Saveti za dating

7 stvari koje mogu da se dese pre nego što upoznate gospodina

7 stvari koje mogu da se dese pre nego što upoznate gospodina

Da li i dalje u potrazi za g, zar ne? Počinjem da se pitam šta treba da se dogodi prije nego on dođe zajedno? Pa prvo se, ne zaboravite da, u ovoj situaciji, nekoliko nepravde će na kraju napraviti pravu. Svaki odnos koji ne baš išlo je da je jedan korak bliže onaj koji će.

Trik je u tome da uče jedni od onih 'prakse' odnosima i ovdje su neke od stvari koje ćete možda morati promijeniti usput:

1. Pitate se kako da upoznam nove prijatelje...

Možete upoznati gospodina Pravo u većini neočekivanim mestima. Start druženje više, a ne samo za izričitu namjeru da sa tipom. Ako dobijete više i proširiti svoj društveni krug, nikad se ne zna ko možda naleteti.

load...

2. Honing izgled

Ne možemo svi izgledaju kao supermodeli, ali možemo oblačiti na način koji će laskati naš oblik i čine nas osjećati dobro u isto vrijeme. Tanka je linija iako između atraktivnog i previše provokativan. Želite da privučete muškarca koji je u potrazi za ozbiljnu vezu, a ne samo za jednu noć, zar ne ?!

3. Toning niz stav

Povjerenje je atraktivan, arogancija je jasno off stavlja. Možda će vam da je slobodnim izražavanjem plaši najbolje momci i samo privlačenje pogrešan tip pažnje.

4. Spuštanje vaše malo znamenitosti

Ako mislite da gospodin Pravo mora biti Mr Perfect, onda možda čeka neko vrijeme. Ne morate da odbaci svoj mr right spisak, ali mijenja vaše zahtjeve rezultata iz deset od deset do možda osam ili devet od deset može pomoći. 😉

load...

5. Smirivanje

Možda ćete morati da naučite da se smiri malo i uzeti svoje vrijeme; on je tamo negdje i da ćete ga naći, ali muškarci mogu uočiti očaj na kilometar i oni će uzeti svaki prednost to što mogu. Budite svjesni!

6. Pokrenite tražim malo bliže kući

Da li ste razmišljali da je gospodin desno možda već u tvom životu? Ne morate pronaći muškarca na sajt za upoznavanje ili u baru za samce, iako te stvari rade i ponekad; to može biti neko da već znam, ali jednostavno nisam razmišljao o njima na taj način ranije. Uzeti u obzir. Misle. Brainstorm. Slušaj svoje srce…

7. Zadržali samopoštovanje

Mr Right će vjerojatno imati, bez oklijevanja se pojavljuju u krevet s vama na prvu noć, ako mu date tu šansu, ali mr prava imaju tendenciju, na duže staze, da se stavi van forme formiranje dugoročne odnose s vama, ako to učinite. Neka čekaj, ti si isplati!

Čak i ako imate neke neravnine na putu pronalaženja vašeg pravu ljubav, i dalje vjerujem u sretan bajke. Prava ljubav postoji i ako imate dovoljno strpljenja i neće izgubiti svoju veru zbog više razočaranja, mr right će ući u svoj svijet. Budite strpljivi, biti sretna, osmijeh često i volite sebe.

Nadam se da ćete naći ove Savjeti za upoznavanje koristan. Slobodno podijelite svoju zabavljanje mudrost u komentar ispod teksta.

Ostati sretan, ljubavi i biti voljen!

load...