Saveti za dating

9 poznatih osoba koje su se udale za obične ljude

9 poznatih osoba koje su se udale za obične ljude

To nije iznenađujuće da poznate ličnosti obično datum i udati za druge poznate ličnosti, jer će, kako žive u istom svijetu i razumjeti pritiscima stalno u očima javnosti. To ne može biti lako navikava na objektiv kamere ukazuje na svaki put kad izlaziti ulazna vrata. Nisu sve poznate ličnosti su u braku sa super zvezde; su neki odabrali da izgledaju izvan sjaj i glamur sveta osoba za ljubav i oni su u braku običnih ljudi. Ako ste ikada sanjali o tome da oborio s nogu od strane megazvijezda, evo 9 poznatih koji su se uda za obične ljude.

1. Matt Damon

Ako radite u baru, a zatim držite oči otvorene, jer nikad se ne zna kada je osoba iz snova može hodati u i predložiti za vas! To je ono što se dogodilo Luciana Božan, bar tender formiraju Argentina. Matt Damon je od Winona Ryder i Minnie Driver, prije nego što je upoznao ljubav svog života dok je snimao. Oni su od dvije godine, udala, a sada imaju dvoje djece zajedno.

2. Jeff Bridges

Susan Geston sigurno nije Star pogodio kada je prvi put upoznala Jeff Bridges, dok je radila kao sobarica i konobarica; odbila holivudskog superstara prva ponuda datuma. Ona je u na kraju, ipak, a par su sada u braku 35 godina i imaju tri kćeri.

load...

3. Christian Bale

Kada Sibi Blazic počeo svoj posao radi kao lični asistent za Winona Ryder, ona vjerojatno nije imao pojma da će ona završiti udala Batman! Čini se da je Batman glumac Christian Bale zaista zamah Sibi Blazic njenih nogu, jer ubrzo nakon sastanka, par je pobjegla zajedno da se uda.

4. Robert DeNiro

Grace Hightower nisu ni znali ko Robert DeNiro je bio kada je prvi put sreo filmska zvijezda, dok je radila kao hostesa u restoranu u Londonu gospodin Chow, njen šef morao da je popuniti na tačno ko je bio DeNiro. Bilo je očito vole u vazduhu te noći, iako, jer je par sada su u braku više od dvadeset godina i imaju dvoje djece.

6. Tobey Maguire

Niko ne zna mnogo o Spider Man zvijezda privatni život Toby Maguire, on voli držati bilo kakve detalje svog odnosa prema sebi. Ono što znamo o Spidey je, međutim, da je bio sa svojom dizajner nakita supruga, Jennifer Mayer, od 2003. Godine je upoznao dok je snimao film "Seabiscuit" i oni su u braku godinu dana kasnije.

load...

7. Vince Vaughn

Glumac Vince Vaughn od Jennifer Anniston 2005. Godine, ali su se rastali 2006. Godine s optužbama da je varao glumicu. Sav publicitet koji okružuje visokog profila osoba odnos mora da je bilo previše za Vaughn, jer je u 2017. Godine, oženio se nepoznati kanadski agent za nekretnine, Kyla Weber, a oni sada imaju dvoje djece zajedno.

8. Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld je pao za izvršni odnose s javnošću Jessica Nederlander, dok je radila na Tommy Hilfiger. Problem je bio što Jessica je tek vratio iz medenom mesecu sa gospodinom Nederlander! Nedavno se udala Nederlanders su se razveli četiri mjeseca kasnije, i Jessica i Seinfeld su sljedeće godine u braku.

9. Eric Bana

Australian rođen glumac Eric Bana, je još jedan veliki ime filmska zvijezda koja je sve jasno zabavljanja drugih celebs. On je osvojio "Bachelor of the Year" nagradu u 1996. I 1997. Godine, oženio se relativno nepoznat publicista, Rebeka Gleason. Čini se da su poznate ličnosti koje se udaju izvan celebrity scene traju duže, jer Eric Bana i Rebecca Gleason su još uvijek u braku i sada imaju dvoje djece.

10. Nicholas Cage

Nicholas Cage je pokušao stvar osoba brak, on je u braku sa oba Lisa Marie Presley i Patricia Arquette, ali je odlučio da se odluče za obična djevojka treći put. Oženio Alice Kim, koja je nekada bila konobarica u sushi restoran i korejski noćnom klubu u LA-u par ima sina po imenu Kal-el, koji, ako ne znate, Superman pravo ime na svoj dom planetu Krypton.

load...