Saveti za dating

12 znakova da vas momak voli (drugi deo)

12 znakova da vas momak voli (drugi deo)

Već smo razgovarali znakova da ste Muškarac voli u dijelu 1 ove teme (možete i više nekih znakova da ste Muškarac voli u Part 3 of ovoj temi klikom na link). Pogledajmo još neke naznake njegov interes za tebe...

Želite da radite da li je vaš "zaljubljen" je u vas, ali ne znate kako se to radi? Koji su znakovi da ste Muškarac voli? Imam neke zanimljive i prilično siguran način za vas da biste saznali kako on misli o tebi... Pričajmo o tome danas:

Prije svega, potrebno je da se smiri i počnu da poštuju pokrete "zaljubljen", ispitati njegov govor tijela.

Kada vaš crush je oko vas, pokušajte primjetiti tih "poziva ljubavi":

1) Pogledajte ga u oči - ako Muškarac gleda puno i ako, dok pričam s tobom, on održava i produžava se kontakt očima s vama, onda postoji velika šansa da je on u vas.

load...

2) Ako tip ima tendenciju da se pokaže kad je oko vas - on pokušava da vas impresionirati - to može biti i jedan od dobrih naznake njegova privlačnost prema vama.

3) Obratite pažnju kako njegovi prijatelji se ponašaju u vašem prisustvu. Na primjer, ako, kad se pojaviš, njegovi prijatelji počeli okrećući ga, pogledaj ga čudno sa osmehom na licu ili počnu ga zadirkuje, to može značiti da oni znaju nešto što ti ne - to može biti jedan od znaci da je on, vjerojatno, voli.

4) Ako je momak se smeje na tebe svaki put kad zaključava oči sa tvoje, to može biti osmijeh sa ili čak i bez ikakvog razloga - to je još jedan dobar pokazatelj da je on u vas.

load...

5) Ovdje je vrlo jasan nesvesno znak interesa tipa: Obratite pažnju kako on sjedi. On ukazuje na vas neki od članova njegove tijela, kao što su noge, ruke, šake i noge... Ako da - to može biti još jedan veliki znak! Ako ste oboje stoje i pričaju, a tip koji voli možda staviti jednu nogu malo dalje, nekako nesvesno to pokazujući prema osobi njegovog interesa...

6) Ako je momak, baš u trenutku da te vidi, iznenada ustane viši, gurajući mu grudi i stomak u - to može značiti da je podsvjesno pokušava da vas impresionirati i tražiti muževniji, viši i atraktivniji, to je takođe jedan od znakova da vam je voli.

7) Ako je "skenira" lice s očima i uočite mu zuri u vaše usne - to je znak od njega se jako privlači vas.

8) Obratite pažnju kako se on ode kad navečer je završen. Ovdje je nagovještaj: ako se zadržava i oklijeva da ode, on ostaje za malo duže - to je odličan pokazatelj - ovaj tip jednostavno ne želi napustiti dama voli. Ili, ako ste zajedno sa grupom prijatelja, a on gleda u potrazi za taj posljednji kontakt očima s vama prije odlaska, on je definitivno u vas!

9) Da bi bili sigurni da momak voli vas - zamoli ga da ti uslugu. Da, samo ga pitati da vam pomogne s nečim i pazi na njegovu reakciju. Jedan od jasnih znakova da momak voli da ćete biti ovako: on će biti spreman i sretni da vam u svakom trenutku pomoći i na bilo koji način može; ali ako to čini nerado, oklijeva ili odbije - To nije dobar znak.

10) Da li ste primetili da je tip vašeg interesa naginje prema Vam puno dok razgovaram s tobom? Ako da, to može biti nesvesno poziv da se pridruži svojoj "lični prostor", unesite svoje "teritorije", što može biti jedan od znakova da vam je on voli!

11) Postoji još jedan jednostavan pokazatelj njegovih interesa - primijetiti svojim učenicima; ako vidite svojim učenicima šire - to je znak da je on u vas. Ali, budite oprezni i ne da gleda u oči previše očigledno, to može izgledati čudno i neugodno mu...

12) Ako je momak počne pokazuje njegov interes za stvari koje volite... Na primjer, on počinje da gleda TV serije da ćete uživati ​​ili počne da istraži ples, samo zato što ste rekli da ste u njega... On bi mogao učiniti sve te stvari jednostavno da pronađu "zajedničko tlo" sa tobom kasnije razgovore. Dakle, potencijalno, to može biti još jedan od znakova da vam je voli.

Nadam se da ćete naći ove savjete i znaci da momak voli koristan.

(Možete pročitati deo 1 i 3 ovog predmeta klikom na linkove.) Slobodno dijeliti svoju savjete o znakova da ste Muškarac voli u komentar ispod teksta.

load...