Saveti za dating

9 razloga zašto lijepi momci čine najbolje muževe

9 razloga zašto lijepi momci čine najbolje muževe

Gdje su svi Mr Nice Guys otišao? Čvrste, pouzdan, jednostavan i pouzdan, onima koji su upravo napravili za udata blaženstvo? Oni su i dalje tu, ali oni su u skrivanju, jer našem modernom društvu nalaže da čovjek treba da bude metro muškarac od Mr Nice Guy sada. Ali, dok je Metro čovjek može biti više zabave na datum, to je Mr Nice Guy koji čini najbolji suprug i ovdje su devet razloga zašto:

1. Mr Nice Guy će uvijek prvi put njegove porodice

Čovjek koji je prvi stavlja svoju porodicu i želi provesti vrijeme sa njima je čovjek koji će biti tu za vas kad vam zatreba. Porodičnih vrijednosti ponekad izgleda da je stvar prošlosti, ali i dalje važi, da je čovjek koji poštuje svoju majku, više šanse da vas poštuju.

2. Mr Nice Guy vjeruje u brak

Zavete da vas oboje napraviti u svadbene svečanosti su zavjete da će Mr Nice Guy uzeti ozbiljno. Bilo da je vaš svečanosti je vjerski ili ne, on je čovjek koji i dalje vjeruje u vjernosti, prava ljubav i brak kao partnerstvo za život. Za bolje ili lošije, stvarno nešto znači ovaj čovjek.

load...

3. Mr Nice Muškarac živi svoj život moralni kod

Mr Nice tip zna razliku između dobra i zla. On će donositi odluke na temelju njegove snažne moralni kodeks i tu snagu će mu napraviti veliki otac previše.

4. Mr Nice Guy ima svrhu u životu

Ovaj tip koji ima svrhu i pogon u životu. On zna šta hoće, a on će dobiti. Svojim ciljevima nisu sebični, iako, on želi stvari za svoju porodicu, kao i sebe, a on neće gazili po drugima da se te stvari. Mr Nice Guy neće biti plovi u i izvan radnih mjesta i barova, on želi da se najbolje što može za svoju porodicu.

5. Mr Nice Guy je jak u vremenima poteškoća

Mr Nice Guy neće odustati lako, kada stvari postanu teške. On ne radi od nedaće, on će naći rješenja i popraviti stvari na svoj način. Neki možda misle da Mr Nice momak je slaba, jer je on stavlja svoju porodicu prije sebe, ali to je znak njegove snage i još jedan razlog zašto je čini veliki muža.

load...

6. Mr Nice Guy će dijeliti svoj život s vama

Fini muškarci ne dominiraju njihove žene, oni dijele svoje živote sa njima. Mr Nice tip će biti sretni da proslavimo tvoj rast, uspjeh i postignuća, kao on će biti sretan o svom.

7. Mr Nice Guy poštuje vašu ženstvenost

Jednakost je sve u redu i ispravno, ali ovaj tip i poštuje i njeguje Vašu ženstvenost. On vas voli za koji ste, a ne samo ono što vam se sviđa i on voli da te tretiram kao dama.

8. Mr Nice Guy nikad ne laže

Uvek znaš da je ovakav tip uvijek će vam reći istinu. Nema pitajući se šta je mislio, gdje je on zaista jeste ili ono što je bio do, jer ovaj čovjek nikad ne laže; da je protiv njegovog moralnog kodeksa. Povjerenje je temelj zdravog odnosa i sretan brak, i Mr Nice Guy zna i poštuje to.

9. Mr Nice Guy ima samopoštovanje

Prije nego što poštuju druge, morate biti u mogućnosti da poštuju sebe. Mr Nice Guy je uvjeren i ponosan, a on nikada neće učiniti ništa da se osramotiti sebe, a kamoli vi. On se brine o sebi, kao i njegova porodica i uvijek ćete biti ponosni što su oko njega.

Dakle, da li dobri momci na najbolji muževi? Na našem mišljenju, da!

Kakav momci voliš? Iznesite svoja razmišljanja i iskustva u komentar ispod teksta.

load...