Saveti za dating

8 važnih flirting grešaka koje bi se izbegle

8 važnih flirting grešaka koje bi se izbegle

Za neke, flertovanja dolazi jednostavno i čini neki ljudi znaju instinktivno sve i ne treba raditi flertovanja. Pomislili biste da bi bilo lako da flertuje, ali postoji vrlo tanka linija između biti šarmantan i biti previše naprijed. Dakle, izbjeći neugodne trenutku kada ste shvatili da ste preko ušao u trag i pročitajte naše osam važno flertovanja greške koje stvarno ne želim da:

1. Predaleko

Flertovanje treba biti zabavno i suptilan, a vi ne želite dati pogrešan dojam; tako mali dio koketni aluzije su u redu, ali ne da ih previše tupo i očigledno, ili ćete samo uplašiti dobri momci / djevojke off.

2. Ne pipaju ispod stola!

Previše taktilna prerano je još jedan flert greška. A lagani dodir na ramenu je OK, ali, molim te, ne pipaju ispod stola, to je samo otrcano!

load...

3. Ne nosio ovu novu osobu na smrt čitav svoj život priča

Govoreći previše o vama je još jedan flert greška. Ti flert, jer želite da ga / nju zanimaju i da ih vraćaju za više, a ne tako da ih možete rodila do smrti čitav svoj život priča. Ne samo da je previše previše uskoro biti dosadno, ali će i ostaviti vam ništa drugo do govoriti o sljedeći put.

4. Ne obazirući se na znakove

Pažljivo gledati govor tijela vašeg simpatiju, kako napreduje sa svojim flertovanja sa jednog nivoa na sljedeću i čuvajte od znakova da ste možda otišao predaleko. Ako on / ona počne vrpoljila i tražim po sobi, a onda su vjerojatno u potrazi za bijeg, tako da obuzda ga malo, možda se prebrzo.

5. Dobivanje preozbiljan

Flert je zabavno, da tako i ostane. Klonite ozbiljnim temama i problemima, kao što su politika, religija ili bivšima, i držati je veseo subjekata razgovora. Pokazati svoju simpatiju da ste zanimljiva i zabavna osoba biti s. Želite naići tako lako ide i poželjna osoba, a ne visoka održavanje ili previše komplikovana.

load...

6. Prikaz strah

Morate pokazati povjerenje da bude uspješan flert i preuzme neku kontrolu nad situacijom. Ono što svakako ne žele da budu je golicljivih, nervozan i plašljiva osoba; to se neće raditi.

7. Biti preko uvježbana

Flertovanje je najbolje kada je u pitanju prirodno i ne zvuči kao dobro uvježbana skripte. Ako vaš patter je previše gladak, onda će naići kao neiskreno, kao i davanje utisak da razgovarate sa svakom novom osoba koju upoznam ovako.

8. Ne znajući kad da prestanu

Uočiti znakove i znaju kad je vrijeme da ostavim svoj flert. Ako se ne dobija odgovor, bez povratne informacije i on / ona počinje da izgleda zbunjen, a onda izaći, dok se dalje ide dobro, prije nego što potencijalno napraviti budalu od sebe.

Koje druge flert grešaka trebamo izbjeći? Slobodno podijelite svoje zabavljanje mudrost u komentar ispod teksta.

load...