Saveti za dating

9 lažnih tekstualnih ideja za Dan Valentine

9 lažnih tekstualnih ideja za Dan Valentine

Ako ste bili previše stidljiv cele godine pustiti svoj simpatiju znam šta mislite, onda je to doba godine se brzo približava, kada postane mnogo lakše. Valentinovo je idealno vrijeme za malo flirty tekstove; nema pritiska, nema nezgodno razgovora, samo je velika šansa da testirate vodu sa red teksta i, ako sve krene po zlu, onda možete reći da su samo šalio! Ako sedite petlja sa svojim ključeve pokušavaju razraditi duhovit linije, onda nam na vrhu devet zavodljiva tekstova za Dan ovu Valentinovo:

1. Samo ostavite prazno

Vi ćete biti zajamčena odgovor, ako ga je tekst koji ne govori ništa pošalje! Kada on odgovara, bez sumnje pitajući se šta na zemlji tekst je sve o; imate početak razgovora da se gdje god želite da ide.

2. "Zovem policiju! '

To će ga dobiti na znoj i kad odgovara, možete odgovoriti sa 'Zato što si mi ukrao srce'...

3. "Sanjao sam o tebi sinoć... '

Ovo je dobar za bilo koje doba godine i on ima da te pitam o snu. Samo budite spremni s odgovor i ne čine san sparnog jedan, ako ne ga dobro poznavali, to bi moglo biti malo previše prerano.

load...

4. "Wish You Were Here... '

Jedan od najslađe zavodljiva tekst ideje poruku za Valentinovo bi bio: "Ja bih da si ovdje... Neka zna da bi radije bio s njim večeras, a on bi čak doći i da vam se pridružim za večeru!

5. 'Hoćeš li biti moj Valentine? "

Stare su najbolji i ne možete dobiti puno više na stvar od ovoga. Ne gubite vrijeme, okolišanja, samo postavite pitanje!

6. 'jutros mislim na tebe. Sretno valentinovo!'

Jedan od najvažnijih neutralnih zavodljiva ideja tekstualne poruke za Valentinovo bi bio: "Razmišljanje o tebi jutros... Srećan Dan zaljubljenih! ' Ranih ptica hvata plijen! Dobiti u prvom s ovom Valentinovo buđenje tekst za njega; moglo bi ostati na pameti ceo dan.

load...

7. 'sam izgubio moj meda i treba mi mazimo... Kako si ti?'

Možda samo dobiti novi plišanog medu, ali, hej, ne možete ih sve pobijediti.

8. "Kako ti je dan bio za Valentinovo? '

Ovo je jedna bez pritiska, vrata otvarač za kasnije u danu. Daj mu šansu, ako on će biti usamljena i žele društvo.

9. 'Zaboravila si moju karticu, gdje ćemo večeras?'

Jedan od ravno naprijed zavodljiva ideja tekstualne poruke za Valentinovo bi bio: "Zaboravio si moju karticu, gdje ćemo večeras? ' Daj mu krivicu on ne očekuje, a on možda samo želim da bude na tebi. Nasilna pristup ponekad može biti najbolji.

Slobodno podijelite svoju zavodljiva tekstualne poruke ideje za Valentinovo u komentar ispod teksta.

load...