Saveti za dating

12 savjeta kako izgledati slatko i istopiti srce momka

12 savjeta kako izgledati slatko i istopiti srce momka

1) Minimalna šminke

Muškarci imaju tendenciju da vole prirodne šminke na djevojčice i mnogim anketama potvrđuju ovu činjenicu, dakle, izbjeći primjenom teškom šminkom kada želite impresionirati Momak. Umjesto toga, držite se tonove prirodan izgled i pokušajte da biste poboljšali Bogom dane ljepote, na ovaj način ćete izgledati slatko i vaša ljudsko srce će, svakako, biti istopi!

2) Izbjegavajte govoreći jakim glasom

Glasan glas može biti jako dosadna i, čak, uznemirujuće, stoga, pokušajte da govori u meku, niski ton u razgovoru sa tipom koji želite da zna, ali ipak, to bi trebao biti svoj glas, ne imitirati druge.

load...

3) Smile puno

Jednostavan osmijeh može razbiti led bilo teško komunikacije. Devojka koja se smeje uvijek teži da izgledaju slađi, pristupačniji i toplo.

4) Neka momak voditi razgovor

Pobrinite se da treba vremena da se slušati ono Muškarac ima da kaže, neka mu da vodeću ulogu u razgovoru i da vam postavim pitanje. Izbjegavajte ga bombarduju sa svojim upitima, pogotovo ako ste se tek upoznali nedavno i ne znaju jedni druge jako dobro.

load...

5) Neka osjećaju ugodno s vama

Učiniti vaš komunikacija lako tako što prijateljski, nasmijana i, što je najvažnije, time što originalan.

6) Kako se oblače?

Pa, očigledno, ako želite izgledati slatko i topi mu srce, izbjegavajte nošenje šiljcima, kao i oštar i tamne odjeće. Nose meke tkanine i svjetlo pastelnim tonovima umjesto. Ovaj tip nošnje može učiniti da izgledate mekši i slađi.

7) Vaš frizuru

A sladak i nježan frizura može dodati do vaše ljupkosti. Soft valovi i pleteni frizura može učiniti da izgledate jako sladak i sladak.

8) Vaš parfem

Muškarci imaju tendenciju da budu osjetljivi na parfeme djevojčica, dakle, izbjeći preopterećenje kosu i odjeće s bogatim i senzualnim mirisima. Umjesto toga, odlučio mirise koji su voćni, cvjetni i slatki; primijeniti svoj parfem štedljivo, ako želite Muškarac da sjedi kroz razgovor s tobom.

9) Budite nježan

Ako želite da izgledam slatko i topi mu srce, pobrinite se da izbjeći agresivni govor tijela, teško geste i preuveličane pokreta. Biti nježan, damski i delikatan.

10) Ne pretvaraj

Jedan od najatraktivnijih i sladak kvalitetama je iskrenost. Budite originalni i autentični u komunikaciji sa tim poseban momak, on će, sigurno, osjetiti te će češće odgovoriti na isti takav stav.

11) To je u redu da se stidite

To je potpuno u redu da se osjećaju stidljiv i, čak, rumenilo ispred Muškarac želite. Stoga, izbjegavajte pretvarajući se da podebljano sve vrijeme i ne uguši vašu prirodnu stidljivost. To je vrlo atraktivna i slatko!

12) Budi ljubazan

Ljubaznost je nešto što možete njegovati i izabrao namjerno. Lako je biti ljubazan prema onima koji su vas tretiraju ljubazno, ali kada si izabrao da bude dobar prema svim ljudima - ovo kvaliteta je stvarno izuzetna. Kada momak vidi tvoje dobro, poštovanja i ljubazan odnos prema drugima, on će, sigurno, biti impresionirani i njegovo srce će, svakako, biti istopi!

Nadam se da vam je bilo zabavno i pomalo korisno.

Ostati lijepa, ti ostani, biti ljubazan, blago vama, a vi ćete, sigurno, topi srce onaj pravi!

load...