Saveti za dating

15 znakova da vam se sviđa

15 znakova da vam se sviđa

Koji su znakovi da on voli? Vrlo često djevojke ne primjećuju znakove koji ih Muškarac voli, oni pokušavaju da saznaju, da se pitaju mnogo pitanja i provesti mnogo neprospavanih noći. Nakon čitanja ovog članka ćete biti naoružani sa znanjem i razumijevanja vremenskih te on voli ili ne, barem ću podijeliti s vama neke od mojih iskustva. (Možete pročitati deo 2 i 3 znakova da ste Muškarac voli klikom na linkove.)

Dakle, kako da shvati da li je u tebe ili ne?

1) Ako tip ima 'prijateljstvo' s vama i želi da bude blizu - to je veliki znak da je "više nego sviđa ti, posebno ako je često oko, uvijek spremna da pomogne i brinuti o tebi. Naravno, postoje neki izuzeci, ali uglavnom, kada se može primijetiti njegovu tendenciju da budu u blizini, onda postoji nada da mu je srce nosi plamen!

load...

2) Drugi jednostavan znak koji vam mogu pomoći razlikovati rođenje ljubavi u svom srcu je jednostavno kad ga ponovo sresti. Ako momak vidi negdje samo jednom i onda neočekivano ponovo naletim na njega, postoji velika mogućnost da to nije nesreća; On je u potrazi za vas i mogu se, čak, stajao na tom autobusnog stajališta za dva sata, samo da vidim da li bi se verovatno ponovo 'naletim' u vas; ili ako on zove nakon tog prvog dana kada ste imali zajedno i poziva vas da imate popodnevni čaj u njegovom društvu - to je jedan ako je očigledno znaci da on voli; Muškarac nikada neće zvati ili predložiti da se ponovo sastati u Žena mu se ne sviđa.

3) On te komplimente ili vam daje neočekivane darove samo zato... To može biti kutija čokolade, cvijeće ili nešto... Neočekivane darove su definitivno znaci da ti momak voli.

4) Ako je momak poziva vas da gledate film i to se dešava da je romantična, to može biti jedan od znakova da vam je on voli i želi da se približi... Osim toga, ako gledate film je bio tvoj inicijativu i možete ga napraviti sjediti kroz "The notebook" ili "Titanic", onda, biti siguran, on je u tebe!

load...

5) On vam pokazuje veliki znak 'sviđa' ako te pipne. Čak i ako je to samo jedan dodir tvoje ruke, ramena ili leđa.

6) Ako je njegovo ponašanje je neadekvatna, netipično ili neobično. Na primjer, on dobiva previše stidljiv, vrlo tih i ne znam šta da kažem ili, naprotiv, on počinje da se šalim i smijati bez razloga, možda čak i početi se ruga ti... Sve su to znaci da je momak voli.

7) Ako te gleda više u odnosu na druge. Kada je 'ne mogu da mu oči od tebe', samo primijetiti, on vidi ti šta god radili i kada pogledate gore on gleda dole ili daleko? Ako da, onda ste posebni sa njim.

8) Kako je reagovao kad govorimo o drugim tipom u njegovom prisustvu? Mogu uočite nagovještaj tuge ili boli u lice? Ili on odmah počnu da pričaju o drugom lijepa djevojka ili njegov omiljeni glumica? U ta dva slučaja, postoji velika šansa da je on u vas.

9) Ako se govori o planovima za budućnost spominje ste - to je jedan od znakova da momak voli. Čak i ako on govori o nešto jednostavno, kao što je događaj u mjesec dana, a on vas pita da li će prisustvovati, onda je to i nagovještaj!

10) Ako počne da se brine o svom izgledu u vašem prisustvu, dodiruje svoju kosu, dugmad njegove košulje, okreće sat, ispravlja kravatu, itd, sve su to znaci da ste Muškarac voli, podsvjesno on želi da ima ga nazad.

11) Još jedan znak da je on u vas i želi da ide dalje sa tobom kada je on otvara vam o svojoj porodici, na ovaj način je tip, vrstu, izlaže sebe da vas pozivamo da svoju ličnu teritoriju.

12) Ako je momak vam omogućuje da znate o njegovom privatnom životu... I nikada nisam tražio... On hajde da znate da je on jedan i njegovo srce je besplatan. To je dobar znak, djevojka, on bi mogao biti u vas!

13) Još jedan znak interesa Muškarac je kad je instinktivno 'ogledala' vaše pokrete, dok pričam s tobom. Ako ne možete primijetiti da je on nesvjesno kopiranja akcije i pokrete tokom razgovora, to može biti jedan od znakova da momak voli. Na primjer, on ponavlja svoju ruku poziciju, dok je u restoranu ili on klanja glavu u istom smjeru kao i vi, a vas dvoje razgovaramo. U tom slučaju, on podsvjesno pokušava da bude dopadljiv.

14) Još jedan od znakova da momak voli kada on postane zaštitno, podrške i pomoći. Na primjer, on te pokriva jaknu da vas zaštiti od vjetrovitog vremena ili kiše, on odluči da vam pomogne, čak i ako to zahtijeva ukidanje svoje planove, onda postoji velika šansa da je on u vas!

15) Ako on govori o tome kako dobro za kuhanje i predlaže da se pokaže da ti. Budite sigurni, ljubavna priča je vrlo blizu....

Naravno, ovo nije krajnji vodič znakova da momak voli, ali vjerojatno iznad savjeti će vam pomoći da imate nagovještaj na svoja osećanja prema vama.

Koje druge znakove da momak voli želite dodati na ovu listu? Kako znate da je druga osoba je zaljubljena (bilo da je tip ili djevojka)?

Molim vas, podijelite svoje mišljenje u komentarima ispod.

(Možete pročitati deo 2 i 3 znakova da momak voli, samo kliknite na linkove.)

Ostati sretan, ljubavi i biti voljen!

load...