On ne može da drži ruke sa tebe

Ako nastavi pronalaženje razloga da te dodirnem, a ne na 'preteći način, ali samo stavljanjem ruku na rame ili sjedeći u blizini, pored tebe, onda je siguran znak da bi volio da se stvari po malo sa tobom.

5. Njegova pažnja je uvijek usmjerena na vas

Kada ste na zabavi ili u druženje, možda ste primijetili da provodi više vremena sa tobom, od bilo koga, ovo je još jedan od onih znakova da želi da bude više od prijatelja. To se posebno govori ako se ignoriše svojim muškim prijateljima, jer bi on radije provoditi svoje vrijeme s tobom.

load...

6. On vas veruje sa tajnama

Muškarci ne dijele svoje osjećaje samo nikome. Ako je vaš prijatelj je počeo da svoja osjećanja i misli s vama i pitati za savjet, onda je to znak da je pao za vas. Muškarci zadržavaju tu vrstu intimnosti za ljude u svom životu da oni zaista duboko stalo, a ne samo sve svoje prijatelje.

7. On pravi viceve o dating ste

Još jedan od znakova da on želi biti više od prijatelja je ako je šale o vas dvoje dating; on bi mogao biti ozbiljnije o tome nego što misliš. To je često na način koji će momci testirati vodu s djevojkom, jer je lakše iščetkajte kao ništa više nego šala, ako dobije definitivno odbijanje.

8. On želi da zna sve o tebi

On želi da zna mnogo više o tebi nego samo prijatelj bi. On je vjerojatno pun pitanja o svom domu životu, obitelji i posebno bilo koje druge muškim prijateljima koje imate. Možda ćete čak moći uočiti malo ljubomore puzanje u nekim od tih pitanja, kada su o drugim muškarcima u svom životu.

9. Osmehuje mnogo, kada ste oko

Ako primijetite da se smeje puno kad je oko vas, onda to može biti znak da je stvarno udarena. Gledati posebno da se vidi kako se njegovo lice svijetli kada je prvi put kaže "zdravo" za vas. Da sav ozaren osmijeh će vam pokazati koliko mi je drago da je da te vidim i to je još jedan od onih znakova da želi da bude više od prijateljstva s tobom.

10. Stalno ti govorim kakav poseban prijatelj si

Ako on te zauvijek govori da ste njegov prijatelj, njegova vrlo poseban prijatelj i koliko si važan za njega, a onda je on mogao biti pokušava da sakrije svoj pravi osjećaje. On je zapravo umire od želje da ti kažem istinu, ali se boji da bi ga odbiti, a onda je mogao izgubiti svoju 'prijatelj' u potpunosti.

Koji su drugi znakovi da momak želi da bude više od prijatelja? Slobodno podijelite svoje misli.

load...