Saveti za dating

12 citira kako bi pomoglo liječenju slomljenog srca

12 citira kako bi pomoglo liječenju slomljenog srca

1) "Tuga leti na krilima jutra i iz srca tame dolazi svjetlost." - Jean Giraudoux. Vrijeme može popraviti najdublje rane i pomoći vam da se preko raspada, samo uvijek vjerujem da će biti svjetlo na kraju tunela.

2) "Count vrtu cvijeće, nikada za lišće koje padaju Count svoj život sa osmehom, a ne suze koje roll." - Author Unknown. Važne stvari su one koje se osjećate sretni i nasmejati, računati njih.

3) "Život je predivan, tako da uživaju u svojoj ljepoti. Budite sve što možete biti, i pusti iz prošlosti. To nije ništa drugo do sjene. "- David Clement-Davies. Uživajte u ovom trenutku, vi ionako ne mogu vratiti u prošlost, tako da iskoristite svoj život živeći ga radosno i puno pravo sada.

load...

4) "Ako vaša ljubav ne radi s tom osobom, to samo znači da je neko drugi te više ne voli." - Author Unknown. Ako idete kroz raskid sa osobom koju voliš, imati vjeru da je život pripremio veće iznenađenje za vas, sve što se događa s razlogom.

5) "Ako idete kroz pakao, nastavi." - Winston Churchill. Imajte na umu da ova situacija nije vaše konačno odredište, jednog dana ćete opet biti sretan i može biti čak i sretniji nego ikad!

6) "Za uostalom, najbolje što se može učiniti kada pada kiša je neka kiša." - Henry Wadsworth Longfellow. Ne pokušavajte da se odupre situaciji, niti gurati previše. Samo da stvari teku prirodno. Ako je osoba koju iskreno voli, vi ćete naravno biti zajedno, nije potreban pritisak.

load...

7) "Ne možeš kriviti sebe. Samo krivite sebe jednom, i idemo dalje. "- Dan Castellaneta. Nema smisla da se zauvijek krivite sebe, žalim za neko vrijeme, a onda idemo dalje.

8) "Odustajanje ne znači uvek ste slabi, ponekad to znači da ste dovoljno jaki da pusti." - Author Unknown. Pustiti osobu ili vezu u kojoj niste srećni zahtjeve snage i hrabrosti.

9) "Pretvorite svoj rane u mudrost." - Oprah Winfrey. Oprah je stvarno mudra žena, imala je dosta teška vremena u svom životu, ali ona je odlučila da učimo od onih trenutaka da postanu jači i mudriji. Ovo je konstruktivna stvar.

10) "Duša ne bi imali rainbow imao oči bez suza". - John Vance Cheney. Oni sad trenutke lako može pretvoriti u svijetle duginih boja novih radosti.

11) "Problemi su samo mogućnosti trnjem na njih." - Hugh Miller. Pokušajte da vidi pozitivne stvari u svakoj situaciji.

12) "Ne postoji lijek za ljubav, već da više volim." - Henry David Thoreau. Dati ljubav prema sebi i ljudima oko sebe, koncentrirati svoju pažnju na ljubav u vama, a ne na raskid, osjećat ćete se bolje i to će nam pomoći da ozdravi slomljenog srca.

Nadam se da vam je bilo korisno.

Ostati sretni i blago vama!

load...