Saveti za dating

12 znakova da vas momak voli (3. deo)

12 znakova da vas momak voli (3. deo)

Hajde da nastavimo da razgovaramo o znakova da ste Muškarac voli... Kako da znam da li je on u tebe ili ne? (Možete pročitati deo 1 i 2 od znakova da ste Muškarac voli klikom na linkove.) Dozvolite mi podijeliti s vama još nekoliko napomena:

1) Ako su zajedno u grupi prijatelja i "vaše zaljubljen", kaže vic, svi se smije, a onda je brzo gleda da provjerite vaša reakcija, da vidim da li se smiju, kao i - to je znak da je želi biti impresivno za vas i njegov vic je uglavnom za vas da vidite kako smiješno i cool je. Ovo je definitivno jedan od znakova da vam je voli.

2) Ako primijetite da on održava i produžava se kontakt očima s vama - to je dobar znak! A tip koji voli želećete da te gledam cijelo vrijeme!

4) Ovdje je još jedan od znakova da momak voli vas: pokušati pronaći svoju razinu interesa od strane naslonjena malo prema njemu i šapuće nešto, kao da je tajna stvar, čak možete dodirnuti leđima vrlo blago ( ne preterujte ipak), a zatim, pažljivo gledati na njegovu reakciju... Tip koji voli ćete rado dopustiti da u njegov "lični prostor", mogao bi također nagne prema tebi i možda, čak, dodirnite vratio previše; ali ako on nije mnogo u tebe - on će korak natrag i da će pokazati sebe nezainteresovani, napet gore ili ne odgovara, on definitivno neće početi dodiruje te vratim ili naginje prema tebi... Njegova reakcija na tvoje dodire može reći mnogo o njegovim osjećaje prema vama.

load...

5) Ako je momak često inicira razgovore sa sobom na društvenim mrežama i putem SMS poruka - to može biti veliki znak njegovog interesa! Momak koji nije nimalo na tebe - nikada neće početi provodi vremena razgovarati s tobom sati i, posebno, neće pokrenuti česte razgovore s tobom. Dakle, zapišite ove "pozitivne pokazatelj"!

6) Ako se, dok je sjedio zajedno u baru ili restoranu, primijetiti da je on stavlja ruku oko leđa stolice - to je jedan od znakova da vam je on voli, da je zainteresovan i privlači vas, znak nesvesno zaštite i simpatije.

7) Obavijest svoje postupke - ako je postao vrlo koristan, zaštitne i velikodušni prema vama, on je uvijek ponaša kao pravi džentlmen s vama, onda, to je i "Da!"... Na primjer, nikada nije hajde da plaćate u restoranu, on vam daje jaknu kad je hladno, on otvara sva vrata za vas ili vam daje neočekivane poklone, darove ili iznenađenja - to su neki od znakova da je momak kao ti.

load...

8) A tip koji voli možda početi flert s drugim djevojkama u vašem prisustvu, ne brinite - on samo želi da vidi svoje reakcije, jer je on, također, želi saznati o svojim osećanjima prema njemu... Dakle, pokušajte primjetiti ovo: ako, dok flertuje sa drugom devojkom, on gleda, onda, to je odličan znak; zašto u svijetu bi on te gledam dok je pokušavao impresionirati nekog drugog? On je samo provjerava na reakciju; tako, biti svjesni i učiniti svoj zaključak.

9) Još jedan "pozitivan pokazatelj" privlačenja Muškarac je kad primeti promene u svoj izgled i govori da je on to voli. Na primjer, kada ste posjetili frizera, promijenio oblik obrva ili samo nositi svjetliji nego što je uobičajeno ruž za usne u boji, a on je, iznenada, govori vam da pogledate prilično danas ili frizuru izgleda divno - to je odličan nagovještaj da je on u tebe. Obično, ljudi ne primijetiti one male promjene ili nisu toliko smeta da ih spomenuti. Stoga, ako je vaš dobili neki kompliment od njegove strane - to je jedan od znakova da je on kao ti, curo!

10) Ako počne na dodir i okrene sat, prsten ili narukvica u vašem prisustvu - to znači da na ovaj način pokušava da sakrije svoju nervozu i stidljivost, jer je prilično u vas. Drugi znak njegov interes bi mogao biti njegov netipično ponašanje - pretjerane smijeh ili pretjerana stidljivost, znojave ruke ili samo neki nespretnosti... On samo brine o tome da je dobar utisak. Ovo su neki od očiglednih znakova da momak voli.

11) Ako je momak gleda usta malo otvorena i nozdrve malo proširio - on je vrlo impresioniran način na koji gledate!

13) Ako je, dok je stajao i govorim drži ruke na kukove, onda je on, nesvjesno pokazuje njegovu fizičku snagu, atraktivnost i samopouzdanje, pokušava da te zna, on želi da ga želite natrag!

Nadam se da ćete naći ove dating savjete za žene i znaci da momak voli zanimljivo i korisno.

Slobodno podijelite svoju zabavljanje savjete i misli u komentar ispod teksta.

(Možete pročitati deo 1 i 2 od znakova da momak voli, samo kliknite na linkove.)

Ostati sretni, ostati u ljubavi i biti voljen nazad!

load...