Saveti za dating

8 jeftinog poklona i ideja za Dan Valentina za njega

8 jeftinog poklona i ideja za Dan Valentina za njega

Ne morate razbiti banku da pokažu svoju zahvalnost na svoj čovjeka na Dan zaljubljenih. Uostalom, novac ne može kupiti ljubav. Tako zaboraviti dizajner oznake i pomodni restorani, to je misao koja broji, i imaju pogled na neke od naših jeftinije poklon ideje za Valentinovo za njega:

1. Candy i karticu

Jedan od najlakših, najslađi i najslađi način da pokaže svoj čovjek malo ljubavi je da mu dam bombona i karticu na Dan zaljubljenih. On vjerojatno ne stigne do vrlo često jedu slatkiše, tako da je izbor klinaca bombona i lijep kartica će zagrijati njegovo srce više nego bilo koji skuplji poklon. I napraviti karticu malo poseban, pišu u nešto smisleno, a ne samo tvoje ime!

2. Pecite mu tortu

Ako ste u potrazi za jeftin poklon ideje za Valentinovo iznenaditi svog čoveka, napraviti tortu ili njegovog omiljenog pustinji za njega. Idi slatka s nekim kolačićima u obliku srca ili leda kolač sa posebnim poruku. Trud će biti daleko više vrednuje nego cijenu.

load...

3. Go praktična

Biti malo više praktičan poklon ideje za Valentinovo vi i vaš muškarac može razgovarati, a ove godine samo složiti da kupi jedni druge poklone koje ćete zaista koristiti. Možda on zaista bi volio imati novi šal ili par rukavica... Uvijek si mogao dodati bombonjera s njim kao dobro.

4. Pošaljite mu picu

Još jedna jednostavna iznenađenje ideja za Valentinovo za čovjeka bi ga jednostavno slanjem pizze na svoje radno mesto. On će se trošiti novac na ručak u svakom slučaju, pa zašto ga ne iznenadi njegova omiljena pizza isporučena radnog mjesta? Nije najzdraviji ručkova, ali on će uživati ​​u iznenađenje i briga!

5. Uramljenu sliku

Jedan od popularnih ideja jeftin poklon za Valentinovo za tvoj tip bi bilo lijepo, uramljena fotografija od vas zajedno; ovaj poklon će trajati preko dana, a svoj čovjek može staviti na njegovom stolu na poslu ili u svojoj sobi kod kuće.

load...

6. Cook mu večeru

Ne morate da odem u fensi restoran da se fino blagovaonom; pripremiti posebnu večeru za njega i imaju romantičnu noć u na Valentinovo, umjesto izlaska. Neka bude nešto malo drugačije, nešto što inače ne bi imali. Ako ste u nedoumici, ima dosta ideja za recept, sa instrukcijama, na internetu. Samo google.

7. Rezervirajte vikend

To ne mora biti luksuzni hotel s pet zvjezdica kako bi vaš dan zaljubljenih zabavno. Postoji mnogo načina da ostanu daleko za manje novca. Ti ćeš biti sve dan i u mraku cijelu noć, pa zašto trošiti novac na skupe hotelskoj sobi?

8. Samo mu dati

Znaš šta? Sve što je vjerojatno stvarno želi je vama; tako da ne naglasiti o cijeni poklon, samo dati sve što možeš s ljubavlju i on će biti sretan.

Da li imate neke druge ideje jeftin poklon za Valentinovo za njega? Pobrinite se da ih dijeli u komentar ispod teksta.

Ostati sretan, ljubavi i biti voljen!

load...