Saveti za dating

7 dnevnih ideja valentina: kako iznenaditi svog partnera?

7 dnevnih ideja valentina: kako iznenaditi svog partnera?

Valentinovo je slavlje ljubavi, ljepote i romantično raspoloženje. Sretan parove želim da bude poseban i nezaboravan, ali ponekad ne znaju šta da rade da se njihov voljeni zauvijek zapamtiti ovaj dan. Evo naših 7 savjete i ideje o tome kako možete iznenaditi svog partnera i čine ovaj dan i najlepših:

1) Prvi dan ponovo

Vi i vaš partner može pristati igrati jedan zanimljiva igra zajedno: pretvarati (kao glumci) da ste se tek upoznali, a ovo je prvi sastanak, pokušajte da se ponašaju kao da je to istina. Pogledajte jedni na druge na isti način ste radili kad ste se prvi put sreli, biti stidljiv, pričljiv, šala oko, postavljaju ista pitanja koja ste ranije pitao, da se zabavite i zapamtite sve osjećaje ste imali na pravi prvi sastanak. Ovo će dodati još više romantičan sjaj već poseban dan zaljubljenih.

load...

2) Kreiraj dan iznenađenja za svoju voljenu

Organizirati pomoć od svojih prijatelja i poznanika koji će vam pomoći organizirati sve. Na primjer, ovdje je jedna zanimljiva ideja za momke: zamisliti vas dvoje (ti i tvoja djevojka) hodanje u parku i, odjednom, vidite bombonjeru na klupi sa cvijećem i Dan zaljubljenih kartice. Ona otvara ga, čita... I to se ispostavilo da je kartica od vas upućen njoj. Ovo će biti nezaboravno iskustvo za svoj prostornog damo!

Ako su bračni par, također možete začiniti svoj ljubavni život. Evo jedan primjer kako muž ne može iznenaditi svoju ženu: možete otići u restoran zajedno za romantičnu večeru, a onda, kada se vratiš kući vidite da je soba je prekriven laticama ruža i svijeće su osvijetljen; sve ovo iznenađenje je pripremio dok si imao tu večeru zajedno, jer kada si otišao kući, sve je bilo uobičajeno i normalno (naravno, morat ćete ga organizirati uz pomoć svojih prijatelja i pripremiti sve unaprijed, ali to je vrijedno toga!) mi uvjeravam vas da će vaša dama se ovog dana do kraja svog života.

load...

3) Slojevito iznenađenje

Kupiti deset koverte raznih veličina čine male da sve veći i veći i većih, tako da ove koverte može stati u jedni druge, kao što su ruski lutka, babuška; onda napiše ljubavno pismo na svoj voljeni i stavio ga u najmanju koverti, a zatim stavite ga u još veću, a zatim ponovo na one veće i tako dalje... Pošalji ga u vaš partner poštom i pobrinite se da vaša dama prima na Valentinovo Dan; pokušaj da se pored nje kada je ona otvori ga, kako bi bili sigurni da je ona kopa duboko dok da je prošle koverti da biste pronašli svoju ljubavnu poruku unutra. Ne samo oboje ćete se zabaviti i smijati, ali i da ćete učiniti ovaj dan poseban.

Ovdje je još jedna mogućnost sličnih romantičnih iznenađenja kupiti 5 ili 10 kutija različitih dimenzija i koriste isti princip 'babuška'. Sakriti poklon i Valentinovo karticu unutar najmanje kutiju, a zatim pakovati sve od njih jedni druge i dati ovaj poklon svoju voljenu. Vidjet ćete koliko je velik i pozitivne emocije ove jednostavne stvari mogu dovesti do vas oboje.

4) romantičnu večeru sa takmičenja i nagrade

Da bi Valentinovo poseban, organizirati romantičnu večeru za dvoje. Možete provesti vrijeme kuhanja zajedno u kući, a kada dođe vrijeme večere, iznenadite svoju voljenu sa posebnim programom zabave takmičenja i, naravno, da će biti nagrada za pobedu! Ovaj mali dodir kreativnosti će učiniti svoje vrijeme večere više zabave i zabavan i, na kraju večeri, kada je vrijeme da dobiju nagrade, to će postati romantično... 😉

5) Napišite pjesmu za svoju devojku

Možete ga i sami učiniti ili pronađite onaj koji vam se sviđaju na internetu, važno je to što bi trebalo da bude romantičan. Zapisati na Valentinovo kartice i držati ga u ogledalu (ili ga možete pisati na samom ogledalu). Donijeti doručak u krevetu za princezu sa cvijetom ili buket cvijeća. Kada će vaša dama probuditi i ići će oprati lice, ona će vidjeti tvoju pesmu na ogledalu; ovo će sigurno da joj dan lijep i zbog toga, tvoj kao dobro.

6) Razlozi zbog kojih volim te

Kupiti papir u boji srca ili ga učiniti sami, pisati o svakom od njih razlog zašto volite svog partnera ili zašto je toliko poseban za vas. U redu je da se odvija, pišu kao mnogo lijepih riječi kao što možete i onda, ukrasite svoj stan sa ovim srca, ili u slučaju da ne žive zajedno, ukrasiti svoje mjesto s tim, ali, zapamti, ti bi bilo to dok je ona nije tu; kada otkrije ovaj prekrasan iznenađenje i čita ljubavne poruke jednu po jednu, ona će biti vrlo dirnut i vrlo sretan!

Možete napraviti ovo iznenađenje još zabavnije, ako sakriti sve svoje 'srce poruke' i ljubavne poruke na različitim mjestima u kući; na svakoj od njih možete pisati nagovještaj o tome gdje ste sakrivaju sledeći. Na kraju utakmice, kada je vaš partner otkrije posljednje srce, ona će pronaći poklon i cvijeće. Obećavamo, vaša dama će biti na Mjesec sreće i oboje će imati lijep vremena i veliki kikot.

7) Get visok

Jedan od simbola Valentinovo golub. Ne možemo letjeti visoko kao ptica i vinuti u nebo, ali zašto ne da se u neposrednoj blizini? Naći restoran koji se nalazi na visini (poput onog u Parizu na vrhu Ajfelovog tornja) i pozvati svoje voljene da imaju romantičnu večeru tamo. Kada je pravi trenutak, reci joj da si na "visinama sreće" da je ona u svom životu, i to je razlog zašto si je pozvao na ovo mjesto; Uvjeravam vas, ona će ga voljeti! Bilo bi krajnje romantična da prijedlog tog posebnog dana previše!

Dakle, to su samo neke ideje za Dan zaljubljenih iznenađenja. Improviziraju, igra, eksperiment, jer ljubav nema granica ili granica. Imajte na umu da bilo koji od vaših romantičnih ideja koja dolazi iz čista srca, učinjeno s ljubavlju će biti visoko poštovati.

Koja je tvoja ideja Dana savršen Valentinovo? Molim vas, podijelite svoje mišljenje u komentarima.

Voli i bude voljen!

load...