Saveti za dating

7 zabavnih ideja o datumima za avanturističke parove

7 zabavnih ideja o datumima za avanturističke parove

Da li dosadila romantične svijeće večere za dvoje? Sat kroz više filmova nego profesionalni filmski kritičar? Pa, evo malo zabave ideje za parove u potrazi za nešto malo drugačije za datum. Ali biti upozoren, neki od njih su ne ideju svima idealnog datuma!

1. Indoor Rock Climbing

Gdje god da živite, verovatno postoji zatvoreni penjanje objekt negdje u blizini. Skaliranje visine i suočiti sa svojim strahovima zajedno. To je jeftin, ne morate kupiti neke posebne opreme i to je velika šansa da probaju nešto novo. Zatvoreni penjanje je jedan od najzabavnijih i kreativne ideje za avanturistički parove.

2. Idite Kampiranje

Luksuzni hoteli nude sve dobro i dobro, ali svi će biti malo "monotonim" nakon nekog vremena. BRAVE elemente i odem na vikend pod jedrima. To je odličan način da se obveznica i priliku da uživaju u romantičnom izlazak zajedno ispred rike logorske vatre.

load...

3. Provozajte u helikopteru zajedno

Ako nikada niste to ranije zašto ne rezervirati vožnju u helikopteru? Većina lokalnih uzletišta pružiti kratak helikopter iskustva ili časove letenja. Ako zaista želite da kapljice, ti mogu rezervirati helikopter da letite da romantična hotel za vikend. To nije tako skupo kao što mislite, ali to je jedna od onih kreativnih i zabavne ideje da vi i vaš partner nikada neće zaboraviti.

4. Get na konju

Bilo da ste početnik ili iskusan jahač, nema boljeg načina od ceneći selu, nego iz leđa konja. U organizaciji treks dostupni su na mnogim lokacijama, tako da posjetite najbližu jahanje stabilan i doživite neke lekcije zajedno.

5. Hit visine u balonu

Za više staložen putovanje u oblake, lagano se uzdigne u nebo ništa više od koš između vas i vjetra i uživati ​​u miru i tišini, kao što lebde visoko iznad tla podržava samo nekoliko užadi i najlon kovertu.

load...

6. Volontiranje

Nešto što većina ljudi nikada ne misli da to je volonterski rad. Pomaže da se dati paketa hrane za beskućnike, volontiranje u dobrotvorne svrhe za djecu ili prikupljanje sredstava za svoj omiljeni uzrok. Samo malu količinu svog vremena mogao dati mnogo drugima manje sreće od vas i pružiti vi i vaš partner uz nagrađivanje i zajedničko iskustvo. To možda nije najromantičniji datum ideje, ali definitivno može biti jedan od najznačajniji oni.

7. Sky Diving

Ovdje je još jedan od najzabavnijih i kreativne ideje: reskirati zajedno i skočiti iz aviona! To je jedna stvar na listi je većina naroda ambicije koje nikada nije izgleda da biste dobili okolo. Udio u uzbuđenje i uzbuđenje i radujemo se u ponedjeljak u poslu, kada je neko pita 'Šta si sve do prošlog vikenda? "

Stručnjaci kažu da parovi koji drže na zabavljanje, čak i nakon što su zajedno već neko vrijeme, imaju daleko više intiman i trajnog odnosa, od onih koji samo ostati u svakoj noći. Pa zašto ne probati nešto malo više izazovan i uzbudljiv? Postoje hiljade raditi na datum noći, osim večeru za dvije stvari; ako želite stvoriti nezaboravna iskustva za vas i vašeg partnera, pokušajte izaći iz zone udobnosti i istražiti zabavne ideje; samo koristiti svoju maštu ili Google it!

Nadam se da vam je ovaj zabavljanje savjet koristan.

Slobodno podijelite svoj datum zabavne ideje i savjete u komentar ispod teksta.

load...